μολις πριν λίγο είδα οτι κανονίσατε για Θεσ/νίκη...Τελικά τι έγινε ανεβήκατε....κι αν ναι γιατι δε μιλάτε ρε...μπας κι ειμαστε μαλωμένοι και δεν το ξέρω ?... καποιοι απο μας (κι εγώ μέσα ) καναμε μικρη βόλτα εδώ
αλλα νωρίς το μεσημέρι ειμασταν πίσω...θα μπορουσαμε να πιουμε ενα καφε η να ακολουθήσετε εμας στην γύρω περιοχή....
τεσπα ...ολα καλα !!!!!
ανεβηκαμε φιλε μου ανεβηκαμε..... το προγραμμα ειχε καφεδακι παραλιακη,μασαμπουκα στο απεχτο ουζο μελαθρον και μετα καλαλαμαρια για τον απογευματινο μας καφε......νομειζω οτι ο kara ειχε παρει το κοπελι και τον ειχε πει οτι θα ανεβουμε αλλα δεν ξερω να σου πω λεπτομεριες......... μην ανχωνεσε καλοκαιρι εχουμε "κοντα" ειμαστε
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
Η πρωτη ειναι ολα τα λεφτα!πολυ δολοφονικο βλεμα ο KARA!Αντε παντα τετοια!
Είναι το βλέμμα του Ροτβάιλερ, μην τον πειράζεις όταν τρώει I'm kidding KARA, έτυχε και βγήκε έτσι η φωτό. (Αλλά γουστάρω και την ποστάρω ) Στο ρεζουμέ, η εκδρομή ήταν τέλεια, άψογη και όσοι δεν ήρθαν καλά να πάθουν. Φίλε Στάθη - egress1981 αδιαμφισβήτητα άψογος για την πρώτη σου εξόρμηση με τα V-Strom! Καλώς όρισες και πάλι!
πειγαμε,ειρθαμε ολα οκ και απεχτα!!!!!!!!!!!! το πιο σημαντικο ειναι οτι δεν ειχαμε κανενα απροοπτο!!!!!!!!!! agress φιλε μου εισαι μια χαρα με το τιμονι και για πρωτη σου βολτα παρεα μας εισουν σωστωτατος και τυπικοτατος!!!!!!!!!!! μπραβω σου!!!!!!! niko οι foto σου ειναι οοοοοολα τα λευτα αλλα ξεχασες να βαλεις τον μικροκαμωμενο γατουλι που γρεικαμε!!!!!!!!!! αντεμε το καλο και την επομενη βολτα μας!!!!!!!!!!!!
Α ρε κιαρατά Θόδωρα το χες πως το χες με εξέθεσες.............
Άκου εκεί Ροντβάιλερ.......άμα σας πάρω στο
Τές πα
Όλα καλά χθές,πολύ φαί (φαίνεται κιόλας),καλό κλίμα,γέλιο και ταξίδι πολύ καλό με MVP τον Στάθη και την Έφη
Να είμαστε πάντα καλά και πάντα τέτοια
ρε κιαρατα εμεις φτεμε????????? αφου επεσες με τα μουτρα!!!!!!! εισαι τυχερος που δεν σε πειρε φωτο πος εισουνα οταν τελειωσες με την μασα!!!!!!! περειτο να σας πω οτι ειχε 2πιρουνια!!!!!! το ενα ηταν ολη την ωρα στο ποτιρι με το νερο για κριωνει!!!!!!!!
Α ρε κιαρατά Θόδωρα το χες πως το χες με εξέθεσες.............
Άκου εκεί Ροντβάιλερ.......άμα σας πάρω στο
Τές πα
Όλα καλά χθές,πολύ φαί (φαίνεται κιόλας),καλό κλίμα,γέλιο και ταξίδι πολύ καλό με MVP τον Στάθη και την Έφη
Να είμαστε πάντα καλά και πάντα τέτοια
ρε κιαρατα εμεις φτεμε????????? αφου επεσες με τα μουτρα!!!!!!! εισαι τυχερος που δεν σε πειρε φωτο πος εισουνα οταν τελειωσες με την μασα!!!!!!! περειτο να σας πω οτι ειχε 2πιρουνια!!!!!! το ενα ηταν ολη την ωρα στο ποτιρι με το νερο για κριωνει!!!!!!!!
Ακόμα ρεύομαι ρε φίλε τα Βυζάκια της μαρίας.............
Υ.Γ: Φωτογράφε τα ντοκουμέντα την Τετάρτη στον καφέ
kopeli gold member
νομιζω οτι ο kara ειχε παρει το κοπελι και τον ειχε πει οτι θα ανεβουμε αλλα δεν ξερω να σου πω λεπτομεριες........
Μπραβο στην παρεα για το βολταρακι.Δεν ειχα διαβασει την ενοτητα σας και δεν γνωριζα οτι θα ανεβειτε Θεσσαλονικη. Αν γνωριζα οτι θα ερχόσασταν ρε κοπέλια δεν θα εφευγα απο Θεσσαλονικη με τιποτα. Χρωσταμε παρέα......
νομιζω οτι ο kara ειχε παρει το κοπελι και τον ειχε πει οτι θα ανεβουμε αλλα δεν ξερω να σου πω λεπτομεριες........
Μπραβο στην παρεα για το βολταρακι.Δεν ειχα διαβασει την ενοτητα σας και δεν γνωριζα οτι θα ανεβειτε Θεσσαλονικη. Αν γνωριζα οτι θα ερχόσασταν ρε κοπέλια δεν θα εφευγα απο Θεσσαλονικη με τιποτα. Χρωσταμε παρέα......
Θαναση θα τα πούμε στις 21/05 απο κοντα.
Σωστόν.....Ξέχασα και εγώ να διαψεύσω τον Θοδωρή (μάλλον δεν θυμόταν καλά ) πώς όντως μίλησα και είπα πως ανεβαίνουμε Θεσσαλονίκη,αλλά όχι με τον Μιχάλη. Με τον Χρήστο μίλησα (dl1000) και μου είπε πως τα παιδιά θα πηγαίναν Κατερίνη για βόλτα.
Έτσι για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Μιχάλη όλα καλά .
Θαναση θα τα πούμε στις 21/05 απο κοντα.
Σωστόν.....Ξέχασα και εγώ να διαψεύσω τον Θοδωρή (μάλλον δεν θυμόταν καλά ) πώς όντως μίλησα και είπα πως ανεβαίνουμε Θεσσαλονίκη,αλλά όχι με τον Μιχάλη. Με τον Χρήστο μίλησα (dl1000) και μου είπε πως τα παιδιά θα πηγαίναν Κατερίνη για βόλτα.
Έτσι για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Μιχάλη όλα καλά .
ελλα αμεσος να με φατε........οκ δεν καταλαβα καλα τι και πος οκ.... ειπμε λαθοι ειμαστε ανθρωπους κανουμε........
V.Stratos moderator
Το Σάββατο το πρωί ξεκινάω με Στεφ για βολταράκι Θεσσαλία - Ηπειρο !! Ξέρω είναι δύσκολο για πολλούς τελευταία στιγμή να πούνε ΟΚ,απλά σας το ανακοινώνω μη με λέτε και μοναχοφάη !!
- Το ταξίδι θα είναι περισσότερο για τη διαδρομή παρά για τον προορισμό με όλη την έννοια.. Θα σταματήσουμε Μετέωρα για περπάτημα και Μέτσοβο για καφεδάκι και ίσως για φαγητό !!
Καλημερα καλημερα.Στρατο αν ολα πανε καλα θα σας συνοδευσω απο Λαρισα μεχρι καποιο σημείο γιατι απο το μεσημερι του Σαββάτου δουλευω.θα επικοινωνησουμε. Saluti migliori
Παίδες,το Σ/Κ που μας έρχεται έχουν την 1η τους Πανελλήνια Συνάντηση οι TDMαδες (TDMHELLASCLUB.GR) στον Βόλο !!!! Δεν έχω κανονίσει κάτι,μπορεί να κανονιστεί όμως με τον Despot (συντονιστή Κ.Ελλάδας TDM club) που είναι Βολιώτης να κάνουμε εναν κοινό καφέ κάπου,κάποια στιγμή το Σ/Κ...
Τί λέτε,το προχωράμε ??? Θα είστε το Σ/Κ ελεύθεροι να κάνουμε ΚΑΙ τη βόλτα μας αλλά ΚΑΙ να πιούμε τον καφέ μας με τα παιδιά ??
1. V.Stratos 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
Ας συμπληρώσουμε τη λίστα μέχρι κάτω και μιλάω με Despot για το ΠΩΣ θα γίνει η μάζωξη.. Δεν ξέρω αν θα είναι για Σάββατο πρωί - απόγευμα ή Κυριακή πρωί - απόγευμα !! Aν μη τι άλλο,πρέπει σιγά σιγά να αδελφοποιηθούμε όσο αφορά βόλτες πχ. ή κανά καφέ με τα παιδιά του
Παίδες,το Σ/Κ που μας έρχεται έχουν την 1η τους Πανελλήνια Συνάντηση οι TDMαδες (TDMHELLASCLUB.GR) στον Βόλο !!!! Δεν έχω κανονίσει κάτι,μπορεί να κανονιστεί όμως με τον Despot (συντονιστή Κ.Ελλάδας TDM club) που είναι Βολιώτης να κάνουμε εναν κοινό καφέ κάπου,κάποια στιγμή το Σ/Κ...
Τί λέτε,το προχωράμε ??? Θα είστε το Σ/Κ ελεύθεροι να κάνουμε ΚΑΙ τη βόλτα μας αλλά ΚΑΙ να πιούμε τον καφέ μας με τα παιδιά ??
1. V.Stratos 2.NAXOS 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
Ας συμπληρώσουμε τη λίστα μέχρι κάτω και μιλάω με Despot για το ΠΩΣ θα γίνει η μάζωξη.. Δεν ξέρω αν θα είναι για Σάββατο πρωί - απόγευμα ή Κυριακή πρωί - απόγευμα !! Aν μη τι άλλο,πρέπει σιγά σιγά να αδελφοποιηθούμε όσο αφορά βόλτες πχ. ή κανά καφέ με τα παιδιά του
TDM Hellas Club και
ScooterClub
Είμαι μέσα μόνο για Σάββατο -πρωϊ ή απόγευμα- γιατι Κυριακή έχω μία βάπτιση. Πάντα εκτός απροόπτου.
spigi Member
Ηλικία : 51 Τόπος : ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ Registration date : 18/08/2008