| Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Ιαν 17 2010, 18:12 | |
| Αυτο το thread ειχε δημιουργηθει και περσυ.Το αναδημοσιευω για να ποσταρετε εκτακτες συναντησεις για καφε-ποτο-παρεα! _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
Vezouvios Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Ιαν 17 2010, 18:17 | |
| Βαγγελη αυτο υπηρχει αλλα κανενας δεν ποσταρε στο παρελθων! Επειδη οι απαντησεις σου- προτασεις σου δεν μπορουν να μεταφερθουν,θα σε παρακαλεσω να ξαναποσταρεις αυτα που εσβησα απο το αλλο νημα εδω. _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
V A G O S Member
Ηλικία : 46 Τόπος : ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΛΑΥΡΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Ν. Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Ιαν 17 2010, 18:57 | |
| επειδη ζητηται απο πολλους και χωρις να ειναι δεσμευτικο,λεω να αρχισουμε να ριχνουμε προτασεις για μερος που θα καφεδιαζουμε εκτος τεταρτης. λοιπον καταρχην μερα σαββατο ή κυριακη?? το μαγαζι πρεπει να ειναι λογικα στο κεντρο για να βολευει και τους φιλους απο δυτικα και απο ανατολικα. λεω κεδρήνο λοφο - ομως τα σαββατοκυριακο εχει πολλη χαμο απο κοσμο. ισως κρηνη να ειναι μια καλη προταση και λογικα βολευει ολους. επισης εχω ενα γνωστο στο μο στην αγιου δημητριου, αν σας αρεσει να ρωτησω. ειναι λογικο να μην μπορουν ολοι να εχρχονται γιατι υπαρχει και ενα πραμα που λεγεται οικογενεια. οποτε ρεμαλια οργανωθειται. . . |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Ιαν 17 2010, 19:00 | |
| α).Στο flocafe Λ.Νικης....πανω στο παταρι........ β).διπλα στο Λ. Πυργο..δεν θυμαμαι πως το λενε.Ηταν παλιο στεκι για καφε.. |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Ιαν 17 2010, 20:18 | |
| _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την niksalonik στις Κυρ Ιαν 17 2010, 20:21, 1 φορά |
|
| |
LISTIS
Τόπος : salonika-1 Registration date : 15/03/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Ιαν 17 2010, 20:19 | |
| (Παιρνω πρωτοβουλια.com) δεν ξερω πως το λεν αλλα ειναι αναμεσα στον Αγιο Παυλο και το ζωολογικο κηπο. Εχει άπλα εκει..... |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Ιαν 17 2010, 20:25 | |
| - LISTIS έγραψε:
- (Παιρνω πρωτοβουλια.com) δεν ξερω πως το λεν αλλα ειναι αναμεσα στον Αγιο Παυλο και το ζωολογικο κηπο. Εχει άπλα εκει.....
ωραια ...να φερω και τις ρακέτες then.... αει στο καλο ...κεφια εχω αποπσα...σε καλό !!!! υ.γ. το τσακοσα το τριπονοτο (εστω κι ετσι) !!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
VSTROMAKIAS vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Ιαν 17 2010, 22:03 | |
| |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Ιαν 18 2010, 19:43 | |
| Εγω παλι θα προτεινα το Les Ames (καπως ετσι γραφεται τελος παντων), στο carrefour που ειναι ανατολικα, διπλα στο Τερζη μιας και εχω προσεξει οτι εκει κανει και το Ducati Club συναντησεις. Οσοι εχετε παει θα εχετε προσεξει οτι πισω απο το μπαρ εχει κατι μεγαλους καναπεδες που θα μπορουμε να βολευομαστε ολοι. Το μονο κακο ειναι οτι εχει πολυ δυνατη μουσικη και κουραζει στις συζητησεις... |
|
| |
gevo Member
Ηλικία : 62 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Ιαν 18 2010, 19:49 | |
| |
|
| |
gevo Member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Ιαν 18 2010, 19:51 | |
| - V A G O S έγραψε:
- επειδη ζητηται απο πολλους και χωρις να ειναι δεσμευτικο,λεω να αρχισουμε να ριχνουμε προτασεις για μερος που θα καφεδιαζουμε εκτος τεταρτης.
λοιπον καταρχην μερα σαββατο ή κυριακη?? το μαγαζι πρεπει να ειναι λογικα στο κεντρο για να βολευει και τους φιλους απο δυτικα και απο ανατολικα. λεω κεδρήνο λοφο - ομως τα σαββατοκυριακο εχει πολλη χαμο απο κοσμο. ισως κρηνη να ειναι μια καλη προταση και λογικα βολευει ολους. επισης εχω ενα γνωστο στο μο στην αγιου δημητριου, αν σας αρεσει να ρωτησω. ειναι λογικο να μην μπορουν ολοι να εχρχονται γιατι υπαρχει και ενα πραμα που λεγεται οικογενεια. οποτε ρεμαλια οργανωθειται. . . αφήστε το ρε σεις λίγο χύμα ..................... μονο διάθεση χρειάζεται και χρόνος και το χύμα ειναι πιο ωραίο ............... |
|
| |
Anthony.K
Ηλικία : 66 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Ιαν 18 2010, 22:59 | |
| - gevo έγραψε:
αφήστε το ρε σεις λίγο χύμα ..................... και το χύμα ειναι πιο ωραίο ............... .... δεν υπάρχει χύμα ... μόνο εμφιαλωμένο χικ ... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τρι Ιαν 19 2010, 00:17 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τρι Ιαν 19 2010, 00:37 | |
| |
|
| |
gevo Member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τρι Ιαν 19 2010, 14:38 | |
| αφήστε το κόσμο να επιλέξει εμφιαλωμένο χυμα μπομπα
vestromakias μην ανυσηχείς αντε μην ερθουμε εμείς εκεί |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τρι Ιαν 19 2010, 16:04 | |
| |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τρι Ιαν 19 2010, 19:50 | |
| - VSTROMAKIAS έγραψε:
- ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ειστε ολοι φιλε gevo.Nα ερθεται οποτε θελετε.
Θα κανονισουμε μια εκδρομη κατα δω οταν ανοιξει λιγο ο καιρος . Διαδρομη ΑΡΙΔΑΙΑ-ΕΔΕΣΣΑ(ΚΑΤΑΡΑΚΤΕΣ)-ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ(ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ)ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΙΔΑΙΑ(ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ). ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΙΠΑ ΧΟΝΤΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ. Αυτη η βολτα ειναι καλη και τωρα αλλα με αμαξι. Ημερησια για καφεδακι στην Εδεσσα ή Αριδαια και μετα βολτα στα λουτρα και καλο φαγοποτι στην Ορμα στην ταβερνα του Κωστα-ΔΙΟΝΥΣΟΣ. Και να μην ξεχασεις να παρεις γλυκα του κουταλιου για τη συζυγο,τη μαμα και την πεθερα. Ρε λες;ΣΚ ερχεται........ |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τρι Ιαν 19 2010, 20:20 | |
| |
|
| |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τρι Ιαν 19 2010, 20:44 | |
| ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΣΚΙΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.Ετσι θα βρισκουμε αμεσως αν υπαρχει διαθεσημη παρεα για φραπεδο κατασταση.εναι οντως πολλα που εχουμε να κανουμε ολοι την εβδομαδα και ετσι δεν μενει και πολυς χρονος...εγω λεω για κυριακη πρωι μεχρι το μεσημερακι ειναι οτι πρεπει...... μετα εχουμε Η ΚΑΙ ...... |
|
| |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τρι Ιαν 19 2010, 20:47 | |
| φιλτατε vagos καλλητερα καμια αριστετελους η κεδρινο και οχι κρηνη για να ειμαστε και στην μεση.... τι να κανουμε και την κυριακη τρεχοντας την παμε... |
|
| |
Apolitos vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 57 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 17/10/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τρι Ιαν 19 2010, 21:19 | |
| OK. Παιδες και εγω μεσα ειμαι αλλα νομιζω οτι στον κεδρινο λοφο θα βολευει πιο πολυ σε ολους....Βεβαια ομως δεν θα εχω καμια αντιρηση σε οτι αποφασισουν οι περρισοτεροι. |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τρι Ιαν 19 2010, 21:57 | |
| _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τρι Ιαν 19 2010, 23:32 | |
| |
|
| |
Vezouvios Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τετ Ιαν 20 2010, 09:07 | |
| πραγματικα θελω να δω ποσες σελιδες για να πραγματοποιηθει ενας καφες εκτος τεταρτης!!! _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
LISTIS
Τόπος : salonika-1 Registration date : 15/03/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τετ Ιαν 20 2010, 15:20 | |
| |
|
| |
| Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. | |
|