|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
NAXOS
Τόπος : ΝΑΞΟΣ Registration date : 10/07/2009
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Νοε 28 2009, 20:04 | |
| Νικόλα τι έγινε???????Σε έπεισα [/quote] OXI εσύ ΑΛΛΑ ο ALFA-ΣΚΑΙ !!!! |
|
| |
Nigoutsi (Nikos) Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Volos-Alex/poli Registration date : 03/08/2008
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Νοε 28 2009, 20:33 | |
| ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ 1.ΝΑΧΟS (ΠΕΡΤΟΥΛΙ) 2.KARA (ΠΕΡΤΟΥΛΙ) 3.Nigoutsi 4. 5. 6. Ώρα αναχώρησης όχι πρίν τις 11:00 Πείτε τόπο αναχώρησης. Υ.Γ.Ειμαι φουλαριμένος ως τα αφτιά!!!!!(Δεν έπαιρνε άλλο) |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Νοε 28 2009, 20:37 | |
| - nigoutsi (Nikos) έγραψε:
- ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
1.ΝΑΧΟS (ΠΕΡΤΟΥΛΙ) 2.KARA (ΠΕΡΤΟΥΛΙ) 3.Nigoutsi 4. 5. 6.
Ώρα αναχώρησης όχι πρίν τις 11:00
Πείτε τόπο αναχώρησης. Υ.Γ.Ειμαι φουλαριμένος ως τα αφτιά!!!!!(Δεν έπαιρνε άλλο) Νικόλα μέσα για πιο μέρος από τα έξι.Ποιό μέρος γουστάρς πιο πολύ?????????? Όσο για το καύσιμο ΕΥΓΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.!!!!!!!!!!! Υ.Γ:Εγώ δεν έχω φουλάρει ακόμα.............χι,χι,χι,χι,χι,χι,χι |
|
| |
Nigoutsi (Nikos) Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Volos-Alex/poli Registration date : 03/08/2008
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Νοε 28 2009, 21:01 | |
| Για να λες Περτούλι κάτι θα ξέρεις.Άρα Περτούλι αρχηγέ!!!!! Σου έχω τυφλή εμπιστοσύνη... ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ 1.ΝΑΧΟS (ΠΕΡΤΟΥΛΙ) 2.KARA (ΠΕΡΤΟΥΛΙ) 3.Nigoutsi (ΠΕΡΤΟΥΛΙ) 4. 5. 6. Ώρα αναχώρησης όχι πρίν τις 11:00 |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Νοε 28 2009, 21:23 | |
| ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ1. ΝΑΧΟS (ΠΕΡΤΟΥΛΙ) 2. KARA (ΠΕΡΤΟΥΛΙ) 3. Nigoutsi (ΠΕΡΤΟΥΛΙ) 4. Jamescook --> ?? μπορεί και να μην προλάβει.. 5. Voliotis χ 2 μάλλον, για Περτούλι 6. V.Stratos x 2 (ή τη γυναίκα θα πάρω ή τον σκύλο..!!) και φυσικα Περτούλι 7. ΒretsosK2 --> να τον πάρουμε τηλέφωνο να του πούμε το πρόγραμμα και μέρος συνάντησης 8. 9. 10. _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Νοε 28 2009, 21:41 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
1. ΝΑΧΟS (ΠΕΡΤΟΥΛΙ) 2. KARA (ΠΕΡΤΟΥΛΙ) 3. Nigoutsi (ΠΕΡΤΟΥΛΙ) 4. Jamescook --> ?? μπορεί και να μην προλάβει.. 5. Voliotis χ 2 μάλλον, για Περτούλι 6. V.Stratos x 2 (ή τη γυναίκα θα πάρω ή τον σκύλο..!!) και φυσικα Περτούλι 7. ΒretsosK2 --> να τον πάρουμε τηλέφωνο να του πούμε το πρόγραμμα και μέρος συνάντησης 8. 9. 10. Ο.Κ Λοιπόν ώρα συνάντησης: 11:00 Σημείο:Το ίδιο με την προηγούμενη Κυριακή( για όσους δεν ήταν εννοώ πάνω στην Λαρίσης μετά το σημείο εξόδου του περιφεριακού για Λάρισα) Τα παιδιά από Λάρισα θα τα ειδοποιήσω εγώ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ |
|
| |
NAXOS
Τόπος : ΝΑΞΟΣ Registration date : 10/07/2009
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Νοε 28 2009, 21:52 | |
| ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο KARA ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΙΑ ΓΑΡΔΕΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ!!! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Νοε 28 2009, 21:53 | |
| - NAXOS έγραψε:
- ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο KARA ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΙΑ ΓΑΡΔΕΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ!!!
Μην φοβάσαι...........ΘΑ "ΛΑΜΠΩ" |
|
| |
voyagersoul
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Νοε 28 2009, 22:33 | |
| Μάγκες θα είμαι και εγώ με τον Bretso k2 .Πάρτε τηλ. τον Χρήστο για την ώρα που θα σας περιμένουμε και που. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Νοε 28 2009, 22:45 | |
| ΤΕΛΙΚΗ ΛΙΣΤΑ1. ΝΑΧΟS 2. KARA 3. Nigoutsi 4. Jamescook --> ?? μπορεί και να μην προλάβει.. 5. Voliotis 6. V.Stratos 7. ΒretsosK2 8. Voyagersoul 9. Ένας ακόμας φίλος από Λάρισα 10. Υ.Γ:Με τα παιδιά από την Λάρισα έχουμε ραντεβού στο PRAΚTIKER κατά τις 11:30 οπότε ας προσπαθήσουμε να μην τους στήσουμε............... |
|
| |
voliotis Member
Τόπος : volos Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Νοε 28 2009, 23:33 | |
| |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Νοε 28 2009, 23:58 | |
| Monos mou 8a er8w telika paides.. _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
spigi Member
Ηλικία : 51 Τόπος : ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ Registration date : 18/08/2008
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Κυρ Νοε 29 2009, 19:59 | |
| Άντε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε???? Ακόμα δεν γυρίσατε????????????????? |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Κυρ Νοε 29 2009, 22:15 | |
| Γυρίσαμε καλέ..!!! Περάσαμε Super,γνωρίσαμε και τον BretsosK2 Πήγαμε Πύλη Τρικαλων για καφέ δίπλα σε μια ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ γέφυρα που από κάτω πέρναγε ένα ποτάμι.. Μετά περνόντας από Ελάτη κτλ καταλήξαμε Περτούλι για φαγητό όπου και φάγαμε του σκασμού.. Συμμετοχές.. V.Stratos KARA Naxos Voliotis Nigkoutsi BretsosK2 + 3 φίλοι του από Λάρισα με Tenere-Africa-VStrom (ο Τενερέ είναι ο αδελφός του βασικά) Σύνολο 9 μηχανές με 11 άτομα (εγώ και ο Θοδωρής μετά των γυναικών) Σε λίγο θα βάλω και φωτό αλλά και βίντεο (τα καλύτερα) από την εξόρμηση.. Υ.Γ. Ο καιρός ήταν σύμμαχος _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
spigi Member
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Κυρ Νοε 29 2009, 22:23 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Κυρ Νοε 29 2009, 23:00 | |
| Εγώ με την σειρά μου θέλω να πώ ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν σήμερα στην εκδρομή. Πέρασαν περίπου 7 ώρες απροβλημάτιστες γεμάτες ενδιαφέρουσες συζητήσεις,σωστή οδηγική συμπεριφορά,πολύ πείραγμα και άφθονο γέλιο Για τις γυναίκες της παρέας τι να πώ...........κατέριψαν τον μύθο της γυναικίας γκρίνιας,και στον χαβά πρώτες : ΕΥΓΕ Όσο για εσάς που δεν ήρθατε(Γιάννη,Δημήτρη)DON'T WORRY.Πιστεύω πως θα έρθουν και καλύτερες εκδρομές με περισσότερες συμμετοχές και ελπίζω την ίδια ή και ακόμα καλύτερη διάθεση!!!!!!!!!!! ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ |
|
| |
voliotis Member
Τόπος : volos Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Δευ Νοε 30 2009, 09:01 | |
| εγω παλη ενα εχω να πω ολα ηταν μαπα..... απο που να κσεκινεισω απο το φαι??????? χαλαια.... πο την παρεα κσνεροτη μεχρη αιδιας....... απο το μερος?????? απεσιο........... χαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχ το πειστεπσατε??????????????????????? σας την εσκασα........ ολα ηταν παραπανω απο ταπεχτα το μερος η παρεα απο βολο αλλα και απο λαρισα, η μασα ολα τα λευτα γενικα ολα ητανχ α π ε χ τ α |
|
| |
jamescook Member
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Ιαν 09 2010, 19:44 | |
| αυριο ο καιρος θα ειναι αρκετα ζεστος και σκεφτηκα οποιος ειναι ευκαιρος να παμε καμια βολτα.εχει κανεις να προτεινει κατι? |
|
| |
jamescook Member
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Ιαν 30 2010, 20:16 | |
| ψηνεται αυριο κανεις για καμια φλωροβολτα?φαγητο και μετα καφε και οτι αλλο θελετε. |
|
| |
fousekis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Ιαν 30 2010, 21:01 | |
| kalispera paidia. eimai kai ego enas v stromer pou ksekinisa apo ena stromi 650 k4 kai meta apo ena mikro trakarisma pou eixa(doksa to theo den epatha tipota) den to kratisa meta kai pira ton megalo tou aderfo to 1000.....
loipon eimai apo karditsa alla logo tou epagelmatos (stratiotikos) vriskomai aleksandroupoli. xarika polu otan eida oti kai ekei sta meri mas uparxei i trela auti me to v strom. exo polla kaloudia pano sto moro. otan katevo me to stromi karditsa tha ithela na peraso na do ti lesxi sas.
edo alexpoli exoume kanei ena moto club me diafores mixanes to S.EX PISTONS einai kathara pareistiko kai tora pou tha anoiksei o kairos rixnomaste sinexeia voltes. tha prospathiso na do pos tha ginei na mazeutoume edo pano oi vorioi vorioi v-stromers.
na ste pada kala me polla xiliometra kai pada orthioi |
|
| |
spigi Member
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Ιαν 30 2010, 22:05 | |
| Να περάσεις όποτε θές φιλος, να κεράσουμε και καφεδάκι στη παραλία!!!!!! |
|
| |
fousekis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Ιαν 30 2010, 22:23 | |
| otan katevo sigoura!!!! na ste kala |
|
| |
jamescook Member
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Τρι Φεβ 16 2010, 22:54 | |
| λοιπον την κυριακη προβλεπεται καιροσ μαματος!!!!!!!!!!!!!μυρισαν αλκυονιδες σιγα σιγα!!!!και θα ειναι οτι πρεπει για βολτα!!!αντε να ξεμπουκωσουμε λιγο μηχανες και εμεις!!!!οποτε εχουμε για αρχη
1.jamescook μετα συζυγου |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Τρι Φεβ 16 2010, 22:59 | |
| - jamescook έγραψε:
- λοιπον την κυριακη προβλεπεται καιροσ μαματος!!!!!!!!!!!!!μυρισαν αλκυονιδες σιγα σιγα!!!!και θα ειναι οτι πρεπει για βολτα!!!αντε να ξεμπουκωσουμε λιγο μηχανες και εμεις!!!!οποτε εχουμε
για αρχη
1.jamescook μετα συζυγου Μήτσο κοίτα λίγο εδώ http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f7/topic-t6906.htm Εγώ δεν ξέρω ακόμα..........το παλεύω πάντως γιατί είναι και το πιτσιρίκι στην μέση
Έχει επεξεργασθεί από τον/την KARA στις Τρι Φεβ 16 2010, 23:35, 2 φορές συνολικά |
|
| |
jamescook Member
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Τρι Φεβ 16 2010, 23:20 | |
| |
|
| |
|