Κρατηρας ηταν !!!!!! απο πισω ακολουθουσε ο Μπιγκ Τζο , ρεεεεεεεεε τζο εχεις το βιντεο απο το σημειο εκεινο ???? θυμασαι εκει που σταματησαμε να ελενξω τους τροχους ??? Ξερεις ποιος δημος ειναι εκει ??? μετα τον καφε ηταν παντως σε μια αριστερη κλειστη στροφη πριν ενα χωριο με ευκαλυπτους δεξια αριστερα του δρομου
Κρατηρας ηταν !!!!!! απο πισω ακολουθουσε ο Μπιγκ Τζο , ρεεεεεεεεε τζο εχεις το βιντεο απο το σημειο εκεινο ???? θυμασαι εκει που σταματησαμε να ελενξω τους τροχους ??? Ξερεις ποιος δημος ειναι εκει ??? μετα τον καφε ηταν παντως σε μια αριστερη κλειστη στροφη πριν ενα χωριο με ευκαλυπτους δεξια αριστερα του δρομου
πριν την διακλαδοση για βιαννο...αυτο το χωριο....
nickname Member
Νίκο φτιάχνει πιστεύω είχα δει πολύ χειρότερες στο μάστορα που σου λέω και της έφτιαχνε , πέρασα από εκεί ήταν ανοιχτά αλλά δεν κατέβηκα να ρωτήσω αν είναι θα περάσω αύριο να πάρω το τηλ. Να μου στείλεις την ζάντα με κτελ άμα θες να την φτιάξουμε .
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
Κοπελια τα νεοτερα ειναι .......... οτι τελικα φτιαχνει !!!!!!!!! ειναι ενας εδω στη σουδα που εχει ξαναφτιαξει απο μοτοσυκλετες και πολυ πιο χειροτερες οπως λεει ο geo Αυριο το πρωι θα την παω εκει να την γδυσουμε ......... θα βαλω και φωτο !!!!!!
Κοπελια οι Ζαντες και οι δυο πηγαν στον τορνο , φτιαχτηκαν σαν καινουργιες , μονο που εγιναν μ....ι και πρεπει να βαφτουν !!!! ο φοβος μου για τις δισκοπλακες ευτυχως δεν επιβεβαιωθηκε , ειναι ενταξει και αυτες !!! Τα λαστιχα δεν εχουν παθει το παραμικρο και αφου βαψουμε τις ζαντες θα τοποθετηθουν και αυτα , ο τιγρακος θα μεινει σημερα μεσα να αναρωσει και αυριο θα βγει !!!!!!! Οσο για το χρηματικο υπολογιζω περιπου τα 250 με 300 ευρω ολα μαζι .... γκρρρρρρρρρρρ Επρεπε να το ειχα ψαξει καλυτερα τοτε , να φωναζα την τροχαια κτλπ κτλπ Anyway εμεις να ειμαστε καλα και μακρυα απο τετοια !!!!!!!!
Χθες το βραδυ , ετυχε να κανω μια διαδρομη απο Χανια προς βρυσες με την μηχανη .... αρχισε να βρεχει καταρακτωδως , ποταμια στην μεση του δρομου , κλαρια , πετρες , χαλικια , χωματα και το κυριοτερο οτι η ορατοτητα ηταν στα 2 μετρα Με μεση ταχυτητα 40 χλμ μου φανηκε αιωνας , για καλη μου τυχη σταματησα κατω απο μια γεφυρα στην εθνικη λιγο πριν τις βρυσες , ηταν καποιοι με αυτοκινητα που ειχαν σταματησει και αυτοι λογω ορατοτητας , στην ουσια αυτοι μου φωναξαν να με κερασουν καμια ρακι να ζεσταθω !!! :drunken: Μηχανοβιοι ηταν και αυτοι μου ειπαν .... και τους εξηγησα τι ακριβως σκεφτομουν την ωρα που εριχνε καρεκλες !!!!!!!! Την σχεση που εχει ο αντρας με την μοτοσυκλετα του , παρτε περιπου μια ιδεα