| Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Νοε 07 2010, 20:27 | |
| οδυσσεα και οι λοιποι ...ο λορδος ο ινδιανος κι ο μποζος ειναι ηδη εκει εγώ ξεκινάω σε κανα μισαωρο ...
οδυσσεα φερε κιθαρα κι αμα δουμε πως χωραει γρατσουναμε κατιτις.....τα λεμε εκει... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Νοε 07 2010, 20:30 | |
| [quote="niksalonik"]οδυσσεα και οι λοιποι ...ο λορδος ο ινδιανος κι ο μποζος ειναι ηδη εκει εγώ ξεκινάω σε κανα μισαωρο ...
οδυσσεα φερε κιθαρα κι αμα δουμε πως χωραει γρατσουναμε κατιτις.....τα λεμε εκει...[/quot
οχι ρε τρελε...αυτο σε καμια 2ημερη .. αμα ειναι τρωω και παω |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Νοε 08 2010, 01:16 | |
| - niksalonik έγραψε:
- οδυσσεα και οι λοιποι ... εγώ ξεκινάω σε κανα μισαωρο ...
Με τί έρχεσαι βρε αδερφάκι; Μούσια βγάλαμε να σε περιμένουμε! Τέλος πάντων,δεν πειράζει....κερνάς την άλλη φορά τα παιδιά! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: για ποτακι κανεις? Δευ Νοε 08 2010, 18:15 | |
| καλησπερα παιδες..σε κανα 2ςρο και κατι 8α ειμαι στην αγ.δημητριου 112 στο κεντρο στο BAR MO οποιος δεν εχει τι να κανει ασ κανει καμια περασια...εγω θα παω εκει γιατι δουλευει το αισθημα ... σασ περιμενω
Υ.Γ ΝΙCKSALONIC AKOYS???????????????????
1.odusseas 2. 3. 4. 5.
|
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Νοε 08 2010, 19:35 | |
| - odusseasfotos έγραψε:
- καλησπερα παιδες..σε κανα 2ςρο και κατι 8α ειμαι στην αγ.δημητριου 112 στο κεντρο στο BAR MO οποιος δεν εχει τι να κανει ασ κανει καμια περασια...εγω θα παω εκει γιατι δουλευει το αισθημα ... σασ περιμενω
Υ.Γ ΝΙCKSALONIC AKOYS???????????????????
1.odusseas 2.ΝικSalonik 3. 4. 5.
ακουω ....θα φροντησω να μαι εκει ...κατα τις 8 και μιση θα μαι εκει κοντα...αρα ενα ποτακι προλαβαινω... αντε παμε κι άλλοι _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
LTD SALONICA
Ηλικία : 53 Τόπος : EPANOMI THESSALONIKI Registration date : 15/03/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Νοε 08 2010, 23:06 | |
| τιποτα σε μουστο παιζει?¨P |
|
| |
johnnyb gold member
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Νοε 13 2010, 12:36 | |
| Κατά τις 14:00 υπολογίζω να είναι εδώ o gmavrid και θα πάμε για καφεδάκι στην παραλία πιθανόν flocafe όποιος θέλει επικοινωνεί τηλ. 6977621445 |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Νοε 13 2010, 18:08 | |
| - johnnyb έγραψε:
- Κατά τις 14:00 υπολογίζω να είναι εδώ o gmavrid και θα πάμε για καφεδάκι στην παραλία πιθανόν flocafe όποιος θέλει επικοινωνεί τηλ. 6977621445
μεχρι τις 4 ημουν off...κατα τις 4 και 15 ομως σας ειδα στην κολομβου κυριε Johny ...τον δευτερο δε τον γνωρισα ...mavrid να υποθεσω? ...ερχομουν κεντρο ...... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Νοε 13 2010, 18:10 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Κυρ Νοε 14 2010, 10:27 | |
| καλη μας μερα κυριοι !!! θα κατεβω για καφε κατω κεντρο και μαλλον στο κεδρινο λοφο τελεια θεα και τετοια οποιος ειναι μεσα ακολουθει η δεχομαι και αλλες προτασεις 1.odusseasfotos 2. 3. 4. 5. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Νοε 14 2010, 10:54 | |
| - Dreamer έγραψε:
- καλη μας μερα κυριοι !!! θα κατεβω για καφε κατω κεντρο και μαλλον στο κεδρινο λοφο τελεια θεα και τετοια οποιος ειναι μεσα ακολουθει η δεχομαι και αλλες προτασεις
1.odusseasfotos 2. 3. 4. 5. το τηλ μου ειναι 6979459993 |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Νοε 14 2010, 17:42 | |
| Λέω να κάνω μια βόλτα. Μια γευστική δοκιμή των Σκωτσέζικων ποικιλιών (blendit) του φίλου μου, του JOHNNIE WALKER. Η γευστική δοκιμή θα λάβει χώρα στο επίσημο στέκι της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Βozosd place (TWINS) εαν KAI εφόσον εργάζετε.....ΛΕΤΕ !!!!!!!! 1.LORDOS 2. 3. 4. 5. 6. 1000 ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ |
|
| |
deep_sea Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Νοε 14 2010, 18:28 | |
| Your Excellency, My Lord
Τι ώρα επιθυμείται να πραγματοποιηθεί η συνάθροιση για γευστική δοκιμή των Σκωτσέζικων ποικιλιών, ώστε να προσέλθουν έγκαιρα οι πιστοί σας υπήκοοι;
(πως το δουλεύω το διπλωματικό, ε!) |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Νοε 14 2010, 18:34 | |
| - deep_sea έγραψε:
- Your Excellency, My Lord
Τι ώρα επιθυμείται να πραγματοποιηθεί η συνάθροιση για γευστική δοκιμή των Σκωτσέζικων ποικιλιών, ώστε να προσέλθουν έγκαιρα οι πιστοί σας υπήκοοι;
(πως το δουλεύω το διπλωματικό, ε!) Νομίζω ότι κατά τις 20:00 είναι η πρέπουσα ώρα για την γευστική δοκιμή . Τώρα πάλι αν έχετε να αντιπροτείνετε κάτι .........THE STAGE IS YOURS MR DEEP SEA. Τι λέτε? |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Νοε 14 2010, 18:37 | |
| - LORDOS έγραψε:
-
[size=18]1000 ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ εμεις δηλαδη οι "650" ...δε χωράμε????????????????????? _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Νοε 14 2010, 18:41 | |
| - niksalonik έγραψε:
- LORDOS έγραψε:
-
[size=18]1000 ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ
εμεις δηλαδη οι "650" ...δε χωράμε????????????????????? ΑΝΕΤΑ κύριε Salonik . Όμως μόλις επικοινώνησα με το Μήτσο και δυστυχώς ΔΕΝ εργάζετε . Οπότε αλλάζουμε μέρος της γευστικής δοκιμής ή την αναβάλλουμε. Σας ακούω κύριοι ......... Εγώ ΜΕΣΑ σε ότι πείτε. |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Νοε 14 2010, 19:00 | |
| OXIIIIII....ε τοτε παμε αλλου .... εγώ μεσα ...και το θεωρώ σιγουρο....παρκαρω παιδια και κυρα μαγδα...καβαντζαρω τις παντοφλες ...και την κανω οπου γουσταρετε....ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ....Βαγγελη κανε τηλ σ οσους μπορεις ....και παμε για τσιπουρακι η ποτακι ....αντε ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΛΕΜΕ _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
G.M Member
Ηλικία : 54 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/05/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Νοε 14 2010, 19:04 | |
| Εγώ λέω ποτάκι και όχι φαγητό … όλη μέρα στη μάσα……. ????? |
|
| |
deep_sea Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Νοε 14 2010, 19:06 | |
| Mr Deep Sea presents its compliments to the Lord and has the honour to bring to the attention of Your Excellency the following matter:
Μέχρι ώρας εννέα εσπερινής τελώ εν υπηρεσία, μετά την παρέλευση της οποίας αποδεσμεύομαι. Κατά συνέπεια σας παρακαλούμε θερμά όπως αποδεχθείτε την αργότερη προσέλευσή μου εις οιαδήποτε συνάθροιση αποφασίσετε.
Mr Deep Sea avails itself of this opportunity to renew to His Excellency The Lord the assurances of its highest consideration.
(συνέχεια του διπλωματικού δουλέματος)
(όντως η πρώτη και η τελευταία φράση στα αγγλικά χρησιμοποιείται για το άνοιγμα και κλείσιμο επιστολών από μία διπλωματική αποστολή μιας χώρας προς τον επικεφαλής της διπλωματίας μίας άλλης χώρας ή ενός διεθνή οργανισμού!!!)
|
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Νοε 14 2010, 19:13 | |
| - deep_sea έγραψε:
- Mr Deep Sea presents its compliments to the Lord and has the honour to bring to the attention of Your Excellency the following matter:
Μέχρι ώρας εννέα εσπερινής τελώ εν υπηρεσία, μετά την παρέλευση της οποίας αποδεσμεύομαι. Κατά συνέπεια σας παρακαλούμε θερμά όπως αποδεχθείτε την αργότερη προσέλευσή μου εις οιαδήποτε συνάθροιση αποφασίσετε.
Mr Deep Sea avails itself of this opportunity to renew to His Excellency The Lord the assurances of its highest consideration.
(συνέχεια του διπλωματικού δουλέματος)
(όντως η πρώτη και η τελευταία φράση στα αγγλικά χρησιμοποιείται για το άνοιγμα και κλείσιμο επιστολών από μία διπλωματική αποστολή μιας χώρας προς τον επικεφαλής της διπλωματίας μίας άλλης χώρας ή ενός διεθνή οργανισμού!!!)
Το αίτημα σας γίνετε ΔΕΚΤΟ και χωρίς δεύτερη σκέψη η ώρα ορίζετε 21:00 και για να μην αγχωθήτε κατά την προσέλευσή σας καθώς γνωρίζουμε πόσο πολύ θέλετε να είστε μαζί μας ,αλλά και για να οργανωθούμε καλύτερα. Οπότε τώρα μας μένει ο τόπος και το είδος εξόδου (ποτό ή τσιπουράκι). Σας ακούω κύριοι τι έχετε κατά νου........... |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Νοε 14 2010, 19:18 | |
| Καλά να περάσετε ρε καλόπαιδα..... . Δεν μπορώ να έρθω,περιμένω παρέα. |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Νοε 14 2010, 19:26 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Νοε 14 2010, 19:30 | |
| Sakis Sereos...απλα και καθαρα ...εχει και καλο καιρο ...υποστηριζουμε κι ενα συναδελφο ...αλλοι πιοτο αλλοι μασες ....και ισως αργοτερα σας παω και σε κανα μπαρακι με ευγενικη χορηγεια υποψηφιου εκλεγμενου....κοινως κουτρα
λορδε δε βλεπω να τηλεφωνας λαο ....οδυσσεας και ναρκισος (παρε τα χιλιαρια εσυ..)
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
johnnyb gold member
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Νοε 14 2010, 19:37 | |
| - niksalonik έγραψε:
- Sakis Sereos...απλα και καθαρα ...εχει και καλο καιρο ...υποστηριζουμε κι ενα συναδελφο ...αλλοι πιοτο αλλοι μασες ....και ισως αργοτερα σας παω και σε κανα μπαρακι με ευγενικη χορηγεια υποψηφιου εκλεγμενου....κοινως κουτρα
λορδε δε βλεπω να τηλεφωνας λαο ....οδυσσεας και ναρκισος (παρε τα χιλιαρια εσυ..)
Έχω την εντύπωση ότι ο Σάκης ρεπάρει τις Κυριακές |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Νοε 14 2010, 19:46 | |
| - johnnyb έγραψε:
- niksalonik έγραψε:
- Sakis Sereos...απλα και καθαρα ...εχει και καλο καιρο ...υποστηριζουμε κι ενα συναδελφο ...αλλοι πιοτο αλλοι μασες ....και ισως αργοτερα σας παω και σε κανα μπαρακι με ευγενικη χορηγεια υποψηφιου εκλεγμενου....κοινως κουτρα
Έχω την εντύπωση ότι ο Σάκης ρεπάρει τις Κυριακές ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΑΝΩΝ EDIT BY JOHNNY B Μια φορά είπε ο Εβραίος να πάει στο παζάρι και έτυχε μέρα Σάββατο. Λαική παροιμία |
|
| |
| Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. | |
|