Σήμερα λέμε να κάνουμε ακόμα μια σύντομη ,κοντινή βολτίτσα στο γνωστό βουνό. Με σύμμαχο τον καιρό και καλή διάθεση θα αναχωρήσουμε στις 19:00 από τον καρφούρ (ευκαρπίας). Διάρκεια διαδρομής περίπου 30 λεπτά (η μισή περίπου είναι στροφιλίκι). Υπάρχει και εναλλακτικό σχέδιο το οποίο ΔΕΝ σας το λέω......πριτς που θα σας το πω !!!. Το μέρος είναι δροσερό ,η μπύρα και τα σουβλάκια φθηνά. (για την μπύρα ξέρω ,για τα σουβλάκια το υποθέτω).
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
1. LORDOS x 2 2. 3. 4. 5. 6. 7.
INDIANOS Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 14/02/2011
[quote="LORDOS"]Σήμερα λέμε να κάνουμε ακόμα μια σύντομη ,κοντινή βολτίτσα στο γνωστό βουνό. Με σύμμαχο τον καιρό και καλή διάθεση θα αναχωρήσουμε στις 19:00 από τον καρφούρ (ευκαρπίας). Διάρκεια διαδρομής περίπου 30 λεπτά (η μισή περίπου είναι στροφιλίκι). Υπάρχει και εναλλακτικό σχέδιο το οποίο ΔΕΝ σας το λέω......πριτς που θα σας το πω !!!. Το μέρος είναι δροσερό ,η μπύρα και τα σουβλάκια φθηνά. (για την μπύρα ξέρω ,για τα σουβλάκια το υποθέτω).
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
1. LORDOS x 2 2. INDIANOS 3. 4. 5. 6. 7.
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
Σήμερα λέμε να κάνουμε ακόμα μια σύντομη ,κοντινή βολτίτσα στο γνωστό βουνό. ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
1. LORDOS (COWBOY) 2. ΙΝΔΙΑΝΟΣ
αντε μπρέ .....καλα να περάσετε τα δυό σας ....κατι τετοιες καταστάσεις ενέπνευσαν τον ang lee και σκηνοθέτησε το brokeback mountain καλή συνέχεια .....
there is a "Friendship"...that became a sicret.....there are places we can't return....there are lies we have to tell....there are truths we can't deny....
...to be continued
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
LORDOS gold member
Σήμερα λέμε να κάνουμε ακόμα μια σύντομη ,κοντινή βολτίτσα στο γνωστό βουνό. Με σύμμαχο τον καιρό και καλή διάθεση θα αναχωρήσουμε στις 19:00 από τον καρφούρ (ευκαρπίας). Διάρκεια διαδρομής περίπου 30 λεπτά (η μισή περίπου είναι στροφιλίκι). Υπάρχει και εναλλακτικό σχέδιο το οποίο ΔΕΝ σας το λέω......πριτς που θα σας το πω !!!. Το μέρος είναι δροσερό ,η μπύρα και τα σουβλάκια φθηνά. (για την μπύρα ξέρω ,για τα σουβλάκια το υποθέτω).
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
1. LORDOS x 2 2. INDIANOS 3. Africanos x 2 edit by LORDOS 4. 5. 6. 7.
Y.Γ SALONIIIIIIK τοοοοο ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΨΑΡΙ ΑΠ ΤΟ ΛΕΠΙ ???
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
G.M Member
Ηλικία : 54 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/05/2010
Η επιστροφή του ΑΣΏΤΟΥ bozou έγινε. Καιρός να σφάξουμε τον ΜΟΣΧΟ ΤΟΝ ΣΙΤΕΥΤΟ (KAIZER).
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ !!! ΕΛΑΤΕ.............
BOZOS PLACE (TWINS ΕΥΟΣΜΟ)
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ :META TIΣ 18:00
ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ :ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ
Οι παντρεμένοι να έχουν μαζί τους το χαρτί της εξόδου χωρίς διανυκτέρευση ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ από την σύζυγο.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ (για τους παντρεμένους λέω) ΟΥΔΕΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
ΟΙ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΥΣ-ΕΝΤΑΣΕΙΣ-ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ...
Κανονικά τώρα πρέπει να βάλω συμμετοχές ,αλλά πριτς ΔΕΝ θα το κάνω.
Όποιος ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ....ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ !!!
fishbird 650
Ηλικία : 39 Τόπος : THESSALONIKI Registration date : 02/09/2011
Θέμα: TOPOS SINANTISIS Παρ Σεπ 02 2011, 17:12
AN KAI KAINOYRGIOS STIN PAREA I GNOMI MOU GIA TIN TOPOTHESIA SINANTISIS EINAI I KRINI,EKEI THA MPOROUME NA PARKAROUME OLOI STI SEIRA TA VSTROM.
LORDOS gold member
Η επιστροφή του ΑΣΏΤΟΥ bozou έγινε. Καιρός να σφάξουμε τον ΜΟΣΧΟ ΤΟΝ ΣΙΤΕΥΤΟ (KAIZER).
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ !!! ΕΛΑΤΕ.............
BOZOS PLACE (TWINS ΕΥΟΣΜΟ)
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ :META TIΣ 18:00
ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ :ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ
Οι παντρεμένοι να έχουν μαζί τους το χαρτί της εξόδου χωρίς διανυκτέρευση ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ από την σύζυγο.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ (για τους παντρεμένους λέω) ΟΥΔΕΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
ΟΙ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΥΣ-ΕΝΤΑΣΕΙΣ-ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ...
Κανονικά τώρα πρέπει να βάλω συμμετοχές ,αλλά πριτς ΔΕΝ θα το κάνω.
Όποιος ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ....ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ !!!
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
δεν αφήνετε τις παπαριες στις άλλες ενότητες, και πάμε για ένα καφέ!?!
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008