περίοδος: καλοκαίρι του 2006 μοτό: η δικιά μου ... όταν ήταν μαύρη (με τα ΤW ακόμα ... πως δε φάγαμε τα μούτρα μας ήταν ένα θαύμα) τόπος: το καταπράσινο δάσος του σελλάκανου (εδώ είμαι στο νότιο κομμάτι, εκεί που τελειώνει το δάσος)
τώρα ... εν έτη 2010 η φώτο θα είναι πράσινη μηχανή και ... ΜΑΥΡΑ τα δέντρα. δυστυχώς και το τελευταίο κομμάτι το έκαψαν οψές το βράδυ. μπράβο τους. εδά που το έκαψαν όλο να δω ... θα ησυχάσουν;
MILT vstromhellasforum Fanatic
καλησπερα στο κρητηκο κλημακιο..."ο θεος να το κανει...αλλα ασοψετε..." καλα ρε...εγω ημουν 9 μερες κερατοκαμπο..."δεν ηρθε κανεις...μονο ο φελιπε με τα τις γυναικος και κουμπαρου"..... ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.....ΝΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩΩΩΩ!!!ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΜΗ ΞΥΝΕΙΣ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΟΥ!!!!! υποτιθετε θα πηγενατε απο οσο ξερω....στο αστεροσκοπειο....πηγατε??γιατι φοτο δεν εχω δει....
τελος παντον....καλοκαιρι τελος....εναρξη φθινοπωρινης σεζον......αντε να δουμε...θα κανομε πραμα...η θα την βαλω μεσα στο γκαραζ στη μεσα μπαντα με μια κουκουλα να μην την βλεπω κιολας...αφου οι "φιλες τις δεν την κανουν παρεα"και κοψανε και το καλημερα......
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
ξεκόλα ρε κ συ καλοκαιριάτικο... όλοι έχουμε τις οικογένειές μας, τις παρέες μας ή απλά μια ώρα κενή κ πάμε για ένα μπανάκι. Ναι έχουμε χαθεί λιγάκι αλλά καλοκαιριάτικο κάτι τέτοιο είναι κ λίγο αναμενόμενο...
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
ξεκόλα ρε κ συ καλοκαιριάτικο... όλοι έχουμε τις οικογένειές μας, τις παρέες μας ή απλά μια ώρα κενή κ πάμε για ένα μπανάκι. Ναι έχουμε χαθεί λιγάκι αλλά καλοκαιριάτικο κάτι τέτοιο είναι κ λίγο αναμενόμενο...
εσυ εδωσες σημεια ζωης.....αλλους δεν βλεπω ομως να δινουν.....και στεναχωριεμαι....