αντωνιό, εγώ που ήφαγα χώμα θα τα ποστάρω ποιό αργα, οι παίδαροι που φάγανε πέστροφα ... μόλις ξεπριστούν
Χώμα δεν θέλουμε να δούμε , να ποστάρεις την παγκρήτια που έχει καλύτερο θέμα οεο .... και δεν φάγαμε πέστροφα , φάγαμε τσιτσί ήπιαμε ρακές και μπύρες ..... και ταίσαμε τις πάπιες της λίμνης κόκκαλάκια απο τις μπριτζόλες και τα πεστροφάκια ψωμί και παξιμάδι .... πάω να χαλαρώσω με συγχύσατε ... :drunken: :drunken: :drunken: :rendeer:
nickname Member
αντωνιό, εγώ που ήφαγα χώμα θα τα ποστάρω ποιό αργα, οι παίδαροι που φάγανε πέστροφα ... μόλις ξεπριστούν
Χώμα δεν θέλουμε να δούμε , να ποστάρεις την παγκρήτια που έχει καλύτερο θέμα οεο .... και δεν φάγαμε πέστροφα , φάγαμε τσιτσί ήπιαμε ρακές και μπύρες ..... και ταίσαμε τις πάπιες της λίμνης κόκκαλάκια απο τις μπριτζόλες και τα πεστροφάκια ψωμί και παξιμάδι .... πάω να χαλαρώσω με συγχύσατε ... :drunken: :drunken: :drunken: :rendeer:
ΠΑΛΙ τσιτσί φάγατε ωρέ !!!!! καλά για τη ρακί ένα έχω να πώ. κανονικά θα έπρεπε να πάρεις ενα ΚΤΜ adventure 990. ξέρεις τώρα, αυτό με τα δυο ρεζερβουάρ, στο ένα αμόλυβδη και στο άλλο ρακι
ΠΑΛΙ τσιτσί φάγατε ωρέ !!!!! καλά για τη ρακί ένα έχω να πώ. κανονικά θα έπρεπε να πάρεις ενα ΚΤΜ adventure 990. ξέρεις τώρα, αυτό με τα δυο ρεζερβουάρ, στο ένα αμόλυβδη και στο άλλο ρακι
Γιατί το βεστρομάκι κακό είναι ?? Στο ντεπόζιτο βενζίνα και στο βοθροσωλήνα τα ρακομπούκαλο .... γιατί νομίζεις το έκανα τόσο μακρύ ?? Αμα λάχει βάζω και κανένα μεζεδάκι μέσα
Rory moderator
Γκκκρρρρρρρρρρρρ Ρεμαλια Επειγοντως εαν ξερετε καποιον που να επισκευαζει ζαντες !!!!!!!! Στην μονοημερη παγκρητια που καναμε επεσα σε μια λακουβα , με κλιση η μηχανη , παραλιγο να φυγει ... την μαζεψα σταματησα αμεσως , δεν ειδα κατι , σημερα που πηγα να την πλυνω διαπιστωσα οτι εχουν στραβωσει και οι δυο ζαντες μου !!!!! Η μπροστινη οχι τοσο πολυ αλλα η πισω εχει γινει .......... να μην πω γκρρρρρρρρρ
Kοπελια ευχαριστω !!!!!! χθες μολις εφυγα απο την δουλεια την δοκιμασα ξανα την μηχανη σε ολα τα χλμ εκτος απο τα 190+ που κουναγε αρκετα !!!!!! Στα υπολοιπα χλμ την δοκιμασα αφηνοντας ελευθερα το τιμονι δεν εκανε το παραμικρο , ουτε αναπηδησεις απο τον πισω τροχο , τα λαστιχα δεν εχουν τιποτα τουλαχιστον εξωτερικα !!!!!! Ολα αυτα τα ειπα στον εξουσιοδοτημενο της Triumph εδω στα Χανια , μου ειπε οτι φτιαχνει η ζαντα στον τορνο Τι να κανω , να τον εμπιστευθω ????
καλημέρα, νικόλα όλες στον τόρνο φτιάχνοται αλλά το θέμα είναι τι πείρα έχει ο μάστορας. ρώτησε και μάθε για τη δουλειά του ... λογικά θα θέλει βαφή μετά, ανάλογα με το μεγεθος της ζημιάς. προτίμησε να είναι ηλεκτροστατική και όχι απλή βαφή φούρνου.
Rory moderator