Σιγα σιγα πλησιαζει η ωρα μου για πισω αναρτηση..τι εχετε να πειτε;απο οτι καταλαβα κατι σε αφτερμαρκετ γιατι δεν αξιζει επισκευη της ιδιας..αν πω αφτερμαρκετ πια θα λεγατε;
lmb990 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 35 Τόπος : ATHENS GREECE Registration date : 01/06/2013
Απο το διαβασμα εδω μεσα να φανταστω.... τωρα πηρες το μηχανακι σου, αφησε την ακομα κρατα το κανα 2 χρονια και μετα βλεπεις αν σε καλυπτει κανεις τις τροποποιησεις σου η πας σε αλλο... βαλε πρωτα φρενα μπροστα! Οχι οτι η αναρτηση δεν ειναι σημαντικη αναβαθμιση αλλα τωρα εισαι επιρεασμεβος απο το φορουμ.. δεν την χρειαζεσαι στα αληθεια..
Αν τελικα θες να αγορασεις αμορτησερ κοιτα για ενα αμορτισερ εως 400-450?...
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
Να πω την αληθεια δεν καταλαβα κατι..απλα πηγε να μου την ρυθμιση στο 2 ενα παιδι και μου ειπε οτι ειναι στο 4..και δεν γινετε.παρολα αυτα δεν καταλαβα πως ρυθμιζετε και τι ειναι το 2 η το 4.επισης τι ειναι κ τι κανει η προφωρτηση;
rafel vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 35 Τόπος : Άγιοι Ανάργυροι - Σαλαμίνα Registration date : 19/09/2014
Ούτε τη μία, ούτε την άλλη... λες και μπαίνουμε πίστα με τα V-Strom και χρειαζόμαστε και Ohlins... είδα και εγώ που την πλήρωσα!!
Πάρε αυτή εδώ που πουλάει ο Νικόλας και είσαι κομπλέ. Εγώ με ολινς και δεν κατάλαβα διαφορά... και η υδραυλική προφόρτιση είναι για να μη φαίνεται το κενό στο δεξί μαρσπιέ του συνοδηγού... κατά τα άλλα, δεν θα σου χρειαστεί πάνω από 1 φορά το χρόνο (και αν).
Με δυόμισι κατοστάρικα ξεμπέρδεψες και με ανάρτηση αξιώσεων.
λευτερη συγγνώμη αλλα διαφωνώ κάθετα με την άποψη σου.. προσωπικά πιστεύω ότι για οποιον δεν είναι πάντα μονοκαβαλος και κάνει έστω κι ένα ταξίδι τον χρόνο φορτωμένος η προφορτιση είναι βασικότατο.. όσο για πιστες κτλ... ναι σίγουρα δεν είναι μηχανή επιδόσεων.. αλλα η ανάρτηση δεν είναι μονο για επιδόσεις.. βασικό αξεσουάρ ασφαλειας κατ εμε οποτε δεν συμφωνώ...
λευτερη συγγνώμη αλλα διαφωνώ κάθετα με την άποψη σου.. προσωπικά πιστεύω ότι για οποιον δεν είναι πάντα μονοκαβαλος και κάνει έστω κι ένα ταξίδι τον χρόνο φορτωμένος η προφορτιση είναι βασικότατο.. όσο για πιστες κτλ... ναι σίγουρα δεν είναι μηχανή επιδόσεων.. αλλα η ανάρτηση δεν είναι μονο για επιδόσεις.. βασικό αξεσουάρ ασφαλειας κατ εμε οποτε δεν συμφωνώ...
όπως τα λέει ο Μάνθος ....
_________________ Αντώνης DL 650 L0 Black
lmb990 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 35 Τόπος : ATHENS GREECE Registration date : 01/06/2013
Μαλιστα.και επειδη καλο ειναι να μαγειρευεις πριν πεινασεις.τι λυσεις εχω;δηλαδη πειτε μου μαρκες για να τις ψαξω.και λιγο πολυ μετα θα κρινω τι μπορω να κανω
Οποτε αφου παιρνουν ολες οι παραπανω ρυθμιση υδραυλικη καλος...επισης για να με κατατοπηστε λιγο καλυτερα να πω την χρηση.η μηχανη θα εχει +150-160 κιλα 2 ατομα .η χρηση της ειναι σε ασφαλτο η οδηγηση δεν θα ελεγα γρηγορη η να μπαινω σε στροφες γρηγορα κλπ.μοα ομαλη χρηση.βεβαια καποια στιγμη που ειμαι μονος να μπορω να κανω το κατι παραπανω αλλα οχι συνεχεια.οποτε ας ειναι και αυτο στα υπ'οψιν.πανω σε αυτα τα λεγομενα τι προτεινεται;εκτος και αν θελετε κ αλλες πληροφοριες..κατι ακομα να μην ψαξω για μαμα μεταχειρισμενη;καλο ειναι η αναρτση να ειναι αζωτου;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την toykaki στις Τετ Φεβ 10 2016, 23:08, 1 φορά
Σταυρο διαβασες τα ανοιχτα θεματα που ηδη υπαρχουνε και δε βρηκες κατι???? κοιτα τα παρακατω σε παρακαλω να σου λυθουν οι πααααρα πολλες σου αποριες και επειτα τα μελη του φορουμ ειναι διαθεσιμα για να σου πουνε με μια λεξη ΤΙ ειναι το καλυτερο...
Ρε γιαννακο εχω διαβασει αν οχι ολα αρκετα απο αυτα τα θεματα και τις σελιδες τους.πανω λατω ολοι λενε τα ιδια και διαφορετικα....τωρα αυτο που ψανω εγω το βρισκω και με επισκευη της ιδιας που απο οτι καταλαβα για καποιους αξιζει για αλλους οχι.αλλοι λενε ohlins αλλοι emc...για αυτο λεω ο καθενας λεει την αποψη του βεβαια ορθα αλλα στο δικο μου θεμα θελω τις αποψεις σας..