| Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Αυγ 05 2018, 13:57 | |
| Αυτό εμείς δεν μπορούμε να δούμε αν ισχύει , 3 παύλες είχε με τον μαμά 3 παύλες έχει και με αυτόν ως ένδειξη |
|
| |
greefin1
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Σαβ Φεβ 23 2019, 21:29 | |
| Επιτέλους εγκατέστησα & εγώ Series regulator απο τον Νάκο στην Κόρινθο. Τον φοράω 4 μήνες κανένα πρόβλημα. Δίνει 2 χρόνια έγγραφη εγγύηση. Άν θέλεις & έχεις όρεξη στον τοποθετεί ο ίδιος, χωρίς επιπλέον κόστος. Τα καλώδια που βάζει είναι μεγαλύτερα απο τα μαμά & οι φύσες είναι ίδιες με το μαμά. Προσωπικά έφαγα μανίκι για την τοποθέτηση που έκανα μόνος με το φιλτροκούτι (βγάλε-βάλε). Προσωπικά η ποιότητα κατασκευής με ικανοποίησε. Η πρώτη διαφορά που με εντυπωσίασε ήταν στα φώτα με την καλύτερη αποδοσή τους. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στόν Χείρων για την πλήρη & αναλυτική αναρτησή του, τουλάχιστον μας άνοιξε τα μάτια, διότι μετά απο ανδελεχή & εξαντλητικό μέχρι θανάτου έλεγχο ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ με τα γραφόμενά του. Από τούδε & στο εξής SERIES REGULATOR μόνο. |
|
| |
John The Son vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Ξανθη Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Πεμ Απρ 04 2019, 11:32 | |
| Χαιρετω την παρεα. Οσοι εχετε εγκαταστησει ανορθωτη σειρας τι ταση μετρατε στην μπαταρια στο ρελαντι και στα γκαζια? Εβαλα προσφατα απο sxelectronics και η ταση μου ειναι σταθερα 13,8 και στα γκαζια και στο ρελαντι, ισως γιατι η μπαταρια μου ειναι καλα φορτισμενη και δεν ζηταει ρευμα αλλα θυμαμαι οτι με τον μαμα ανεβαινα στα 14 V μετρωντας παντα στους πολους της μπαταριας. |
|
| |
John The Son vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Ξανθη Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Απρ 07 2019, 18:47 | |
| |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Κυρ Απρ 07 2019, 21:29 | |
| |
|
| |
kokkonisant
Ηλικία : 58 Τόπος : Αθήνα-Σεπόλια & Γιάννενα Ζαγόρια Registration date : 16/04/2012
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Δευ Απρ 08 2019, 21:38 | |
| Σήμερα μίλησα με τον Νάκο για έναν ανορθωτή και μου είπε πως έχει νέους ανορθωτές στα 40Amber(Mosfet R/R 40A). Στο YouTube έχει κάποια βιντεάκια. Μου είπε, αν κατάλαβα καλά, πως το βίντεο με την Varadero είναι πιο κοντά στις δικές μας μοτό: https://www.youtube.com/channel/UCfBSY5VZLZE-S2WMW8p9K1g |
|
| |
k0stas
Registration date : 18/02/2019
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Δευ Απρ 08 2019, 21:41 | |
| - kokkonisant έγραψε:
- Σήμερα μίλησα με τον Νάκο για έναν ανορθωτή και μου είπε πως έχει νέους ανορθωτές στα 40Amber(Mosfet R/R 40A). Στο YouTube έχει κάποια βιντεάκια. Μου είπε, αν κατάλαβα καλά, πως το βίντεο με την Varadero είναι πιο κοντά στις δικές μας μοτό:
https://www.youtube.com/channel/UCfBSY5VZLZE-S2WMW8p9K1g Series ή shunt είναι οι καινούριοι; |
|
| |
kokkonisant
Ηλικία : 58 Τόπος : Αθήνα-Σεπόλια & Γιάννενα Ζαγόρια Registration date : 16/04/2012
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Δευ Απρ 08 2019, 21:53 | |
| Mosfet Series R/R 40A https://www.nakosmoto.gr
|
|
| |
k0stas
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Δευ Απρ 08 2019, 21:58 | |
| |
|
| |
Miskin Member
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Τετ Ιουν 26 2019, 10:32 | |
| Παίδες γνωρίζουμε πόσο έχει ο ανορθωτής αυτός ο mosfet του Νάκου; Ποια είναι η πιο οικονομική λύση αυτή τη στιγμή για αλλαγή ανορθωτή; Είτε shunt, είτε series. |
|
| |
k0stas
| Θέμα: Απ: Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier Τετ Ιουν 26 2019, 10:57 | |
| - Miskin έγραψε:
- Παίδες γνωρίζουμε πόσο έχει ο ανορθωτής αυτός ο mosfet του Νάκου;
Ποια είναι η πιο οικονομική λύση αυτή τη στιγμή για αλλαγή ανορθωτή; Είτε shunt, είτε series. Πάρε ένα τηλ σου λέει αμέσως. Για xt660x είχε 70€(series/mofset). |
|
| |
| Επι τέλους εγκατέστησα Series regulator/rectifier | |
|