| Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kopeli gold member
| Θέμα: καφεδακι για 10 ή 11/04/2010 Σαβ Απρ 10 2010, 09:41 | |
| Καλόπαιδα,αν παιξει κανενα καφεδακι σημερα ή αυριο ριξτε μια φωνη. |
|
| |
GasTours Member
Ηλικία : 50 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΟΛΟΣ Registration date : 06/06/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Απρ 10 2010, 20:06 | |
| για αυριο πρωι ή μεσημερι ειμαι free για καφεδεησον, μια που δεν τα καταφερα να παω 2ημερη βολτουλα στη λιμνη μην κλειστουμε κ σπιτι!!!!!! |
|
| |
V A G O S Member
Ηλικία : 46 Τόπος : ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΛΑΥΡΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Ν. Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Πεμ Απρ 22 2010, 12:21 | |
| φραπεδεησον μεσημερακι στο κεντρο. 6974812215. |
|
| |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Απρ 25 2010, 10:17 | |
| σημερα παιζει κανα καφεδακι ??μετα τις 4-5 ??? κανεις?? |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Απρ 25 2010, 12:32 | |
| αμα κερνάς ΠΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΜΕ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ ...μέσα!!!
οκ Συμπολίτη!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Απρ 25 2010, 16:11 | |
| κερναω και ελιτσα σοκολατενια..... |
|
| |
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Απρ 25 2010, 17:01 | |
| δεν ξερω αν σας προλαβα 6974769233 και εφτασα |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Απρ 25 2010, 17:47 | |
| - boss έγραψε:
- δεν ξερω αν σας προλαβα 6974769233 και εφτασα
κριμα ρε Μπαμπη ...μολις το διαλύσαμε...next time bro _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Ιουλ 23 2010, 17:14 | |
| Μετά τις 20:30 στην Πλατεία Ανω Hλιούπολης στην οδό Μακρυγιάννη...στην ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ "ΔΕΛΕΑΡ". οσοι πιστοι προσελθετε... |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Ιουλ 24 2010, 08:14 | |
| |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Ιουλ 24 2010, 21:51 | |
| Κατα τις 22:30 θα είμαστε στο κέντρο με τα παιδιά απο Τουρκία.Οποιος θέλει να έρθει ας με πάρει τηλέφωνο.
Τα λέμε...... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τρι Ιουλ 27 2010, 23:53 | |
| μιχαλη στειλε μου το τηλ σου να το εχουμε για τις συνατησεις... |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τετ Ιουλ 28 2010, 01:01 | |
| Προς ενημέρωση των φίλων που ήθελαν να ερθουν και δεν μπορεσαν... Οι φίλοι μοτοσυκλετιστές απο την Τουρκία ,έφτασαν Θεσσαλονίκη το Σάββατο κατα τις 19:00. Πήγαμε με την σήζυγο στην πλατεια Αριστοτέλους για να τους συναντήσουμε.Ηταν ο Gokhan με την κοπέλα του,με V-Strom dl650.Eνας φίλος με KTM 990 ADVENTURE και ένα ακόμα ζευγάρι με μια BMW μοντέλο του 1977. Τους βοηθήσαμε να βρούν δωμάτια μιάς και δέν είχαν κάνει κρατήσεις για ξενοδοχεία.Μεσα σε 10 λεπτά τους τακτοποιήσαμε.Μετα απο μισή ωρα έφτασε και ο Ibrahim με το V-Strom στο ξενοδοχείο.Ανταλλαξαμε μπλουζάκια και διάφορα άλλα δωρα. "Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως και οι δύο (Gokhan-Ibrahim),φόρεσαν τα μπλουζάκια που τους έδωσα,με την Ελληνική σημαία στο μπράτσο."Βγήκαμε το βράδυ στο κέντρο της πολης για παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και ουζάκια. Κινηθήκαμε με ταξί γιατί έριχνε καρεκλοπόδαρα ο κ@λ@καιρος. Συναντησαμε τον Τζίμη ,μετα της οικογενείας του,στην Άθωνος.Φάγαμε,είπιαμε μοιραστήκαμε εμπειρίες,τραγουδήσαμε και σε γενικές γραμμές περάσαμε σούπερ.Απο την πλευρά μου έχω να πώ πώς πέρασα πάρα πολύ καλά και χάρηκα που τους βοηθήσα να έρθουν στην πόλη μας και γενικά στην Ελλάδα.Το επόμενο μου ταξίδι θα είναι αναμφιβολα στην Τουρκία. Τα παιδιά ταξίδευουν στην Ελλάδα και εχουμε καθημερινή τηλ.συνομιλία.Επεσαν πανω σε πολλές δοκιμασίες,οπως οι βροχές και το πιο βασικό,την έλλειψη καυσίμων, Απο χθές είναι Αθήνα και αύριο ο Gokhan με τους φίλους του θα πάνε προς Λευκάδα και το Σάββατο ξανά Θεσσαλονικη. Ο Ibrahim συνεχίζει το μακρινό του ταξίδι ,,,μόνος του. http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f34/topic-t9375.htm Επίσης παραθέτω το πόστ του Στράτου,που για μένα τα λέει όλα. - V.Stratos έγραψε:
- O μοτοσυκλετισμός δεν διακρίνει φυλές,θρησκείες,χρώματα κτλ..
Πάνω στη σέλα και στις 2 ρόδες είμαστε όλοι αδέρφια
Πολλά μαθαίνουν από εσένα,πολλά εσύ από αυτούς Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στον καφε της Τετάρτης. https://www.facebook.com/profile.php?id=543823719 Φωτο θα αναρτηθουν μόλις μου τις στείλουν. |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Αυγ 01 2010, 14:34 | |
| - kopeli έγραψε:
Μετά τις 20:30 στην Πλατεία Ανω Hλιούπολης στην οδό Μακρυγιάννη...στην ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ "ΔΕΛΕΑΡ". οσοι πιστοι προσελθετε...
Για πάμε πάλι............................Θα μαζευτούμε σήμερα; Ετσι για να πούμε καλό μήνα και καλές διακοπές σε όσους δέν πήγαν ακόμα.!!!!!! . . . .
Όπως εγώ και μερικόι άλλοι..!!!!!!beer cerveza Μπύρα Bier |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τρι Αυγ 10 2010, 15:27 | |
| - kopeli έγραψε:
- kopeli έγραψε:
Μετά τις 20:30 στην Πλατεία Ανω Hλιούπολης στην οδό Μακρυγιάννη...στην ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ "ΔΕΛΕΑΡ". οσοι πιστοι προσελθετε...
Για πάμε πάλι............................Θα μαζευτούμε σήμερα; Ετσι για να πούμε καλό μήνα και καλές διακοπές σε όσους δέν πήγαν ακόμα.!!!!!! . . . .
Όπως εγώ και μερικόι άλλοι..!!!!!!
beer cerveza Μπύρα Bier
Για πάμε ακόμα μία. Μετά τις 20:39.....λεω για μπυρόνι,μετα του μεζέ φυσικά. Όποιος δεν θέλει μπυρόνι,έχει παγωτά,γρανίτες,καριμπάκια και.....??????????? Θα ειμαι στο παραπάνω μερος και ελπίζω να δω καμια γνωστή φάτσα. Τα λεμε boys. beer cerveza Μπύρα Bier |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τρι Αυγ 10 2010, 15:33 | |
| να περνατε καλά κοπέλια μου....εγώ απ εδώ απ το porto Valitsa..(παλιουρι ) στις 20 και 30 που θα χω "αναδυθεί" θα πινω το επσρεσσακι μου με θεα το Αιγαιο ....κι ισως σας "κατσω" κανα τηλεφωνακι... υποστηριχτες της πολης μας _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τρι Αυγ 10 2010, 19:32 | |
| Kαλά να περνάς φιλε Νικο.Εμεις θα πιουμε μια μπυρίτσα στην υγειά σου. |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τρι Αυγ 10 2010, 22:56 | |
| ....μυνήματα Δροσιάς ...απο ακρωτηρι ποσειδιου...στον Φαρο .... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τετ Αυγ 11 2010, 11:51 | |
| λετε να κανουμε καμια μαζωξη στην χαλκιδικη??εγω ειμαι στα ν.πλαγια...... |
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τρι Σεπ 14 2010, 16:11 | |
| Πηγαίνουμε για καφεδάκι στην παραλία.εγώ και ο χρηστακης οποίος αλλος θέλει μπορεί να έρθει. _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Σεπ 26 2010, 13:15 | |
| κυριακή 26 Σεπτ 2010Πάμε για καφεδάκι στην παραλιακή ....μετα το μεσημεριανό φαγητό ....την ώρα που γεμίζει λαο ....3 με 5 μεσημέρι δηλαδή !!!! εγώ στις 3 θα ειμαι στο flocafe ...οσοι πιστοι προσελθειτε....
υ.γ να εχει τελειώσει και το live superbike wch sto eurosport _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
johnnyb gold member
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Σεπ 26 2010, 15:23 | |
| Έρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
|
| |
johnnyb gold member
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Οκτ 02 2010, 11:47 | |
| Εγώ και ο Χρήστος (indianos) σε λίγο πάμε για καφεδάκι πιθανόν παραλία όποιος θέλει να έρθει επικοινωνεί τηλ.6977621445 |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Πεμ Οκτ 07 2010, 00:41 | |
| _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Πεμ Οκτ 07 2010, 11:02 | |
| |
|
| |
| Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. | |
|