Αναχώρηση από το σημείο : JetOil μετά την έξοδο του περιφερειακού στην άνοδο της Λ.Λαρίσης
ΣΤΙΣ 11.20
Για όποιον δε μπορεί και θέλει μικρή παράταση καλό θα είναι να επικοινωνήσει ή με εμένα ή με τον KARA ώστε να ενημερώσει..(εκτός κι αν αργήσει και ο KARA !!!!! )
Παρακαλείστε ΟΛΟΙ με εξοπλισμό και γεμάτα τα ντεπόζιτα.. Οποιοι δεν έχουν μπουφάν καλό,έχω 1 περίσσευμα που μπορώ να δώσω απλά δεν είναι 100% χειμερινό,είναι 3/4 seasons..Εχει επένδυση ΓΙΛΕΚΟ και όχι μέχρι τα μανίκια...
Καλύτερα να μου το ζητήσετε παρά να έρθετε με μπουφάν της καφετέριας
Οσοι έχουν τα μηχανάκια μαζί τους στη ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ - 5 -
Αναχώρηση από το σημείο : JetOil μετά την έξοδο του περιφερειακού στην άνοδο της Λ.Λαρίσης
ΣΤΙΣ 11.20
φίλος.
Να πώ και εγώ με την σειρά μου ότι σύμφωνα με τον καιρό της Κυριακής,μπορεί να έχει λιακάδα παντού,παρόλα αυτά το πρωί η θερμοκρασία δεν θα περάσει τους (18 βαθμούς) και το βράδυ θα έχει αρκετή δροσούλα (ίσως και κάτω από 10 βαθμούς) ........
Οπότε ας ντυθούμε όλοι καλά για να το απολαύσουμε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την KARA στις Παρ Οκτ 08 2010, 20:16, 1 φορά
STATHIS Member
Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ-ΒΟΛΟΣ Registration date : 17/06/2009
Εμείς θα αναχωρήσουμε από Βόλο 11.30 το μέγιστο..Ισα να μαζευτούμε δλδ Οπότε αν εσείς είστε 11.30-40 στον κόμβο ΟΚ Αν δεν είστε θα προχωρήσουμε σιγά σιγά και το δίνετε λίγο παραπάνω 140-150χλμ για να μας προλάβετε.. Θα έχουμε και PMR οπότε λογικά θα σας πιάσουμε κάπου..
Αν και νομίζω ότι θα σας βρούμε στον κόμβο..είσαι μια π.......ουτάνα εσύ !!!
Εμείς θα αναχωρήσουμε από Βόλο 11.30 το μέγιστο..Ισα να μαζευτούμε δλδ Οπότε αν εσείς είστε 11.30-40 στον κόμβο ΟΚ Αν δεν είστε θα προχωρήσουμε σιγά σιγά και το δίνετε λίγο παραπάνω 140-150χλμ για να μας προλάβετε.. Θα έχουμε και PMR οπότε λογικά θα σας πιάσουμε κάπου..
spigi Member
Ηλικία : 51 Τόπος : ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ Registration date : 18/08/2008
Θα το έχω και εγώ ανοιχτό να με καλέσεις και μένα, θα σε περιμένω στο κόμβο Mostar-split...
nikosv-strom
Ηλικία : 40 Τόπος : ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Registration date : 31/08/2010
Δεν πειράζει !!! Κι εγώ μόνος μου θα είμαι..Η Στεφ δυστυχώς σήκωσε δεκατάκια
Μίλησα με Λαρισαίους θα ανέβουνε πάνω από Σέρβια.. Οι Σαλονικείς θα συναντηθούν με τον xtrgeo Οι TDMαδες θα παίξουν κι αυτοί μπάλλα με τον xtrgeo
Εμείς ή θα τους προλάβουμε στο σαλέ του Χ/Κ ή κατευθείαν στο χωριό για
Κοιμηθείτε νωρίς,να ξυπνησετε νωρίς,να λαδώσετε αλυσίδες,να κοιτάξετε αέρα στα λάστιχα να δείτε αν τελικά έχει μπαταρία το PMR !!!!! και φυσικά να έχετε πιει καφεδάκι για να είστε ΝΤΟΥΡΟΙ !!
Αυτά από εμένα..
Είπαμε από 11.15 μέχρι 11.30 το ΜΕΓΙΣΤΟ οι προσελεύσεις..Οποιος αργεί παίρνει τηλ.. Οποιος αργεί πολύ μας βρίσκει στο δρόμο !!!
Υ.Γ. Θα είμαι bedroom ή crystal για ποτάκι..όποιος θέλει έρχεται !!
@Spigi
Στη συχνότητα -5- θα είμαστε..Οταν φτάσουμε Ελατοχώρι που θα ναι και ψηλά θα σε πάρω τηλ να ανοιξεις το PMR σου και αν δεν πιάνει θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο !!!
μαγκες ευχομαι καλη βολτα,να περασετε καλα και γραψτε και καμια 100η χιλιομετρα για μενα!!!δυστυχως η κωλοδουλεια με εχει αφησει μακρια απο ολα αυτα!!!!!τραβηξτε και αρκετες φωτο ε!!!!!
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
λοιπον Παιδες ... ηταν μια Ιδιαιτερη Εξόρμηση Η σημερινή ...ναι ηταν μια μινι Πανελλήνια Μοτοσυκλεστιστών .... ....κοντα στις 60 μοτο ...(αν κανω λαθος διορθώστε με) ...ειδαμε πολλούς φιλους απ την βορεια και κεντρική Ελλάδα ... μαζι μας και μια μεγαλη ομάδα TDMαδων ....και στο δρομο και στο φαγητο και στο καφε ... !!!
ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ....ΚΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΤ ΕΥΧΗ...
προσωπικά ....
να πώ ενα μεγαλο μπράβο στον Γιώργο (xtrgeo) για ολη την διοργάνωση ... τον συντονισμό...και τη φιλοξενια!!!
να συγχαρώ Ολη την Ομαδα των Βορείων που κινηθήκαμε Αψογα σε εθνική Οδο αλλα και στο επαρχειακό Δίκτυο !!!
να συγχαρώ ολα τα παιδια απ το TDM club που κινηθηκαν μαζι μας Αψογα στο Δρομο με το δικό τους "στυλ"...οπως έπρεπε !!!
και φυσικά ....ολους Εσάς Εν Vstrom Αδέλφια απ τον Βολο τη Λαρισσα και την Κατερίνη
ναι ρε μάγκες ο Μοτοσυκλετισμός Ενώνει τους ανθρώπους και Δημιουργεί Δυνατές Σχέσεις
Να ειμαστε Ολοι Γεροί ...για πολλές τέτοιες Στιγμές....
Στα "καλύτερα" μας
Φιλε Στράτο... Σ ευχαριστώ εκ μερους ολων των "βορείων" για την τοσο Ζεστη και Φιλική σου χειρονομία !!!
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την niksalonik στις Κυρ Οκτ 10 2010, 22:57, 1 φορά
spigi Member
Ηλικία : 51 Τόπος : ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ Registration date : 18/08/2008
Πριν τα βιντεάκια και πριν τις φωτό,να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ ΣΕ ΟΛΟΥΣ που τίμησαν την εκδρομή με τη συμμετοχή τους από τους Volos Riders..
Να ευχαριστήσω τους Βόρειους + Λαρισαίους + Κατερινιώτες που δέχθηκαν το κάλεσμά μας για κοινή συνάντηση-εκδρομή και φυσικά το πιο μεγάλο ευχαριστώ θα πάει στον
xtrgeo (Γιώργο) ο οποίος έτρεξε,αγχώθηκε κτλ για να μπορέσει να συντονίσει
TDMάδες - Βόρειους - Λαρισαίους έτσι ακριβώς όπως έπρεπε για να βρεθούμε όλοι κοντά !!!!!
Επίσης ένα ακόμα ευχαριστώ στον Στάθη από το TDM Club Μαγνησίας που οργάνωσε την όλη φάση εξ'αρχής και χωρίς δεύτερη κουβέντα μας πρότεινε να κάνουμε την εκδρομή κοινή !!!
Μπορεί να είμαστε πίσω από οθόνες και πληκτρολόγια τελικά,αλλά αποδεικνύεται πως όταν υπάρχει θέληση άνθρωποι κάνουν πέρα πολλά πράγματα για να βρεθούν με άλλους ανθρώπους φίλους και μη..
Η παρέα όλων εκπληκτική και το φαγητό ήταν τέλειο..(ούτε κόκκορα είχε..το έφαγε ο NikSalonik..ούτε μπριζόλα σούβλας..την έφαγε ο bozos..) Οι Λαρισαίοι δεν μπόρεσα να καταλάβω ΤΙ ΦΑΓΑΝΕ γιατί όταν πήγα να δώ τα πιάτα τους ήταν ΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ τα φαγητά.. Η δεν είχανε παραγγείλει ή τα είχανε φάει.. Χμμ.. Τώρα που το σκέφτομαι..
- Ρε Αλήτες Λαρισαίοι ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΠΗΡΟΥΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ???
Αλλά καταφέραμε και φάγαμε Αγριογούρουνο με δαμάσκηνα το οποίο ήταν ΤΕΛΕΙΟ !!
το ιδιο βιντεάκι μεγαλύτερους υπότιτλους στο Τελος....the end Titles δηλαδή μετα απο παράπονα που δέχτηκα .......................επιλέξτε 480p στο youtube..για καλύτερη απόδοση ....
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Κυριακή 10/10/10 και ώρα 21:00 ολοκληρώνετε με απόλυτη επιτυχία άλλη μια μονοήμερη εκδρομή στο Ελατοχώρι.
Δευτέρα 11/10/10 (μια ημέρα μετά) και έχω ακόμα μια πολύ όμορφη γεύση από όλο αυτό που έζησα χθές και ένα χαμόγελο κάθε στιγμή που μου έρχονται στο μυαλό καταστάσεις και στιγμιότυπα από την βόλτα μας.
Ο Στράτος με το ποστάρισμά του με κάλυψε σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό
Παρόλα αυτά νιώθω και εγώ την ανάγκη (αν και λίγο καθυστερημένα)να πώ ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Γιώργο (xtrgeo) για την οργάνωση και το τρέξιμο που έριξε έτσι ώστε όλα να κυλίσουν ομαλά.
Λαρισαίοι,Βόρειοι,Κατερινιώτες κ.λ.π να είστε πάντα καλά,ευδιάθετοι και χαμογελαστοί,(όπως σας είδα εχθές) και ελπίζω και εύχομαι σύντομα να έχουμε και άλλες τέτοιες "μίνι πανελλήνιες"..........
Όσο για τα Βολιώτικα ρεμάλια ένα έχω να πώ..............Δικηγόρο καλό να βρούμε μάγκες μπορεί να μας χρειαστεί
Λοιπόν με κάνατε να σας θαυμάσω και ταυτόχρονα να....σκάσω!Βρε εσείς περνάτε πολύ ωραία!!!!!Άντε αύριο αν δεν προκύψει κάτι έκτακτο να περάσω απο το ντροπ για καφέ να σας γνωρίσω επιτέλους!Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκδρομή!!!!
Ας αφιερώσω και εγώ στο φόρουμ μια φωτό απο την εξόρμησή μου μια μερα πριν απο σας.... https://www.facebook.com/album.php?aid=35594&id=100000506769440&l=174d6d3046
N_I_K_O_L_A_S