καλησπερα στο κρητηκο κλημακιο..."ο θεος να το κανει...αλλα ασοψετε..." καλα ρε...εγω ημουν 9 μερες κερατοκαμπο..."δεν ηρθε κανεις...μονο ο φελιπε με τα τις γυναικος και κουμπαρου"..... ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.....ΝΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩΩΩΩ!!!ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΜΗ ΞΥΝΕΙΣ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΟΥ!!!!! υποτιθετε θα πηγενατε απο οσο ξερω....στο αστεροσκοπειο....πηγατε??γιατι φοτο δεν εχω δει....
τελος παντον....καλοκαιρι τελος....εναρξη φθινοπωρινης σεζον......αντε να δουμε...θα κανομε πραμα...η θα την βαλω μεσα στο γκαραζ στη μεσα μπαντα με μια κουκουλα να μην την βλεπω κιολας...αφου οι "φιλες τις δεν την κανουν παρεα"και κοψανε και το καλημερα......
Kαλημέρα Γιωργάκη ...... !!!!! Υπομονή και τα καλύτερα θα έρθουν ...... όλοι έχουμε χαθεί αλλά θα ξαναβρεθούμε πάλι ....ολόκληρος χειμώνας έρχεται ...... !! Εγω πάντως δουλεύω και τα σάββατα ...... κάθε μέρα είμαι δίπλα στην θάλασσα , αλλά έχω κάνει για φέτος το καλοκαίρι 3 μπάνια αν εξαιρέσεις αυτά που κάνω καθημερινά εντός του αυτοκινήτου απο τον ιδρώτα ....!!! Νομίζω πως και οι περισσότεροι είναι στην ίδια κατάσταση με μένα η και λίγο καλύτερα .... Σε όλους μας έχουν λείψει τα βολταράκια , τα παρεάκια , τα καφεδάκια ..... αλλά αυτά έχει το καλοκαίρι .... Υπομονή λοιπόν και θα τα πούμε στις 26 σεπτέβρη....η στις 03 οκτώμβρη.....! Πρέπει να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας με ένα βολταράκι ομαδικό απο όλους μας .... Οσοι δεν γραφτήκατε στην λίστα κάντε το και διαδώστε το .......όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα ......!!!
Αξιζει τον κοπο η επισκεψη στην εκθεση παλιας μοτοσυκλετας που γινετε στα Χανια στο παλιο τελωνειο , υπαρχουν 75 παλιες μοτοσυκλετες αναμεσα τους μια Triumph του 1914 , Norton , Bsa , Bmw και πολλες αλλες κλασικες γριουλες .......