Όποιος θέλει καφεδάκι αύριο το πρωί στης 9.00 στου Γρηγόρη στην Αλικαρνασσό να είναι εκεί και βλέπουμε που θα γείρουμε
εχετε κανωνισει τιποτα για αυριο???εγω μαλλον θα παω χερσονισσο και μετα απο κει καραβακι για βολτα μεχρι το σισι...
ειναι που θα κανονιζαμε βολταρακι!!!
Παντως και γω θα ρθω στου Γρηγορη και βλεπουμε, εξαλλου στις 1 δουλευω. Αντε γιατι θελω να δω και κατι με τα λαστιχα που με ανησυχει!!! Πολυ κουνημα ρε φουστη!!!!
pitsirikas Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ Registration date : 21/12/2009
Όποιος θέλει καφεδάκι αύριο το πρωί στης 9.00 στου Γρηγόρη στην Αλικαρνασσό να είναι εκεί και βλέπουμε που θα γείρουμε
εχετε κανωνισει τιποτα για αυριο???εγω μαλλον θα παω χερσονισσο και μετα απο κει καραβακι για βολτα μεχρι το σισι...
ειναι που θα κανονιζαμε βολταρακι!!!
Παντως και γω θα ρθω στου Γρηγορη και βλεπουμε, εξαλλου στις 1 δουλευω. Αντε γιατι θελω να δω και κατι με τα λαστιχα που με ανησυχει!!! Πολυ κουνημα ρε φουστη!!!!
Κουνημα Εγω ολα καλα βεντουζα με την ασφαλτο εκτος απο κανα 2 γλιστριματα λογο καινουργιλαςςς
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
Λοιπόν Τετάρτη βράδυ έχει παραλία μπριτζόλα και μουσικουλα φέρτε και γυναίκες και ότι γουστάρετε 8.00 στης γούβες , θα ανακοινωθεί μέρος για να συναντηθούμε απλά πείτε ποίοι θα έρθετε για να κανονίσουμε το φαΐ άντε κουνηθείτε ρεμάλια .
Λοιπόν Τετάρτη βράδυ έχει παραλία μπριτζόλα και μουσικουλα φέρτε και γυναίκες και ότι γουστάρετε 8.00 στης γούβες , θα ανακοινωθεί μέρος για να συναντηθούμε απλά πείτε ποίοι θα έρθετε για να κανονίσουμε το φαΐ άντε κουνηθείτε ρεμάλια .
Νομίζω πώς το σπιτικό γλυκό της Γίδας που έφαγες στο Κράσι , η korona που ήπιες στην χερσόνησσο στο New York και το ανεπανάληπτο οφθαλμόλουτρο που έκανες κοιτάζοντας τα κwlarakia απο τις τουριστριούλες σου δημιούργησαν ένα ψιλοταράκουλο θα έλεγα ...... geo...! Aν δεν το αντέχεις παράτα το Αμε στο σωστό τόπικ να μας κάνεις τις προτάσεις σου .....
pitsirikas Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ Registration date : 21/12/2009
Μωρε οτι κολλαει το μηχανακι, οντως και μαλιστα σε βαθμο που δεν το περιμενα. Απλα τρεμει λιγο απο 60-80 αλλα μπορει να φταινε οι πιεσεις. Ειδωμεν!!
Αν σου πω οτι σταματησε το κουνημα στα 60-80χλμ θα το πιστεψεις??? και ομως σταματησε αλλα πιστευω οτι αν αρχισω να ξανακαβαλαω πεζοδρομια θα το ξανακανει... Λογικο!!!
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
Απόψε κατά τις 19.30 στην πυλωτή πίσω από το σπίτι μου θα ξεκινήσω σερβισάκι στο μηχανάκι. Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν, οι εργασίες που θα γίνουν είναι
ΤΒS (Τhrottle body synch) Σφίξιμο στο ψαλίδι έλεγχος μπροστινού - τοποθέτηση intiminators λύσιμο - καθαρισμός μίζας (αν προλάβουμε)
όποιος θέλει να έρθει για παρέα, καφεδάκι διαθέτουμε, χιούμορ έχουμε, μασάζ χρειαζόμαστε
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008