| Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
rafel vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 35 Τόπος : Άγιοι Ανάργυροι - Σαλαμίνα Registration date : 19/09/2014
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Τρι Οκτ 27 2015, 13:45 | |
| Ολα μεσα; Αποδειξη; Φυσες; Μαυρο χρωμα ψυκτρας που θελουν οι περισσοτεροι; |
|
| |
gefr
Registration date : 21/10/2015
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Τρι Οκτ 27 2015, 14:28 | |
| Όχι φύσες και οχι μαύρο χρώμα ο sxelectronics |
|
| |
metallidhs Member
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Τρι Οκτ 27 2015, 14:59 | |
| - IKARUS έγραψε:
- metallidhs έγραψε:
- gefr έγραψε:
- το προϊόν φαίνεται πιό προσεγμένο, από εμφάνιση και η τιμή είναι ίδια με τους ανορθωτές των δικών σας χωρίς προσφορά. Οπότε πιό οικονομικός και πιό όμορφος.
η ψήκτρα του ανορθωτής είναι ακριβώς πανομοιότυπη με τον εργοστασιακό , σε σημείο που δεν ξεχωρίζουν , οι φίσες είναι καλές τον τοποθετείς στο ίδιο σημείο με τις ίδιες βίδες χωρίς πατέντα και δουλεύει άψογα. βλακεία μου που δεν έβγαλα φωτογραφίες όταν έκανα την αλλαγή .
Για δώσε καμια πληροφορία Χρίστο με τα ρεύματα όταν έχει όλα τα φορτία πανω και αμα ανάψει και το βεντιλατερ που παει ή τάση? στο ρελαντι και σε θερμοκρασία λειτουργίας ο κινητήρας με αναμένα φώτα και προβολακια U5 led δινει απο 12.9 μέχρι 13.1 , με ανεβασμένες στροφες φτανει μέχρι και 13.9, σε μεγάλες ταχύτητες δεν το έχω δει γιατι πρεπει να κοιτάω και το δρομο εεεε αλλα δε νομίζω να δίνει και παραπάνω αντε να πάει 14v - 14.1v για το βεντιλατέρ δεν θυμάμαι καν πότε το ακουσα τελευταία φορά. αλλα πρέπει να ήταν πρίν βάλω των ανορθωτή. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Τρι Οκτ 27 2015, 20:34 | |
| spam on ηθελα ενα πολυμετρακι και πηρα αυτο σε φανταστικη τιμη. ειπα να το ποσταρω. πολυμετρο |
|
| |
xenofontas
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Πεμ Οκτ 29 2015, 19:26 | |
| - rafel7 έγραψε:
- Ελα ενα πλανο να βλεπετε ποσοι ειστε περιπου...
1 gefr Χ 2 2 miskin 3 rafailito 4 kojo 5 DiverStrom 6 xenofontas 7 8 9 10
Προσοχη στα quote |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Πεμ Οκτ 29 2015, 19:43 | |
| Έλα ένα πλάνο να βλέπετε πόσοι είστε περίπου... 1 gefr Χ 2 2 miskin 3 rafailito 4 kojo 5 DiverStrom 6 iannag (το σκέφτομαι...) 7 eksantas 8 xenofontas 9 10 Προσοχή στα quote |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Πεμ Οκτ 29 2015, 19:57 | |
| Για ποιον μαζεύετε ατομα τελικα;Για τον Κορίνθιο ή για τον Πειραιωτη; |
|
| |
kojo Member
Τόπος : Αθήνα - Γέρακας . Registration date : 06/05/2013
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Πεμ Οκτ 29 2015, 20:44 | |
| Εγώ ψηφίζω Κόρινθο . Plug and play . |
|
| |
Miskin Member
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Πεμ Οκτ 29 2015, 20:45 | |
| |
|
| |
IKARUS Member
Ηλικία : 54 Τόπος : Καπου ψιλα με θεα Registration date : 26/01/2012
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Πεμ Οκτ 29 2015, 21:41 | |
| - metallidhs έγραψε:
- IKARUS έγραψε:
- metallidhs έγραψε:
- gefr έγραψε:
- το προϊόν φαίνεται πιό προσεγμένο, από εμφάνιση και η τιμή είναι ίδια με τους ανορθωτές των δικών σας χωρίς προσφορά. Οπότε πιό οικονομικός και πιό όμορφος.
η ψήκτρα του ανορθωτής είναι ακριβώς πανομοιότυπη με τον εργοστασιακό , σε σημείο που δεν ξεχωρίζουν , οι φίσες είναι καλές τον τοποθετείς στο ίδιο σημείο με τις ίδιες βίδες χωρίς πατέντα και δουλεύει άψογα. βλακεία μου που δεν έβγαλα φωτογραφίες όταν έκανα την αλλαγή .
Για δώσε καμια πληροφορία Χρίστο με τα ρεύματα όταν έχει όλα τα φορτία πανω και αμα ανάψει και το βεντιλατερ που παει ή τάση? στο ρελαντι και σε θερμοκρασία λειτουργίας ο κινητήρας με αναμένα φώτα και προβολακια U5 led δινει απο 12.9 μέχρι 13.1 , με ανεβασμένες στροφες φτανει μέχρι και 13.9, σε μεγάλες ταχύτητες δεν το έχω δει γιατι πρεπει να κοιτάω και το δρομο εεεε αλλα δε νομίζω να δίνει και παραπάνω αντε να πάει 14v - 14.1v για το βεντιλατέρ δεν θυμάμαι καν πότε το ακουσα τελευταία φορά. αλλα πρέπει να ήταν πρίν βάλω των ανορθωτή. Σ'ευχαριστω Χρήστο! Μια απ'τα ίδια δηλαδή με το δικο μας ετσι! Και εγώ νόμιζα πως κράταγε πιο ψηλά τη τάση και πιο σταθερη! |
|
| |
mavras vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 16/06/2010
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Πεμ Οκτ 29 2015, 22:00 | |
| Έλα ένα πλάνο να βλέπετε πόσοι είστε περίπου... 1 gefr Χ 2 2 miskin 3 rafailito 4 kojo 5 DiverStrom 6 iannag (το σκέφτομαι...) 7 eksantas 8 xenofontas 9 mavras 10 Προσοχή στα quote |
|
| |
lmb990 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 35 Τόπος : ATHENS GREECE Registration date : 01/06/2013
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Πεμ Οκτ 29 2015, 22:22 | |
| Δεν το μετακινητε στα pb μηπως συμμετέχουν κι άλλοι... |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Πεμ Οκτ 29 2015, 22:29 | |
| - lmb650 έγραψε:
- Δεν το μετακινητε στα pb μηπως συμμετέχουν κι άλλοι...
www.vstromhellasforum.com/t1480-topic |
|
| |
gefr
Registration date : 21/10/2015
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Πεμ Οκτ 29 2015, 23:42 | |
| Ο Νάκος μου είπε οτι μπορεί να βάλει φίσες στου δικούς μου ανορθωτές σαν του μαμίσιου ανορθωτή ΚΤΜ για να είναι plug and play. Επίσης ο ανορθωτής για ΚΤΜ έχει κάποια εξαρτήματα διαφορετικά για να σηκώνει περισσότερη ισχύ; δεν ξέρω πόση ισχύ παράγει η γεννήτρια των Vstrom. Η ΚΤΜ990 παράγει 450W. Ο Νάκος λέι οτι ο ανορθωτής του δίνει max 40Α. Αυτό εμένα με καλύπτει πλήρως. Για εμένα θέλει κανένα δυό μήνες να περιμένω για τις φίσες, οπότε δεν βιάζομαι πολύ. Γειά χαρά. |
|
| |
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Νοε 01 2015, 23:05 | |
| - metallidhs έγραψε:
- IKARUS έγραψε:
- metallidhs έγραψε:
- gefr έγραψε:
Για δώσε καμια πληροφορία Χρίστο με τα ρεύματα όταν έχει όλα τα φορτία πανω και αμα ανάψει και το βεντιλατερ που παει ή τάση? στο ρελαντι και σε θερμοκρασία λειτουργίας ο κινητήρας με αναμένα φώτα και προβολακια U5 led δινει απο 12.9 μέχρι 13.1 , με ανεβασμένες στροφες φτανει μέχρι και 13.9, σε μεγάλες ταχύτητες δεν το έχω δει γιατι πρεπει να κοιτάω και το δρομο εεεε αλλα δε νομίζω να δίνει και παραπάνω αντε να πάει 14v - 14.1v για το βεντιλατέρ δεν θυμάμαι καν πότε το ακουσα τελευταία φορά. αλλα πρέπει να ήταν πρίν βάλω των ανορθωτή. Την τάση την μετράμε πάνω στην μπαταρίαΕκεί θα πρέπει να διαβάζουμε μία τιμή από 14,3 - 14,5 βολτ σχεδόν ανεξαρτήτως φορτίου (λογικού φορτίου) και από τις 2000σαλ και πάνω. Τα διάφορα μίνι βολτόμετρα που τοποθετούμε στο ταμπλό μπορεί να μην έχουν ακρίβεια αλλά το σημαντικότερο είναι πως δεν διαβάζουν απ ευθείας πάνω από τους πόλους της μπαταρίας. Συνήθως τα συνδέουμε στην πλεξούδα κάπου κοντά στα όργανα. Διαβάζουν λοιπόν την πτώση τάσης πάνω στα καλώδια, στις φίσες και στον κεντρικό διακόπτη. Η τάση που γράφουν είναι ενδεικτική και είναι πάντα μικρότερη από την τάση φόρτισης που δίνει ο ανορθωτής στην μπαταρία. |
|
| |
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Νοε 01 2015, 23:11 | |
| - IKARUS έγραψε:
- .........
Σ'ευχαριστω Χρήστο! Μια απ'τα ίδια δηλαδή με το δικο μας ετσι! Και εγώ νόμιζα πως κράταγε πιο ψηλά τη τάση και πιο σταθερη! Όλοι οι ανορθωτές κρατάνε σταθερή την τάση πάνω στους πόλους της μπαταρίας. Δεν έχει νόημα να μετράμε αλλού. |
|
| |
taloscreta Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Τυμπακι Κρητη Registration date : 26/01/2015
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Δευ Νοε 02 2015, 09:41 | |
| μεσα κι εγω για κομπλε με φισες , αν καταλαβα καλα αυτος του ktm κανει και για μας ? αν ναι θα προτιμησω αυτον , εμενα ειναι 1000 αρι του κ8 |
|
| |
kojo Member
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Δευ Νοε 02 2015, 11:30 | |
| Παίδες τι κάνουμε ? Το προχωράμε ?
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Δευ Νοε 02 2015, 13:28 | |
| Σημερα η αυριο θ ανοιξει ενοτητα στο pb με τη ληξη του περιπου στις 20/11. Θα ενημερωσω και εδω μολις ανοιξει |
|
| |
kojo Member
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Δευ Νοε 02 2015, 14:08 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Τρι Νοε 03 2015, 14:26 | |
| - rafel7 έγραψε:
- Σημερα η αυριο θ ανοιξει ενοτητα στο pb με τη ληξη του περιπου στις 20/11. Θα ενημερωσω και εδω μολις ανοιξει
απ την ομαδα διαχειρησης εχεις το οκ Γιάννη (Rafel) νημα θα ανοιξει στην ενοτητα των pb και θα το συντονίζει ο ραφαηλ (BLaCkXs....) κατα τα γνωστα ....παρακαλώ να εφαρμοστουν οι κανονες για την σωστη εξελιξη του pb και καλή επιτυχία !!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Τρι Νοε 03 2015, 23:55 | |
| - nikSalonik έγραψε:
- rafel7 έγραψε:
- Σημερα η αυριο θ ανοιξει ενοτητα στο pb με τη ληξη του περιπου στις 20/11. Θα ενημερωσω και εδω μολις ανοιξει
απ την ομαδα διαχειρησης εχεις το οκ Γιάννη (Rafel) νημα θα ανοιξει στην ενοτητα των pb και θα το συντονίζει ο ραφαηλ (BLaCkXs....) κατα τα γνωστα ....παρακαλώ να εφαρμοστουν οι κανονες για την σωστη εξελιξη του pb και καλή επιτυχία !!! ευχαριστω πολυ... το λινκ της ομαδικης αγορας. οι συντονιστες ας καθαρισουνε το θεμα αυτο να μεινει για συζητηση |
|
| |
Highlander vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Πεμ Νοε 05 2015, 11:47 | |
| Ερώτηση που μπορεί να έχει απαντηθεί, αλλά δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου: Στα μοντέλα 2007 και μετά νομίζω πως η ρύθμιση του ρελαντί είναι αυτόματη. (Εκτός κι αν κάνω λάθος)
Τι γίνεται στην περίπτωση που ανέβουν οι στροφές στις 1500; Υπάρχει τρόπος να κατέβουν; Κατεβαίνουν αυτόματα ; Ή μένουν ως έχουν ;
Όλα αυτά στην περίπτωση που βάλουμε αυτόν το ανορθωτή.
|
|
| |
metallidhs Member
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Πεμ Νοε 05 2015, 12:13 | |
| - Highlander έγραψε:
- Ερώτηση που μπορεί να έχει απαντηθεί, αλλά δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου:
Στα μοντέλα 2007 και μετά νομίζω πως η ρύθμιση του ρελαντί είναι αυτόματη. (Εκτός κι αν κάνω λάθος)
Τι γίνεται στην περίπτωση που ανέβουν οι στροφές στις 1500; Υπάρχει τρόπος να κατέβουν; Κατεβαίνουν αυτόματα ; Ή μένουν ως έχουν ;
Όλα αυτά στην περίπτωση που βάλουμε αυτόν το ανορθωτή.
με την αλλαγή του ανορθωτή υπάρχει μια αύξηση στροφών όταν έχεις κλειστά τα φορτία (δλδ φώτα.) απλά στα Κ7 και μετά ακόμη και με κλειστά τα φώτα μετά από 3-4 δευτερόλεπτα ο εγκέφαλος το ρυθμίζει αυτόματα. τώρα και τα Κ4-Κ6 λογικά θα το αφήσεις όπως έχει το ρελαντί απλά αν έχεις διακόπτη για τα φώτα και τα κλείνεις θα έχεις λίγο αυξημένο ρελαντί περίπου στις 100-200 στροφές παραπάνω. |
|
| |
Highlander vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Πεμ Νοε 05 2015, 12:31 | |
| Ευχαριστώ |
|
| |
| Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier | |
|