| Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Τρι Φεβ 21 2012, 16:23 | |
| Κυριακή πριν την Καθαρά Δευτέρα.
Ρε δεν βγάλατε ΜΟΥΧΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ?????????
Ευκαιρία να ξεμουχλιάσουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!
Τι λέτε ??? |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Τρι Φεβ 21 2012, 16:50 | |
| Θα έχει και τζάμι καιρό.... Κρίμα γιατί δουλεύω. |
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Τρι Φεβ 21 2012, 17:27 | |
| θα ειμαι στην κοπη της πιτας του mybike στην καβαλα..Οποιος θελεις και μπορει να ακολουθησει εδω ειμαστε.. _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
pegasusthes moderator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/04/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Τρι Φεβ 21 2012, 19:18 | |
| |
|
| |
ΜΙΤΣ vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Τρι Φεβ 21 2012, 19:21 | |
| - Vezouvios έγραψε:
- θα ειμαι στην κοπη της πιτας του mybike στην καβαλα..Οποιος θελεις και μπορει να ακολουθησει εδω ειμαστε..
για πες λεπτομέρειες |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Τρι Φεβ 21 2012, 19:28 | |
| - Vezouvios έγραψε:
- θα ειμαι στην κοπη της πιτας του mybike στην καβαλα..Οποιος θελεις και μπορει να ακολουθησει εδω ειμαστε..
Λιάκο αν μπορέσουμε να σε συνοδεύσουμε Καβάλα και μετά εμείς πάμε καμιά διαδρομή προς τα κει ??? |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Τρι Φεβ 21 2012, 22:49 | |
| - LORDOS έγραψε:
- Vezouvios έγραψε:
Λιάκο αν μπορέσουμε να σε συνοδεύσουμε Καβάλα και μετά εμείς πάμε καμιά διαδρομή προς τα κει ??? ναι γιατι αμα πατε στο mybike ...θα σας δει ο μπαμπης ο σουγιας με τον λαμπη τον γοριλα και θα πουν : ρε συ τι παραξενα πουλιά ειν τουτα ....ασε ασε .... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
Vezouvios Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Τετ Φεβ 22 2012, 01:30 | |
| - niksalonik έγραψε:
- LORDOS έγραψε:
- Vezouvios έγραψε:
Λιάκο αν μπορέσουμε να σε συνοδεύσουμε Καβάλα και μετά εμείς πάμε καμιά διαδρομή προς τα κει ??? ναι γιατι αμα πατε στο mybike ...θα σας δει ο μπαμπης ο σουγιας με τον λαμπη τον γοριλα και θα πουν : ρε συ τι παραξενα πουλιά ειν τουτα ....ασε ασε .... χαχαχαχαχ....Ετσι ετσι Νικολη.. Βαγγελη αντι να κανετε καμια εξτρα διαδρομη εγω λεω να ερθετε στην κοπη η οποια θα γινει σε συνεργασια με λεσχη μοτοσυκλετας της καβαλας.Αλλωστε νομιζω εως την καβαλα ειναι αρκετη η βολτα. Τεσπα η κοπη θα γινει στην Νεα περαμο καβαλας στην τοπικη λεσχη.. Η προσκληση ισχυει για ολους τους μοτοσυκλετιστες και οχι μονο για τους vstromades. oσο αφορα ωρα αναχωρησης την κυριακη..Εας πουμε κατα τις 10 συναντηση για ενα πρωινο καφεδακι στο carrefour ευκαρπιας και αναχωρηση κατα τις 10¨30 _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
Apolitos vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 57 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 17/10/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Τετ Φεβ 22 2012, 09:39 | |
| - Vezouvios έγραψε:
- niksalonik έγραψε:
- LORDOS έγραψε:
- Vezouvios έγραψε:
Λιάκο αν μπορέσουμε να σε συνοδεύσουμε Καβάλα και μετά εμείς πάμε καμιά διαδρομή προς τα κει ??? ναι γιατι αμα πατε στο mybike ...θα σας δει ο μπαμπης ο σουγιας με τον λαμπη τον γοριλα και θα πουν : ρε συ τι παραξενα πουλιά ειν τουτα ....ασε ασε .... χαχαχαχαχ....Ετσι ετσι Νικολη..
Βαγγελη αντι να κανετε καμια εξτρα διαδρομη εγω λεω να ερθετε στην κοπη η οποια θα γινει σε συνεργασια με λεσχη μοτοσυκλετας της καβαλας.Αλλωστε νομιζω εως την καβαλα ειναι αρκετη η βολτα.
Τεσπα η κοπη θα γινει στην Νεα περαμο καβαλας στην τοπικη λεσχη.. Η προσκληση ισχυει για ολους τους μοτοσυκλετιστες και οχι μονο για τους vstromades.
oσο αφορα ωρα αναχωρησης την κυριακη..Εας πουμε κατα τις 10 συναντηση για ενα πρωινο καφεδακι στο carrefour ευκαρπιας και αναχωρηση κατα τις 10¨30 Δέχεστε και το απόλυτο μηχανάκι VARADERO? |
|
| |
Vezouvios Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Τετ Φεβ 22 2012, 15:01 | |
| - zeus giotis έγραψε:
- Vezouvios έγραψε:
- niksalonik έγραψε:
- LORDOS έγραψε:
- Vezouvios έγραψε:
Λιάκο αν μπορέσουμε να σε συνοδεύσουμε Καβάλα και μετά εμείς πάμε καμιά διαδρομή προς τα κει ??? ναι γιατι αμα πατε στο mybike ...θα σας δει ο μπαμπης ο σουγιας με τον λαμπη τον γοριλα και θα πουν : ρε συ τι παραξενα πουλιά ειν τουτα ....ασε ασε .... χαχαχαχαχ....Ετσι ετσι Νικολη..
Βαγγελη αντι να κανετε καμια εξτρα διαδρομη εγω λεω να ερθετε στην κοπη η οποια θα γινει σε συνεργασια με λεσχη μοτοσυκλετας της καβαλας.Αλλωστε νομιζω εως την καβαλα ειναι αρκετη η βολτα.
Τεσπα η κοπη θα γινει στην Νεα περαμο καβαλας στην τοπικη λεσχη.. Η προσκληση ισχυει για ολους τους μοτοσυκλετιστες και οχι μονο για τους vstromades.
oσο αφορα ωρα αναχωρησης την κυριακη..Εας πουμε κατα τις 10 συναντηση για ενα πρωινο καφεδακι στο carrefour ευκαρπιας και αναχωρηση κατα τις 10¨30 Δέχεστε και το απόλυτο μηχανάκι VARADERO? ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ... _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Πεμ Φεβ 23 2012, 08:35 | |
| Παιδιά παίζει και το καρναβάλι της Έδεσσας. Τι λέτε ????
Καβάλα ή Έδεσσα ??? |
|
| |
daffy
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Πεμ Φεβ 23 2012, 10:07 | |
| |
|
| |
valantis8
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Πεμ Φεβ 23 2012, 11:29 | |
| Για Δευτέρα κανονισατε κάτι και για μας τους σκλαβους που επιτελους καθόμαστε μια μέρα; Αντε βρε και θα φερω και καλουμπα μαζι να την αμολυσουμε. Ειδη υπαρχει συμετοχη και προτασεις για Δευτερα. Συνεχιζεται... |
|
| |
pegasusthes moderator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Πεμ Φεβ 23 2012, 17:52 | |
| Απ' ότι ενημερώθηκα από συνάδελφο που μένει στην Έδεσσα η καρναβαλοπαρέλαση είναι Σάββατο. Την Κυριακή καίνε τον καρνάβαλο το βράδυ. Το καλύτερο μέρος για καφέ είναι το Fresh και για φαγητό ή τσιπουράκι στον οικισμό Κεδρώνα μετά τον Άγρα. Ότι και να επιλεχθεί για Κυριακή μέσα........... Την Δευτέρα έχει βόλτα όλη η φαμίλια με τα σχετικά φασόλια - ντολμαδάκια - καλαμαράκια και ........... |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Πεμ Φεβ 23 2012, 18:42 | |
| _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
Vezouvios Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Πεμ Φεβ 23 2012, 22:47 | |
| Βολτίτσα την Κυριακή στην καβαλα και επισκεψη για λιγη ωρα στην μοτολεσχη της περιοχης. 10¨00 συναντηση για ενα πρωινο καφεδακι στο carrefour ευκαρπιας και αναχωρηση κατα τις 10¨30
Και κάτι ακόμα: Την Κυριακή γύρω στις 11.30 γίνεται μικρή καρναβαλική παρέλαση στην Πέραμο την οποία κάθε χρόνο εθιμικά κλείνει η Μοτολέσχη πάνω στις μηχανές.
Ντυσίματα περούκες και μουτσούνες είναι προαιρετικά.
Συμμετοχες εως τωρα vezouvios-lordos-narcissus-zeus? _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vezouvios στις Πεμ Φεβ 23 2012, 22:51, 1 φορά |
|
| |
pegasusthes moderator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Πεμ Φεβ 23 2012, 22:49 | |
| |
|
| |
daffy
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Παρ Φεβ 24 2012, 18:32 | |
| |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Παρ Φεβ 24 2012, 19:54 | |
| Παιδια να εχετε το νου σας στον καιρο γιατι απο οτι ακουσα στο ραδιο και διαβαζω τωρα απο Κυριακη θα χαλασει...
Ριξτε μια ματια εδω! |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Παρ Φεβ 24 2012, 20:11 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
| |
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Παρ Φεβ 24 2012, 20:30 | |
| Μακαρι ρε γμτ να γυρισει ο παλιοκαιρος γιατι μια χαρα ειναι αυτες τις μερες και αυριο θα παει και μεχρι 18! Τι κολπα ειναι αυτα που κανει τωρα;;; |
|
| |
LORDOS gold member
| |
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Σαβ Φεβ 25 2012, 20:35 | |
| Βολτίτσα την Κυριακή στην καβαλα και επισκεψη για λιγη ωρα στην μοτολεσχη της περιοχης. 10¨00 συναντηση για ενα πρωινο καφεδακι στο carrefour ευκαρπιας και αναχωρηση κατα τις 10¨30 Και κάτι ακόμα: Την Κυριακή γύρω στις 11.30 γίνεται μικρή καρναβαλική παρέλαση στην Πέραμο την οποία κάθε χρόνο εθιμικά κλείνει η Μοτολέσχη πάνω στις μηχανές. Ντυσίματα περούκες και μουτσούνες είναι προαιρετικά. Συμμετοχες εως τωρα vezouvios-lordos- narcissus-zeus? Επιβεβαιώνω την συμμετοχή! Το φως άναψε! _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Σαβ Φεβ 25 2012, 21:49 | |
| Βολτίτσα την Κυριακή στην καβαλα και επισκεψη για λιγη ωρα στην μοτολεσχη της περιοχης. 10¨00 συναντηση για ενα πρωινο καφεδακι στο carrefour ευκαρπιας και αναχωρηση κατα τις 10¨30 Και κάτι ακόμα: Την Κυριακή γύρω στις 11.30 γίνεται μικρή καρναβαλική παρέλαση στην Πέραμο την οποία κάθε χρόνο εθιμικά κλείνει η Μοτολέσχη πάνω στις μηχανές. Ντυσίματα περούκες και μουτσούνες είναι προαιρετικά. Συμμετοχες εως τωρα vezouvios- LORDOS- narcissus-zeus? Επιβεβαιώνω την συμμετοχή! Το φως άναψε! και γω το ίδιο ....έρε 1000 αρι που έχει να παίξει στην Καβάλα!!! |
|
| |
| Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις | |
|