Ιδανικός καιρός για βολτίτσα .... Γνωρίζουμε καμιά καλή ταβερνούλα για Πάνορμο ή προς το Γεράνι για το μεσημεράκι της Κυριακής 10/4?
Perrakis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 40 Τόπος : Heraklion, Crete Registration date : 15/08/2010
Θέμα: Νήμα για κυριακάτικες εκδρομές... Σαβ Απρ 09 2011, 17:53
Δεν υπάρχει κάποιο άλλο νήμα για Κυριακάτικες βόλτες, από όσο είδα. Όπότε θα μπορούμε να δημοσιεύουμε τις εντυπώσεις και από τα μέρη που επισκεπτόμαστε και από μαγαζία και φυσικά να προγραμματίζουμε πιο μακρινές βόλτες σε εβδομαδιαία βάση!!
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
Δεν υπάρχει κάποιο άλλο νήμα για Κυριακάτικες βόλτες, από όσο είδα. Όπότε θα μπορούμε να δημοσιεύουμε τις εντυπώσεις και από τα μέρη που επισκεπτόμαστε και από μαγαζία και φυσικά να προγραμματίζουμε πιο μακρινές βόλτες σε εβδομαδιαία βάση!!
φίλε μου, δε σε έχω ματαξαναδεί και για αυτό το λόγο ... υπάρχει τέτοιο τόπικ και μάλιστα στο 2ο κύκλο του με καμιά 80αριά σελίδες ο καθένας, με τίτλο H εκδρομικη μας ατζεντα!! vol.2 απλά το θέμα έχει κολλήσει λίγο και οι εκδρομές είναι με το σταγονόμετρο .... μπορεί να φταίει οτι έχουμε κάμει το γύρο του νησιού απο βόρεια στα νότια και απο δυτικά στα ανατολικά ίσα με 10 φορές.
φίλε μου, δε σε έχω ματαξαναδεί και για αυτό το λόγο ... υπάρχει τέτοιο τόπικ και μάλιστα στο 2ο κύκλο του με καμιά 80αριά σελίδες ο καθένας, με τίτλο H εκδρομικη μας ατζεντα!! vol.2 απλά το θέμα έχει κολλήσει λίγο και οι εκδρομές είναι με το σταγονόμετρο .... μπορεί να φταίει οτι έχουμε κάμει το γύρο του νησιού απο βόρεια στα νότια και απο δυτικά στα ανατολικά ίσα με 10 φορές.
sorry, απλά είδα ότι είχαν να γράψουν από το Φλεβάρη.... και λέω μάλλον θα φτιάξουν την ατζέντα No:3 Ευχαριστώ... και για το άλλο site...
painterakis gold member
sorry, απλά είδα ότι είχαν να γράψουν από το Φλεβάρη.... και λέω μάλλον θα φτιάξουν την ατζέντα No:3 Ευχαριστώ... και για το άλλο site...
ποιό άλλο site ?
Για τους Mo.rtes μιλάω που το είχαν αναφέρει σε ένα reply που διαγράφηκε. Τέλος πάντων για να μην ξανασβήνουν οι admin τα Post έψαχνα να βρω ένα νήμα που κανονιζουν για εκδρομούλες Σαβατοκύριακα, συννενοηθήκαμε καλή κίνηση και οι Μορτες, ελέγχουμε και την εκδρομική ατζέντα και αποφασίζουμε...
paitos gold member
Στους ΜΟ.ΡΤΕΣ ειναι και καποιοι απο εδω μεσα, ΑΛΛΑ δεν εχει καμμια σχεση το ενα φορουμ με το αλλο.
Το οτι μπορει να παμε ΚΑΙ μαζι με τα παιδια βολτα απο εκει δεν εχει να κανει.
Οσο για την κινηση εδω μεσα, ειναι πεσμενη αρκετα αλλα δεν ειναι παραλογο εδω και 3 χρονια αλωνιζουμε την Κρητη και οχι μονο.... (κοιταξε παλια ποσταρισματα στο Κρητικο κλιμακιο) Λογικο ειναι καποιοι να χρειαζονται και ενα διαλειμμα, επεσε και κριση στη μεση και κοψαμε τα πολλα πολλα.
painterakis gold member
Για τους Mo.rtes μιλάω που το είχαν αναφέρει σε ένα reply που διαγράφηκε. Τέλος πάντων για να μην ξανασβήνουν οι admin τα Post έψαχνα να βρω ένα νήμα που κανονιζουν για εκδρομούλες Σαβατοκύριακα, συννενοηθήκαμε καλή κίνηση και οι Μορτες, ελέγχουμε και την εκδρομική ατζέντα και αποφασίζουμε...
α ... οκ, λέω και εγώ; τι site του είπα; πάντως ο παναγιώτης απο πάνω στα εξηγεί ωραιότατα. πρόταση: οι admin ή να διαγράψουν αυτό το τοπικ και να συνεχίσουμε στο "εκδρομική ατζέντα 2" ή κλειδώστε το "εκδρομική ατζέντα 2" και συνεχίζουμε εδώ.
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008