| Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Φεβ 20 2010, 22:17 | |
| - gevo έγραψε:
- ΧΑΡΙΖΑΝΟΣ έγραψε:
- ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΠΡΟΣ ΚΕΡΚΥΝΗ. ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 10:30 ΣΤΟ ΚΑΡΦΟΥΡ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ.
εσείς καλό δρόμο και να τά λέτε τα κάλαντα νωρίτερα
εμεις αύριο πρωί κατά τίς 11.00 στο flo cafe παραλία Νικης αντε κφλ θα ειμαι εκεί Απο οτι ειδα τα καλαντα θα ειπωθουν σε πολλες γωνιες του Βορρα αυριο. Καλο καφε και καλες εκδρομες στις κατευθυνσεις που εχει επιλεξει ο καθενας σας. Καλο δρομο Τα λεμε Τεταρτη απο κοντα. Επισης αν ο καιρος ειναι καλος το επομενο Σ/Κ βαλτε πλωρη για καμια εκδρομή...........ολοι μαζι.. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Φεβ 20 2010, 22:43 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Φεβ 21 2010, 00:02 | |
| τι έγινε ρε παιδιά .... εκδρομες ...καφεδες..... κατι μου λέει πως ο xarizanos μαζεύει τους "στριφτούς' κι ο gevo τους "κουλούς"... οκ οκ οκ ...το πιασα .... έρχομαι για καφέ στις 11...γιατι και ΟΙ ΚΟΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ στους στριφτούς... υ.γ. με το καλο πισω αδέρφια _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
V A G O S Member
Ηλικία : 46 Τόπος : ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΛΑΥΡΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Ν. Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Φεβ 21 2010, 08:55 | |
| |
|
| |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Φεβ 21 2010, 10:52 | |
| ερχομαι κρατηστε θεσηηηηηηη!!! |
|
| |
Anthony.K
Ηλικία : 66 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Φεβ 21 2010, 13:43 | |
| Ρε Νίκο εμείς μαζευτήκαμε απ' τις 11. (15 άλογα) Εγώ έφυγα 1 & κάτι. Εσύ δεν είχες έρθει.... Δεν πιστεύω να είπες 11 και να εννοούσες 23:00 ........ |
|
| |
V A G O S Member
Ηλικία : 46 Τόπος : ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΛΑΥΡΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Ν. Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Φεβ 21 2010, 20:24 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Φεβ 21 2010, 21:45 | |
| δεν με θετε κύριοι ...μη με θετε...πήγα αλλού (κατα Vaggon) .... ασε που δεν έβρισκα και τις κόκκινες γόβες μου (κατα vaggon too).... VVVVVVAAAAAGGGGGGOOOOOO για πάρτη σου!!!!! παρεπιπτόντως 'κάποιοι" κει κάτω βγάζουν τετοια γούστα ...και κατι τετοια γουστα κι αλλλλααααα τετοια γουστα .....κι οι βόριοι λένε ακόμη "καλαντα" απο μέσα τους (πόντος) υ.γ. ανεξάρτητα με το αν μπορουσα η οχι ...και δε σηκώνω "γουκ μουκ"....thats it !!!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Φεβ 21 2010, 23:58 | |
| Εχασες που δεν ηρθες ......συμπολιτη..... |
|
| |
gevo Member
Ηλικία : 62 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Φεβ 22 2010, 12:34 | |
| Νικολάκη δεν ήρθες , λες πολλά , ήρθαν οι συμμαθήτριες ,ήρθε και μια Γερμανίδα,.....και αυτά ...και ετούτα ..... |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Φεβ 22 2010, 15:38 | |
| - gevo έγραψε:
- Νικολάκη
, λες πολλά , ....ψιτ ...κουκλε ...δεν θελω γουκ μουκ ...ειπαμε!!!!! υ.γ. τα "γερμανικά" τα νουμερα τα "χτυπησα " τον ..προηγούμενο αιώνα _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Φεβ 26 2010, 07:35 | |
| Κανενα καφεδακι αυριο το πρωι; |
|
| |
LISTIS
Τόπος : salonika-1 Registration date : 15/03/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Φεβ 26 2010, 10:42 | |
| - michalis έγραψε:
- Κανενα καφεδακι αυριο το πρωι;
μεσα.... |
|
| |
MARCONI
Ηλικία : 64 Τόπος : θεσσαλονίκη Registration date : 04/05/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Φεβ 26 2010, 13:18 | |
| - michalis έγραψε:
- Κανενα καφεδακι αυριο το πρωι;
ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ; |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Φεβ 26 2010, 19:12 | |
| μεσα μεσα ....μ@μιόντας....θα ναι κι ο Χρήστος απο έδεσσα μαλλον... υ.γ. μετα τις 1 ομως ...για τα προλαβω ολα.... και πλυμένοι καθαροι ..δεν κυκλοφορώ με λέσια _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Φεβ 26 2010, 22:37 | |
| Θα ειμαι κεντρο αυριο μετα τις 10:30 για κατι δουλειτσες.θα τα πουμε μετα τις 11:00 στο Flocafe-Λ.Νικης. |
|
| |
panosk7dl
Ηλικία : 45 Τόπος : thessaloniki Registration date : 04/07/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Φεβ 27 2010, 12:15 | |
| καλημερα παιδες,σε λιγο ξεκιναω για καφεδακι στην παραλιακη(λεωφορο νικης) στο flocafe θα ειναι ο μιχαλης, ο νικ σαλονικ κ.α οσοι πιστοι προσελθετε..... |
|
| |
GasTours Member
Ηλικία : 50 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΟΛΟΣ Registration date : 06/06/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Φεβ 28 2010, 10:17 | |
| ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕ ? |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Μαρ 13 2010, 15:29 | |
| Αυριο η Θεσσαλονικη θα ζησει στον παλμο του Derby ΑΡΗΣ vs ΠΑΟΚ. Υπαρχει περιπτωση να κανονισετε ενα pregame coffee...; υ.γ.:Εγω θα ειμαι εκτος Θεσ/νικης μιας και εχω αφησει μονο του τον ΠΑΟΚ να παλεψει για το πρωταθλημα |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Μαρ 14 2010, 08:35 | |
| εγω μεσα ειμαι παντως...και για τσιπουροκατασταση μετα αν θελετε... |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Μαρ 14 2010, 12:25 | |
| εγω παλι ...να δω τον shadow σε μια συνάντηση και τι αλλο !!!!1
Μιχαλη ...παμε καμαριμ για καφε στο φλο ας πουμε ...τι ωρα λετε???
το παμε κατα τις 2 τις 4 η στις 5....ριχτε προτασεις///αν υπάρχουν _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
xtrgeo Member
Ηλικία : 46 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/08/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Μαρ 14 2010, 13:28 | |
| εγώ ειμαι μεσα παντως κατα τις 4!ενημερωστε! |
|
| |
NORTH
Ηλικία : 44 Τόπος : Νέα Ραιδεστός Θεσσαλονίκη Registration date : 21/10/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Μαρ 14 2010, 13:41 | |
| Τί ώρα ρε κοπέλια θα πάτε? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Μαρ 14 2010, 13:45 | |
| - niksalonik έγραψε:
- εγω παλι ...να δω τον shadow σε μια συνάντηση και τι αλλο !!!!1
το παμε κατα τις 2 τις 4 η στις 5....ριχτε προτασεις///αν υπάρχουν την προηγουμενη κυριακη ειμουνα αλλα δεν ηρθες...ασε περιμενω το αποτελεσμα για να εμφανιστω.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Μαρ 14 2010, 13:47 | |
| - shadow.gr. έγραψε:
- niksalonik έγραψε:
- εγω παλι ...να δω τον shadow σε μια συνάντηση και τι αλλο !!!!1
το παμε κατα τις 2 τις 4 η στις 5....ριχτε προτασεις///αν υπάρχουν
την προηγουμενη κυριακη ειμουνα αλλα δεν ηρθες...ασε περιμενω το αποτελεσμα για να εμφανιστω.... κατα τις 4-5 ειμαι μεσα γιατι εχουμε και φορμουλαααα τελικα μονο εγω ειμουν μεσα την κυριακη,τζαμπα μου βγηκε το ονομα....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την shadow.gr. στις Δευ Μαρ 15 2010, 20:12, 1 φορά |
|
| |
| Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. | |
|