Ενδιαφέρετε κανένας για καμιά κοντινή (30 λεπτά) και στριφτερή διαδρομή για σήμερα το βραδάκι κατά τις 19:30. Για καμιά φθηνή kaizer (περίπου 2 ευρώ) και κλίμα δροσιστικό ??? Αν ναι τότε ποστάρετε ,αν όχι τότε να μας ευχηθήτε να περάσουμε καλά όσοι πάμε !!! ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ..........Μυστικό.........
1. LORDOS X 2 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
johnyDL1000
Ηλικία : 44 Τόπος : thessaloniki Registration date : 25/11/2009
Ενδιαφέρετε κανένας για καμιά κοντινή (30 λεπτά) και στριφτερή διαδρομή για σήμερα το βραδάκι κατά τις 19:30. Για καμιά φθηνή kaizer (περίπου 2 ευρώ) και κλίμα δροσιστικό ??? Αν ναι τότε ποστάρετε ,αν όχι τότε να μας ευχηθήτε να περάσουμε καλά όσοι πάμε !!! ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ..........Μυστικό.........
1. LORDOS X 2 2. johny DL x2 3. 4. 5. 6. 7. 8.
συναντηση που?
LORDOS gold member
Ενδιαφέρετε κανένας για καμιά κοντινή (30 λεπτά) και στριφτερή διαδρομή για σήμερα το βραδάκι κατά τις 19:30. Για καμιά φθηνή kaizer (περίπου 2 ευρώ) και κλίμα δροσιστικό??? (μουαχα-μουαχα άκου δροσιστικό) Αν ναι τότε ποστάρετε ,αν όχι τότε να μας ευχηθήτε να περάσουμε καλά όσοι πάμε !!! ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ..........Μυστικό......... Συνάντηση στο καρφούρ Ευκαρπίας 19:30
1. LORDOS X 2 2. johny DL x2 3. 4. 5. 6. 7. 8.
LORDOS gold member
Ενδιαφέρετε κανένας για καμιά κοντινή (30 λεπτά) και στριφτερή διαδρομή για σήμερα το βραδάκι κατά τις 19:30. Για καμιά φθηνή kaizer (περίπου 2 ευρώ) και κλίμα δροσιστικό??? (μουαχα-μουαχα άκου δροσιστικό) Αν ναι τότε ποστάρετε ,αν όχι τότε να μας ευχηθήτε να περάσουμε καλά όσοι πάμε !!! ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ..........Μυστικό......... Συνάντηση στο καρφούρ Ευκαρπίας 19:30
1. LORDOS X 2 2. johny DL x2
Η βόλτα ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Δροσιά και δροσερές μπύρες σε συνδιασμό με την καλή παρέα και τον πολύ (πρωτοφανές) κόσμο που συναντήσαμε βοήθησαν να είναι μια αξέχαστη Παρασκευή. Ευχαριστούμε για την καλή παρέα.
Εν αναμονή για την επόμενη.
johnnyb gold member
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/06/2009
Συμφωνώ με το φύλο lordo το μέρος πολύ καλό ή διαδρομή ωραία αλλά είμαι θυμωμένος με το σερβιτόρο όλο ζεστή μπύρα μου έφερνε........................ Συμφωνώ με το φύλο lordo το μέρος πολύ καλό ή διαδρομή ωραία αλλά είμαι θυμωμένος με το σερβιτόρο όλο ζεστή μπύρα μου έφερνε........................
..
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009