|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
spigi Member
Ηλικία : 51 Τόπος : ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ Registration date : 18/08/2008
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Νοε 07 2009, 19:10 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Δευ Νοε 09 2009, 22:12 | |
| Εγώ για αύριο αν ο καιρός είναι καλός θα πάω χωριό να φτιάξω το gps που το έκανα μαντάρα προσπαθώντας να βάλω το dest 8.....οπότε...next week thanos[/quote]
Γιάννη εντάξει με το rapidshare.Το πήρες??? |
|
| |
spigi Member
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Δευ Νοε 09 2009, 22:54 | |
| [quote="KARA"Γιάννη εντάξει με το rapidshare.Το πήρες???[/quote] Θανάση δεν βρήκα κανένα mail, στείλε μου το link σε pm |
|
| |
voliotis Member
Τόπος : volos Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Παρ Νοε 27 2009, 13:15 | |
| φτανει η κυριακη σιγα σιγα και λογικα θα εχει καλο καιρο............ θα κανουμε καμια εκσορμιση??????????????????????????????????????????????????????? |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Παρ Νοε 27 2009, 17:00 | |
| Εγώ είμαι μέσα αλάνιααααααααααααααααααααα... Εκτός απροόπτου πάντα που πολεμάω να μην μου τύχει ΤΙΠΟΤΑ.. _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Παρ Νοε 27 2009, 17:48 | |
| - voliotis έγραψε:
- φτανει η κυριακη σιγα σιγα και λογικα θα εχει καλο καιρο............ θα κανουμε καμια εκσορμιση???????????????????????????????????????????????????????
Θοδωρή και εγώ εκτός απροόπτου είμαι μέσα αλλά κατά πάσα πιθανότητα μόνος μου Η γκαστρούλα αρχίζει και παραβαραίνει για συνεχόμενες εξορμήσεις Περιμένω ιδέες......... |
|
| |
NAXOS
Τόπος : ΝΑΞΟΣ Registration date : 10/07/2009
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Παρ Νοε 27 2009, 19:10 | |
| |
|
| |
Nigoutsi (Nikos) Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Volos-Alex/poli Registration date : 03/08/2008
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Παρ Νοε 27 2009, 19:27 | |
| +1 |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Παρ Νοε 27 2009, 22:14 | |
| Μάλλον πρέπει να πηγαίνουμε για την εκδρομή με την μεγαλύτερη συμμετοχή εώς τώρα..............να μην το ματιάσω Δεν βλέπω όμως προτάσεις σε μέρη και ανησυχώ Θα βάλω εγώ ορισμένα μέρη έτσι για να γίνεται κουβέντα: α)Χαλκίδα β)Θεσσαλονίκη γ)Ιτέα - Γαλαξίδι δ)Πήλιο(Μηλίνα/Τρίκερι ή γύρω πηλίου) Για να δώ προτιμήσεις |
|
| |
spigi Member
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Παρ Νοε 27 2009, 22:27 | |
| Εγώ ψηφίζω (δ) μιας και δεν έχουμε και πολύ χρόνο με την Έλενα, κυριακή βράδυ φεύγει(και εγώ είμαι αμφίβολος, με ταλαιπωρεί τις τελευταίες 2 μέρες ένα κρύωμα)!!!!! |
|
| |
Nigoutsi (Nikos) Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Volos-Alex/poli Registration date : 03/08/2008
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Νοε 28 2009, 03:16 | |
| Συμφωνώ με Spigi (Έχω και εργασία Αναλυση Ηλεκτρικών Κυκλωμάτων να παραδώσω την Τετάρτη ). Αλλά η πλειοψηφία θα βγάλει ετυμηγορία. Υ.Γ. Όποιος κατέει από Ηλεκτρικά Κυκλώματα του έχω δουλειά την Κυριακή...δε κατέω πράμα... |
|
| |
voliotis Member
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Νοε 28 2009, 09:42 | |
| την μεγαλη μου καλημερα στους v.v-stromers σαυτους που ηταν καλα παιδια χθες και σαυτους που ειναι κσενυχτιδες ταναση ταναση κοιμασε????????????????? με τον στρατο που καναμε κουβεντα για την εκδρομη {χθες} λεγαμε για α> αραχοβα β> περτουλι γ> ? δ> αγιο βλασιο πηλιου {για κοπσιδια } εγω ειμαι μεσα σε οτι και να κανουμε............... ειναι η ωρα της καλπηςα> αραχοβα β> περτουλι γ> αγ.βλασιο πηλιου δ> χαλκιδα στ> θεσσ/νικη {λαλου} ε> ιτεα - γαλαξιδι |
|
| |
NAXOS
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Νοε 28 2009, 09:44 | |
| |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Νοε 28 2009, 10:08 | |
| Παιδια θα με παιξετε και εμενα? ειμαι ακομα Αθηνα και απο στιγμη σε στιγμη ετοιμαζομαι για Λαρισα. Για κυριακη ψηνομαι και εγω για βολταρακι και μαλιστα εχω και κατι αυτοκολλητα του lordjohn για spigi και tha. |
|
| |
spigi Member
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Νοε 28 2009, 10:36 | |
| - Bretsos K2 έγραψε:
- Παιδια θα με παιξετε και εμενα?
ειμαι ακομα Αθηνα και απο στιγμη σε στιγμη ετοιμαζομαι για Λαρισα. Για κυριακη ψηνομαι και εγω για βολταρακι και μαλιστα εχω και κατι αυτοκολλητα του lordjohn για spigi και tha. Ούτε συζήτηση, είσαι μέσα....... |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Νοε 28 2009, 10:41 | |
| - spigi έγραψε:
- Bretsos K2 έγραψε:
- Παιδια θα με παιξετε και εμενα?
ειμαι ακομα Αθηνα και απο στιγμη σε στιγμη ετοιμαζομαι για Λαρισα. Για κυριακη ψηνομαι και εγω για βολταρακι και μαλιστα εχω και κατι αυτοκολλητα του lordjohn για spigi και tha. Ούτε συζήτηση, είσαι μέσα....... τι μεσα φιλε spigi? σε ποσα ταμπλο φιλε Bretsos K2 το παιζεις?? εισαι με τους Αθηναιους!!!! πας με τους Λαρισσαιους!!!! βγαινεις με τους βολιωτες!!!! Υ.Σ. ΦΙΛΙΚΑ Υ.Σ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!! |
|
| |
spigi Member
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Νοε 28 2009, 10:54 | |
| Οι Λαρισαίοι Vstromers είναι αδέλφια, αν και μας γείωσαν λίγο στο καφέ που πήγαμε στη Λάρισα, εμείς είμαστε καλά παιδιά.....Και ειδικά ο Mr Bretsos έχει και το κλειδί της πόλης και είναι επίτιμος V-stromer..... |
|
| |
voliotis Member
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Νοε 28 2009, 10:59 | |
| ολοι χορανε ακομα και εσυ φιλε ioarma δεν βλεπω καμια ψηφο................ |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Νοε 28 2009, 11:08 | |
| - voliotis έγραψε:
- ολοι χορανε ακομα και εσυ φιλε ioarma δεν βλεπω καμια ψηφο................
|
|
| |
voliotis Member
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Νοε 28 2009, 12:42 | |
| |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Νοε 28 2009, 12:57 | |
| Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!! Για να μην χαθούμε σας στέλνω το τηλ.μου και παρακαλώ πολύ αργά το βράδυ να μου κάνετε ένα τηλ.να ξέρω το που,το πως και γενικότερα το πρόγραμμα.(δεν θα έχω internet εκεί που θα είμαι)
Α! Το Κλειδί της πόλης να έχετε μαζί σας!!!
Ευχαριστώ.
Υ.Γ. Κώστα (ioarma) και εγώ σ' αγαπάω!! |
|
| |
NAXOS
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Νοε 28 2009, 17:45 | |
| ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ 1.ΝΑΧΟS (ΠΕΡΤΟΥΛΙ) 2. 3. 4.
Ώρα αναχώρησης όχι πρίν τις 11:00
Έχει επεξεργασθεί από τον/την NAXOS στις Σαβ Νοε 28 2009, 19:16, 2 φορές συνολικά |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Νοε 28 2009, 17:55 | |
| - voliotis έγραψε:
- την μεγαλη μου καλημερα στους v.v-stromers σαυτους που ηταν καλα παιδια χθες και σαυτους που ειναι κσενυχτιδες ταναση ταναση κοιμασε?????????????????
με τον στρατο που καναμε κουβεντα για την εκδρομη {χθες} λεγαμε για α> αραχοβα β> περτουλι γ> ? δ> αγιο βλασιο πηλιου {για κοπσιδια } εγω ειμαι μεσα σε οτι και να κανουμε............... ειναι η ωρα της καλπης α> αραχοβα β> περτουλι γ> αγ.βλασιο πηλιου δ> χαλκιδα στ> θεσσ/νικη {λαλου} ε> ιτεα - γαλαξιδι Αυτά είναι καλά νέα.Λαός μπόλικος έτσι για να γουστάρουμε Πάμε τώρα στην ψηφοφορία.Ότι πω αφορά καθαρά εμένα και είναι προσωπική μου γνώμη...........ΕΤΣΙ???????? Πιστεύω λοιπόν πως η καλύτερη περίπτωση για να ικανοποιήσουμε όλο τον κόσμο σχετικά με το κοντά και μακριά και με τις δουλειές που έχει ο καθένας είναι η Β>ΠΕΡΤΟΥΛΙ και εξηγούμε: α)Διαδρομή μικτή(και αυτοκινητόδρομος και επαρχιακός) β)απόσταση νορμάλ σε ώρα και χιλιόμετρα γ)ούτε πολύ κοντά όπως το Πήλιο ούτε όμως και μακριά όπως Αράχωβα,Χαλκίδα. δ)μέρος όμορφο με πολύ πράσινο και αρκετές επιλογές για καφέ και φαγητό( προτείνω καφέ στην Ελάτη και φαγητό στο Περτούλι ή στο Νεραιδοχώρι) Αυτά είχα να πώ. Εννοείται βέβαια πως ότι και να αποφασίσει η πλειονότητα είμαι μέσα απλά θέτω έναν περιορισμό που έχω: Ώρα αναχώρησης όχι πρίν τις 11:00 |
|
| |
spigi Member
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Νοε 28 2009, 18:28 | |
| Παίδες άκυρο από εμένα, η Έλενα θα φύγει κατα τις 5 οπότε δεν μας βλέπω να προλαβαίνουμε, είναι κ αυτό το συνάχι που με ταλαιπωρεί....Καλά να περάσετε αγόρια και κορίτσια!!!!!!!! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Εκδρομές - Προορισμοί Σαβ Νοε 28 2009, 19:39 | |
| - NAXOS έγραψε:
- ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
1.ΝΑΧΟS (ΠΕΡΤΟΥΛΙ) 2.KARA (ΠΕΡΤΟΥΛΙ) 3. 4. 5. 6.
Ώρα αναχώρησης όχι πρίν τις 11:00 Νικόλα τι έγινε???????Σε έπεισα |
|
| |
|