| Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τρι Νοε 16 2010, 22:33 | |
| Κανονίστε την Τετάρτη να μην ερθει κανένας για μάμ................ |
|
| |
Jimmis gold member
Ηλικία : 53 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-- ΕΔΕΣΣΑ- ΒΟΛΟΣ Registration date : 17/05/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τρι Νοε 16 2010, 23:20 | |
| |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τρι Νοε 16 2010, 23:53 | |
| |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τετ Νοε 17 2010, 13:57 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τετ Νοε 17 2010, 14:40 | |
| παλι δουλεια για τους Συντονιστας βγάλατε.....αντε να δουμε πως αυτος ολος ο χαβαλες θα παει εκει που του αξίζει .... δηλαδή εδώωωωωωω!!!!
υ.γ. .....και πως γινεται αυτό ...οεο....!!!!! μαλλον οι admins εχουν αυτο το κλειδί!!!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Δεκ 12 2010, 10:24 | |
| ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ποιος ειναι μεσα για καφεδακι κατω παραλια η οπουδηποτε?????????????????? 6979459993 |
|
| |
deep_sea Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Δεκ 12 2010, 10:55 | |
| Καλημέρα, εγώ πάντως είμαι μέσα! Απλά πείτε μέρος και ώρα! |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Δεκ 12 2010, 11:19 | |
| κι εγώ μεσα ...μετα τις 12 και μιση .....παμε φλο καφε ??? _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Δεκ 12 2010, 11:28 | |
| - niksalonik έγραψε:
- κι εγώ μεσα ...μετα τις 12 και μιση .....παμε φλο καφε ???
ΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μετα θα με πας στο magicpark ???? |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Δεκ 12 2010, 11:39 | |
| οτι πεις μικρέ....
Αρα κλεινει FLOKAFE στην παραλιακή μετα την Αγ.Σοφιας (για οσους δε το ξερουν) 12 και μιση με 1 ...
1. niksalonik 2 3 4 5
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
deep_sea Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Δεκ 12 2010, 11:41 | |
| 1. niksalonik 2. deep_sea 3 4 5
Flocafe στην παραλία βολεύει κι εμένα.
Μετά βέβαια θα πάμε να δούμε και ταινία στο λιμάνι, σήμερα είναι τελευταία ημέρα του 51 Φεστιβάλ Κινηματογράφου.
|
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Δεκ 12 2010, 11:45 | |
| |
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Δεκ 13 2010, 08:46 | |
| Κυριοι.μπορειτε να παρετε τα παιδια σας (οσοι εχετε) και να τα φερετε να παιξουμε χιονοπολεμο.. Καντε μια μετατροπη του vstrom σε snowmobile και ειστε ετοιμοι!! Παρτε μια γευση για το τι γινεται στην περιοχη μου τωρα! [img] [/img] [img] [/img] _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
pokopikos Member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Δεκ 13 2010, 10:04 | |
| |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Δεκ 13 2010, 18:04 | |
| Ελα να μας πάρεις ρε φίλε.Εσυ εχεις τζιπ.Εμεις με το yaris πως να έρθουμε. Φερε λίγο απο αυτό το ασπρο ,στον καφέ της Τετάρτης. |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Δεκ 17 2010, 20:16 | |
| - niksalonik έγραψε:
- oτι πρεπει για ενα καφεδακι αυριο στις 12 με μια το μεσημερι στο FLO KAFE....τι λετε
Μέσα ,εκτός απροόπτου. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| |
| |
Vezouvios Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Δεκ 17 2010, 20:44 | |
| εγω λεω να ερθετε εδω στο μελισσοχωρι που ανοιξε μια καινουργια καφετερια!! Εχει και μπολικο χιονι για να φτιαξουμε εναν τριαστερο ΧΙΟΝΑΘΡΩΠΟ[img] [/img] η φωτο ειναι σημερινη λιγο ποιο ψηλα απο την καφετερια! ισως να κατεβούμε εμεις κεντρο εαν δεν ερθετε εσεις,βεβαια αυτο προϋποθέτει να μην γινετε της πουτ@ν@ς στο κεντρο και ψαχνω να παρκαρω κανενα διωρακι! Υ.Σ Νικο εχεις το maverick αντε φορτωσε τους υπολοιπους και ελατε να κανουμε μια βολτα πανω στο βουνο,να δουμε και τι πηδια πιανει το καρο σου!! Υ.Σ 2Για την καφετερια που ανεφερα μπορειτε να ερθετε και με την μηχανη,χιονια υπαρχουν ποιο ψηλα στο χωριο! _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vezouvios στις Παρ Δεκ 17 2010, 20:49, 1 φορά |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Δεκ 17 2010, 20:49 | |
| Και δεν έρχεστε από καλαμαριά που δεν εχει χιόνια και δουλεύομε συνεχόμενο ωράριο να σας δούμε ρε αδερφέ, γιατί της Τετάρτες τις βλέπω με τα κιάλια!!!! Υ.Γ. Κάντε και μια γερή ανάληψη από τις τράπεζες για τα δώρα τον γυναικών σας και όχι μόνο,,, να ενισχύσετε και την φτωχή καλαμαριά….!!! _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
Vezouvios Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Δεκ 17 2010, 20:52 | |
| - narcissus έγραψε:
Και δεν έρχεστε από καλαμαριά που δεν εχει χιόνια και δουλεύομε συνεχόμενο ωράριο να σας δούμε ρε αδερφέ, γιατί της Τετάρτες τις βλέπω με τα κιάλια!!!!
Υ.Γ. Κάντε και μια γερή ανάληψη από τις τράπεζες για τα δώρα τον γυναικών σας και όχι μόνο,,, να ενισχύσετε και την φτωχή καλαμαριά….!!! α ρε που......κι εμεις θα τις πληρωσουμε τις εξατμισεις σου??? Εγω λεω να προσφερεις κανενα ρουχαλάκι για τα δωρα που θα δώσουμε στην κοπή.Αλλα επειδη έχεις και δεύτερο μαγαζι (χρυσωρυχείο)προτείνω να δώσεις και ενα μονόπετρο να υπάρχει καλού κακού!! _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Δεκ 17 2010, 21:32 | |
| |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Δεκ 17 2010, 21:37 | |
| κάτι σαν ΑΥΤΟ !!!!!!! |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Δεκ 17 2010, 21:41 | |
| _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Δεκ 17 2010, 21:43 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Δεκ 17 2010, 23:44 | |
| ρε σεις ενα τοπικ καθαρο γινεται .....????
αφου το χετε το γ@μημενο το humor γιαντα δε πατε εκει στο χαβαλε !!!!????
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
| Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. | |
|