Εμείς δεν πίνουμε ...είμαστε αθλητές! miffy Razz miffy
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ!!!
Βρε κροκόδειλε, εσύ μιλάς??
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΝΝΟΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ !!!!!!!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ.........
Υ.Γ και φυσικά για τελείωμα της μινι εξόδου φαγητό μέχρι σκασμού στον ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!! Τον οποίο θα σχολιάσω σε άλλη ενότητα.
kopeli gold member
ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΝΝΟΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ !!!!!!!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ.........
Υ.Γ και φυσικά για τελείωμα της μινι εξόδου φαγητό μέχρι σκασμού στον ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!! Τον οποίο θα σχολιάσω σε άλλη ενότητα.
Καλά ρε λόρδα πήγες για καφέ και δεν είπες τίποτα !!!!!!!!!!!!!
LORDOS gold member
Καλά ρε λόρδα πήγες για καφέ και δεν είπες τίποτα !!!!!!!!!!!!!
Τα πιο ωραία πράγματα γίνονται αυθόρμητα φίλε INDI. Απο το τόσο χάλια που πέρασα δυστυχώς σας ξέχασα .......... Ελπίζω στην συγχώρεσή σας και επυφυλάσσομαι σε επόμενη μίνι έξοδο να σας ειδοποιήσω.........
LORDOS gold member
Τελικά τον λόρδο δεν μπορεί να τον φιμώσει κανείς!!!
Θα σκάσει!
Παρόλο που το ποστ του (χαβαλέ &…..) κλείδωσε, την βρήκε την άκρη εδώ……
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
johnnyb gold member
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/06/2009
Με αφορμή το postarisma του giaso 41 από Λάρισα για το επικείμενο γεύμα που θα λάβει χώρα στον χώρο του , σας ανακοινώνω τα ακόλουθα :
Oποιος ενδιαφέρεται να κατέβει στην Λάρισα ( ΚΟΥΤΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΟΥΤΡΑ) και έχει πάρει την άδεια από την δουλειά του αλλά και από την γυναίκα του -φίλη του κτλ. Μπορεί να το πράξει μαζί μου την Δευτέρα που μας έρχετε 8/11/10 Εγώ θα κατέβω για επαγγελματικούς λόγους και αναχωρώ κατά τις 06:30 με κουτί βεβαίως βεβαίως. Το δρομολόγιο που θα κάνω είναι ΒΟΛΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ Δευτέρα διανυκτέρευση στα Τρίκαλα. και την Τρίτη Λάρισα όλη μέρα και αναχώρηση Τετάρτη από Λάρισα.
Με αφορμή το postarisma του giaso 41 από Λάρισα για το επικείμενο γεύμα που θα λάβει χώρα στον χώρο του , σας ανακοινώνω τα ακόλουθα :
Oποιος ενδιαφέρεται να κατέβει στην Λάρισα ( ΚΟΥΤΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΟΥΤΡΑ) και έχει πάρει την άδεια από την δουλειά του αλλά και από την γυναίκα του -φίλη του κτλ. Μπορεί να το πράξει μαζί μου την Δευτέρα που μας έρχετε 8/11/10 Εγώ θα κατέβω για επαγγελματικούς λόγους και αναχωρώ κατά τις 06:30 με κουτί βεβαίως βεβαίως. Το δρομολόγιο που θα κάνω είναι ΒΟΛΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ Δευτέρα διανυκτέρευση στα Τρίκαλα. και την Τρίτη Λάρισα όλη μέρα και αναχώρηση Τετάρτη από Λάρισα.
Υ.Γ INDIANE και για σένα ισχύει το παρόν.
Ευχαριστώ LORDOS
Να σε καλά φίλε αλλά όπως ξέρεις καθημερινές δουλεύω (οχι την κόσμο)
LORDOS gold member
Ευχαριστώ LORDOS
INDI για δες αυτό............... Έτσι ...............
Ευχαριστώ LORDOS
INDI για δες αυτό............... Έτσι ...............
LORDOS gold member
Πάμε για κανένα καφεδο-μπυρονο-ποτάκι στον αδελφό εν μοτοσακό bozod ο οποίος λειτουργεί στον Αρχιποταδικό Ναό TWINS που βρίσκετε επί της οδού Παύλου Μελά 14-16 στον εξωτικό Εύοσμο?????????? Όσοι πιστοί προσέλθετε ......................θα υπάρξει και εξομολόγηση μετά το πέρας της οινοποσίας........
[quote="LORDOS"]Πάμε για κανένα καφεδο-μπυρονο-ποτάκι στον αδελφό εν μοτοσακό bozod ο οποίος λειτουργεί στον Αρχιποταδικό Ναό TWINS που βρίσκετε επί της οδού Παύλου Μελά 14-16 στον εξωτικό Εύοσμο?????????? Όσοι πιστοί προσέλθετε ......................θα υπάρξει και εξομολόγηση μετά το πέρας της οινοποσίας........
Πάμε για κανένα καφεδο-μπυρονο-ποτάκι στον αδελφό εν μοτοσακό bozod ο οποίος λειτουργεί στον Αρχιποταδικό Ναό TWINS που βρίσκετε επί της οδού Παύλου Μελά 14-16 στον εξωτικό Εύοσμο?????????? Όσοι πιστοί προσέλθετε ......................θα υπάρξει και εξομολόγηση μετά το πέρας της οινοποσίας........
Συμμετοχές. 1.LORDOS x 2 2.indiano 3.
Συμμετοχές. 1.LORDOS x 2 2.indiano 3.ODUSSEAS ??? ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΩΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΓΙΑ ΤΙ ΩΡΑ ΛΕΤΕ ?
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
Συμμετοχές. 1.LORDOS x 2 2.indiano 3.ODUSSEAS ??? ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΩΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΓΙΑ ΤΙ ΩΡΑ ΛΕΤΕ ? 4. nikSalonik ....μεσα κι εγώ ...Οδυσσέα να παρουμε και τις κιθάρες!!!!
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Συμμετοχές. 1.LORDOS x 2 2.indiano 3.ODUSSEAS ??? ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΩΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΓΙΑ ΤΙ ΩΡΑ ΛΕΤΕ ? 4. nikSalonik ....μεσα κι εγώ ...Οδυσσέα να παρουμε και τις κιθάρες!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ λες ε?συναυλια και ετσι ε? για τι ωρα μιλαμε δεν ειπατε?
Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης..