| ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
IPPEAS vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 57 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 06/01/2013
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Τετ Ιουν 24 2015, 18:45 | |
| Τι γερο και ξε γερο.........παγιδα το εργαλειο λεμε........................ Υ.Γ. Κερνας σημερα ετσι;;;;;;;;;; |
|
| |
neosos Member
Ηλικία : 48 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 18/01/2012
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Τρι Ιουλ 07 2015, 23:03 | |
| Καλησπέρα κύριοι!!!! Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρώ το παρακάτω ανταλλακτικό? Είναι από τετραπίστονες Brembo για την αναβάθμιση της πορτοκαλιάς μου!! [img] [/img] |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Τετ Ιουλ 08 2015, 22:19 | |
| φ/10mm ειναι για Brembo εγώ τα είχα ebay γείρω στα 15ε το σετ 3 κομματια |
|
| |
neosos Member
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Πεμ Ιουλ 09 2015, 01:04 | |
| - bandit έγραψε:
- φ/10mm ειναι για Brembo εγώ τα είχα ebay γείρω στα 15ε το σετ 3 κομματια
Ευχαριστώ Δημήτρη αλλα ebay τωρα δεν παίζει!!! Ψάχνω για κάτι στο Ελλάντα!! |
|
| |
REDPOWER vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Πεμ Ιουλ 09 2015, 04:47 | |
| Για δες εδω και εδω
Γενικοτερα να το ψαξεις σαν speed bleeder ή εξαερωτηρα φρενων. |
|
| |
neosos Member
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Πεμ Ιουλ 09 2015, 09:59 | |
| - REDPOWER έγραψε:
- Για δες εδω και εδω
Γενικοτερα να το ψαξεις σαν speed bleeder ή εξαερωτηρα φρενων. Θα το κοιτάξω!! |
|
| |
Αchilleas vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Πεμ Ιουλ 09 2015, 13:09 | |
| http://www.gothamcycles.com/Clutch/ducati-brembo-clutch-slave-cylinder-bleedbanjo-valve.html Αυτό είναι αλλά μάλλον αργότερα... ίσως σε δραχμάς |
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Πεμ Ιουλ 09 2015, 20:52 | |
| Καλά βρε Αχιλλέα (neosos) χθες τι έλεγα. Παρέκαμψε την λειτουργία του paypall και κάνε την αγορά με visa. Ισχύει κανονικά. Για το paypall δεν γνωρίζω γιατί δεν δοκίμασα ακόμη.
Όντως με το paypall υπάρχει θέμα. _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
neosos Member
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Πεμ Ιουλ 23 2015, 09:36 | |
| [img] [/img] Έγινε η δουλειά...μένει να δούμε πόσο μαστόρι είναι το μαστόρι!!! Ευχαριστώ Boss και Achilleas για το τρέξιμο |
|
| |
Αchilleas vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Πεμ Ιουλ 23 2015, 22:46 | |
| Για να δούμε |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Τετ Αυγ 12 2015, 10:18 | |
| φου-φου φου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ !!!!!!!!!!!! Παρακαλώ όσοι έχετε παραγγείλει μπλουζάκια (επίσημα και όχι με δόλιους πλάγιους τρόπους χαχαχαχαχαχαχ) να έρθετε στο LASCALA το απόγευμα για να τα παραλάβετε !!!!!!!!!!! Θα δωθούν πρώτα σε όσους έχουν παραγγείλει και στην συνέχεια ΑΝ και εφόσον περισσέψει κάτι θα βάλουμε κόντρες και όποιος κερδίζει θα το παίρνει !!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχα Επίσης αν κάποιος δεν μπορεί να έρθει ας συνεννοηθεί με κάποιον που θα έρθει να πάρει και το δικό του !!!!!!! ΑΥΤΑ για οτιδήποτε άλλο ΔΕΝ θα απαντήσω στα ερωτήματά σας χαχαχαχαχαχαχαχ ΜΑΛΛΙΑΔΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΛΙΟΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ !!! ΤΡΑΝΣΜΙΣΙΟΝ ΙΖ ΟΒΕΡ ΕΝΤ ΑΟΥΤ !!!!!!!!!!! |
|
| |
Minas Member
Ηλικία : 54 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 28/09/2011
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Τετ Αυγ 12 2015, 11:24 | |
| - LORDOS έγραψε:
ΑΥΤΑ για οτιδήποτε άλλο ΔΕΝ θα απαντήσω στα ερωτήματά σας χαχαχαχαχαχαχαχ ΜΑΛΛΙΑΔΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΛΙΟΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ !!! ΤΡΑΝΣΜΙΣΙΟΝ ΙΖ ΟΒΕΡ ΕΝΤ ΑΟΥΤ !!!!!!!!!!! [img] [/img] You talking to me? |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Πεμ Αυγ 20 2015, 16:53 | |
| Αγόρια για όσους δεν το είδαν και δεν ξέρουν,πουλάω το μοτόρι. Εδώ η αγγελία. Βάλτε κανα χεράκι να την ευχαριστηθεί κανένας δικός μας άνθρωπος. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια σε όλους! |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Τρι Αυγ 25 2015, 19:58 | |
| ανακοινωσις Ανακοινωσις !!!! οσοι φιλοι ΔΩΣΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΠΛΟΥΧΖΑΚΙ να περασουν να ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠ ΤΟ LA SCALA ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ 7 ΜΕ 9 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ....μη το αμελήσετε μιας και οι μερες αναχωρησης εφτασαν ....επισης θα πρεπει μερικοι απο μας να μεταφερουν τα μπλουζακια που αφορουν τα υπολοιπα παιδια που θα εθουν στην πανελλήνια απο άλλα μερη της Ελλάδας ....αντε να βαλουμε ενα χερακι ολοι μαζι !!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
Ηλικία : 43 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 18/05/2010
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Τρι Αυγ 25 2015, 21:08 | |
| Εγω θα έχω χώρο στης αποσκευές για να μεταφέρω αν χρειαστεί |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Τρι Αυγ 25 2015, 22:00 | |
| ετσι παιδιά όποιος έχει χώρο ας βοηθήσει για να μην χρεώσουμε μεταφορικά στα αδέρφια που θα έρθουν στην Πάργα.
Θα τους χρεώσουμε μπύρεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς !!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχ
Αυριο όλοι στο λασκάλα για μπλουζάκια και τελευταίες λεπτομέρειες !!!!!!!!!!
Υ.Γ Της τρελής θα γίνει χαχαχαχαχ |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Κυρ Αυγ 30 2015, 23:32 | |
| Πίσω στην βάση με γεμάτες μπαταρίες.
Να ήμαστε καλά....! _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
TEDAS
Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Registration date : 23/08/2010
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Δευ Αυγ 31 2015, 00:48 | |
| Επιστροφή και απο μένα |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
Ηλικία : 43 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 18/05/2010
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Δευ Αυγ 31 2015, 01:12 | |
| |
|
| |
pegasusthes moderator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/04/2010
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Δευ Αυγ 31 2015, 11:38 | |
| BACK TO BASE _________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Δευ Αυγ 31 2015, 17:47 | |
| Καλωσορίσατε παλικάρια! Να είστε γεροί και του χρόνου! |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Τετ Σεπ 23 2015, 14:32 | |
| παιδες καλημερα ././///
απο σημερα αλλάζει η ωρα ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ στο LASCALA
ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ ΩΡΑ 18:00 ( λογω αλλαγής περιόδου)
Σας περιμενουμε !!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| |
| |
costas v gold member
Τόπος : ΚΟΖΑΝΗ Registration date : 09/06/2008
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Σαβ Οκτ 10 2015, 16:28 | |
| Ερωτηξει ..
Κανα μαγαζί που να πιάνεται με cafe racer μοτοσακα Ενδιαφέρεται φίλος φίλου στην σαΛΛονικη να στήσει ένα ...thanks |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Σαβ Οκτ 17 2015, 00:13 | |
| |
|
| |
| ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις | |
|