...Έτσι είναι τα 1000 ! πάνε τελευταία για να κάνουν εντύπωση, μετά γυρνάνε και ποστάρουν πρώτη...!
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
johnnyb gold member
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/06/2009
Ότι και να πω θα είναι λίγο για αυτή τη συνάντηση. Ήταν όλα καταπληκτικά φαγητό(άσε που δεν πρόλαβα τίποτα), όρεξη, χαβαλές (μιλάμε για απίστευτο γέλιο, σε καλό να μας βγει) και εις άλλα με υγεία
να είστε όλοι καλά
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
Εγώ στη θέση σου Γιάννη δεν θα πλήρωνα.. να φεύγεις νηστικός και άφραγκος δεν λέει!!!
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
johnnyb gold member
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/06/2009
Ότι και να πω θα είναι λίγο για αυτή τη συνάντηση. Ήταν όλα καταπληκτικά φαγητό(άσε που δεν πρόλαβα τίποτα), όρεξη, χαβαλές (μιλάμε για απίστευτο γέλιο, σε καλό να μας βγει) και εις άλλα με υγεία
να είστε όλοι καλά
Ένα ευχαριστώ και από μένα για μια ακόμη απίστευτη έξοδο με απίστευτη ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!! Περάσαμε κάπως έτσι.........
Υ.Γ Γιάννη αν ακούς τακ -τακ από την κοιλιακή σου χώρα μην αγχώνεσε ............... θα σου χτυπάει ο ΑΓΚΑΛΙΤΣΑΣ να βγει έξω !!!!!!!!!!!
Υ.Γ 2 Νίκο ΕΔΕΙΞΕΣ τελικά στον Οδυσσέα πως να κάνει HOST IT ????????? (για τις φωτογραφίες λέω)
Υ.Γ 3 Οδυσσέα να τον ακούς τον Νίκο. Από τέτοιους φίλους έχεις μόνο να μάθεις.
Υ.Γ 4 Σταύρο είσαι ο λόγος που όταν παρεβρίσκεσε στις συναντήσεις μας ανεβαίνει το επίπεδο συζητήσεων μας.Τώρα τι γυρεύεις εσύ με εμάς τους υπόλοίπους "αλήτες μηχανόβιους"πραγματικά δεν ξέρω .
Υ.Γ 5 Γιώργο τελικά ρε φίλε δεν πεινούσες ............ΔΙΨΟΥΣΕΣ !!!!!!!!! Ένα μπράβο και σε σένα που παρότι φαγωμένος ήρθες για να μην χαλάσεις την παρέα.
Υ.Γ 6 Ντένις ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩ .Μπράβο και σε σένα που παρεβρέθηκες μετά από ειδική αποστολή.(baby sitting)
Y.Γ 7 Μπράβο και στην υπομονή των γυναικών τις παρέας .Ευχαριστώ που με ανεχθήκατε ............(καλά η μία με ανέχεται εδώ και 17 χρόνια η άλλη τι έφταιγε ?????????)
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!!!!!!!!
deep_sea Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 02/03/2009
Το φαγητο γιατι δεν το τραβηξε κανενας φωτο και τραβηξατε μονον το γλυκο..?? Τοσο γληγορα εξαυλωθηκε..?? ΧΕΧΕΧΕ το τσιπουρο παντως φενεται στις φατσες σας..!!
Το φαγητο γιατι δεν το τραβηξε κανενας φωτο και τραβηξατε μονον το γλυκο..?? Τοσο γληγορα εξαυλωθηκε..?? ΧΕΧΕΧΕ το τσιπουρο παντως φενεται στις φατσες σας..!!
Μπραβο ρε παιδια ωραια παρεα ειχατε..
ε φυσικα και ειχανε καλη παρεα 3 1000αριδες ημασταν....δεν θα ηταν καλη??????
Ναι αλλα και 4 650αριδες μην το ξεχνας..και παλι μπροστα τα 650..
Γιαννάκη εγώ ήμουν με κουτί. Και τι κουτί ????????????????? Τέτοιο
Αρα πάλι πιο πολλοί σε κυβικά οι 1000ρηδες .................
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LORDOS στις Τρι Νοε 16 2010, 20:58, 1 φορά
πολυ σωστα φιλε μου. εχεις δικιο!!!! γιατι οι γρηγοροι παντα μενουν τελευταιοι να φυλανε τα νωτα τον αλλων
G.M Member
Ηλικία : 54 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/05/2010