Χθες το βραδυ , ετυχε να κανω μια διαδρομη απο Χανια προς βρυσες με την μηχανη .... αρχισε να βρεχει καταρακτωδως , ποταμια στην μεση του δρομου , κλαρια , πετρες , χαλικια , χωματα και το κυριοτερο οτι η ορατοτητα ηταν στα 2 μετρα Με μεση ταχυτητα 40 χλμ μου φανηκε αιωνας , για καλη μου τυχη σταματησα κατω απο μια γεφυρα στην εθνικη λιγο πριν τις βρυσες , ηταν καποιοι με αυτοκινητα που ειχαν σταματησει και αυτοι λογω ορατοτητας , στην ουσια αυτοι μου φωναξαν να με κερασουν καμια ρακι να ζεσταθω !!! :drunken: Μηχανοβιοι ηταν και αυτοι μου ειπαν .... και τους εξηγησα τι ακριβως σκεφτομουν την ωρα που εριχνε καρεκλες !!!!!!!! Την σχεση που εχει ο αντρας με την μοτοσυκλετα του , παρτε περιπου μια ιδεα
Σαφέστατα και πιστεύω πως πρόκειται για μία σχέση έρωτα.
Δε ξέρω, αλλά τώρα τελευταία άρχισε να με ενοχλεί το ότι αυτή την σχέση την εξισώνουν, παραλληλίζουν, παρομοιάζουν κλπ. πάντα με τον ίδιο τρόπο.
Βέβαια τώρα τελευταία άρχισαν να με ενοχλούν πολλά πράγματα.
Χθες το βραδυ , ετυχε να κανω μια διαδρομη απο Χανια προς βρυσες με την μηχανη .... αρχισε να βρεχει καταρακτωδως , ποταμια στην μεση του δρομου , κλαρια , πετρες , χαλικια , χωματα και το κυριοτερο οτι η ορατοτητα ηταν στα 2 μετρα Με μεση ταχυτητα 40 χλμ μου φανηκε αιωνας , για καλη μου τυχη σταματησα κατω απο μια γεφυρα στην εθνικη λιγο πριν τις βρυσες , ηταν καποιοι με αυτοκινητα που ειχαν σταματησει και αυτοι λογω ορατοτητας , στην ουσια αυτοι μου φωναξαν να με κερασουν καμια ρακι να ζεσταθω !!! :drunken: Μηχανοβιοι ηταν και αυτοι μου ειπαν .... και τους εξηγησα τι ακριβως σκεφτομουν την ωρα που εριχνε καρεκλες !!!!!!!! Την σχεση που εχει ο αντρας με την μοτοσυκλετα του , παρτε περιπου μια ιδεα
Παππού πολλές ρακές πίνεις τελευταία .....
pitsirikas Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ Registration date : 21/12/2009
Κόρη του Ίδμονα, ο οποίος κατοικούσε στη Λυδία. Ήταν υφάντρα και διδάχτηκε την τέχνη της από τη θεά Αθηνά, ήταν μάλιστα φημισμένη. Καυχήθηκε όμως κάποτε ότι ύφαινε καλύτερα από την Αθηνά και συναγωνίστηκαν στον αργαλειό. Η Αράχνη έφτιαξε ένα αριστούργημα και τότε θυμωμένη η Αθηνά τη μεταμόρφωσε σε μικρό ζωύφιο, που, καταραμένο από τη θεά, υφαίνει συνέχεια χωρίς ποτέ να τελειώνει το υφαντό του