παιδες υπομονή ...και φυσικά θα κοπει ...συντομα θα αναρτηθει σχετικο νήμα
Απο υπομονη άλλο τίποτα !!!Αλλά να μην ξεχνάμε και τ' ανέκδοτο με τον παπά........ Παπάς : Υπομονή , υπομονή... έμεινε το σπίτι χωρίς μ@υνί Εγω θα πρότεινα , λόγω κρίσης , να κόψουμε τη Βασιλόπιτα τη Καθαρά Δευτέρα ... Οσο να 'ναι και ο καιρός θα είναι καλύτερος για να πάμε σε καμμμιά εξοχή ... να βάλουμε το φλουρί μέσα στη λαγάνα , να πετάξουμε και τον χαρταετό ... Και μιας και μιλάμε για εκδηλώσεις ο VEZOUVIOS ρε παιδιά ζεί ?? Εχει κανείς νεα του ?? και το πεθύμησα το παλαιόπαιδο !!!!
VEZOUVIOS - VEZOUVIOS είσ' εδώ ??? Πάρε το stromάκι σου και πάμε γι' αετό
Θέμα: Interrail Destination Award Τρι Μαρ 17 2015, 12:37
Μύνμα απο την Ενωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.
Περισσότεροι από 220.000 άνθρωποι ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη κάθε χρόνο με την κάρτα InterRail. Η γνωστή ευρωπαϊκή εταιρία, που αρχικά ιδρύθηκε ως προϊόν για τη νεολαία το 1972, πλέον περιλαμβάνει 30 χώρες και είναι διαθέσιμη για όλες τις ηλικίες.
Ο όμιλος Eurail Group λανσάρει τον διαγωνισμό Interrail Destination Award με στόχο την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του Interrail και της αύξησης του ενδιαφέροντος των υφιστάμενων και δυνητικών ταξιδιωτών για το ταξίδι με τραίνο στην Ευρώπη. Η Θεσσαλονίκη δήλωσε συμμετοχή και επιλέχθηκε να λάβει μέρος στον εν λόγω διαγωνισμό ως ένας εναλλακτικός ευρωπαϊκός προορισμός πόλης. Η νικήτρια πόλη θα κερδίσει μεγάλη διαφήμιση σε διάφορα κανάλια επικοινωνίας της Interrail και παράλληλα θα διοργανωθεί μια δημοσιογραφική αποστολή με ομάδα διεθνών δημοσιογράφων οι οποίοι θα επισκεφθούν και θα γράψουν για τον προορισμό!
Ψηφίστε την πόλη μας για να την αναδείξουμε Νο1 προορισμό για το 2015. Ο διαγωνισμός τρέχει μέσω facebook και λήγει αυτή την Τετάρτη 18 Μαρτίου!
Περισσότεροι από 220.000 άνθρωποι ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη κάθε χρόνο με την κάρτα InterRail. Η γνωστή ευρωπαϊκή εταιρία, που αρχικά ιδρύθηκε ως προϊόν για τη νεολαία το 1972, πλέον περιλαμβάνει 30 χώρες και είναι διαθέσιμη για όλες τις ηλικίες.
Ο όμιλος Eurail Group λανσάρει τον διαγωνισμό Interrail Destination Award με στόχο την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του Interrail και της αύξησης του ενδιαφέροντος των υφιστάμενων και δυνητικών ταξιδιωτών για το ταξίδι με τραίνο στην Ευρώπη. Η Θεσσαλονίκη δήλωσε συμμετοχή και επιλέχθηκε να λάβει μέρος στον εν λόγω διαγωνισμό ως ένας εναλλακτικός ευρωπαϊκός προορισμός πόλης. Η νικήτρια πόλη θα κερδίσει μεγάλη διαφήμιση σε διάφορα κανάλια επικοινωνίας της Interrail και παράλληλα θα διοργανωθεί μια δημοσιογραφική αποστολή με ομάδα διεθνών δημοσιογράφων οι οποίοι θα επισκεφθούν και θα γράψουν για τον προορισμό!
Ψηφίστε την πόλη μας για να την αναδείξουμε Νο1 προορισμό για το 2015. Ο διαγωνισμός τρέχει μέσω facebook και λήγει αυτή την Τετάρτη 18 Μαρτίου!
Κοπέλια παίζει πολύ σοβαρά την εβδομάδα μετά το Πάσχα να βρεθώ Θεσσαλονίκη για προσωπικούς λόγους και μιας και θα έχω 2-3 μέρες free λέω να κάνω κανένα χιλιομετράκι παραπάνω. Λέω για Ροδόπη (Νότια Βουλγαρία) κάτι σαν αυτό ... https://goo.gl/maps/rFbPh έχετε να μου προτείνετε κάποιο ιδιαίτερο σημείο σε αυτή τη διαδρομή που να αξίζει να το δεί κάποιος;
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
Κοπέλια παίζει πολύ σοβαρά την εβδομάδα μετά το Πάσχα να βρεθώ Θεσσαλονίκη για προσωπικούς λόγους και μιας και θα έχω 2-3 μέρες free λέω να κάνω κανένα χιλιομετράκι παραπάνω. Λέω για Ροδόπη (Νότια Βουλγαρία) κάτι σαν αυτό ... https://goo.gl/maps/rFbPh έχετε να μου προτείνετε κάποιο ιδιαίτερο σημείο σε αυτή τη διαδρομή που να αξίζει να το δεί κάποιος;
Το μονο που θα αλλαζα απο τη διαδρομη σου ειναι στο κομματι απο Θεσσαλονικη προς Καβαλα. Απο Ασπροβαλτα και μεχρι την Καβαλα θα πηγαινα απο την παλια Ε.Ο γιατι προσωπικα μ'αρεσει περισσοτερο. Αν εχεις χρονο για μενα καντο, ειναι μια διαδρομη που πηγαινει διπλα απο τη θαλασσα. Ακομα ειδα οτι θα περασεις και απο Πορτο Λαγος στη Ξανθη! Αγαπημενο σημειο!!!
Βάγγος . . . Χάρος
Ηλικία : 50 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 16/01/2013
εχουμε ρε παιδια κανενα ΚΤΕΟ που να μας κανει καλυτερη τιμη ?
γιατι το autosave δεν ισχυει πλεον η προσφορα που ειχαμε.
Ειχα παει το αμαξι στο ικτεο πυλαιας (διπλα στον περιφερειακο) και ειχα ρωτησει για μηχανη, τιμη πρεπει να με ειχαν πει 20-25 αλλα δεν θυμαμαι. Τιμες γοα φορουμ δεν κανουν γιατι λενε οτι ειναι πολυ χαμηλες. Κανε μια ερωτησης αν θες!
sakismip vstromhellasforum Fanatic
Αν δε πας προς τα εκεί,έλα εδω....
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
Αν δε πας προς τα εκεί,έλα εδω....
Σάκη το καφεδάκι θα το πιούμε με θέα τη λίμνη ... στην οποία και δε θα μπώ
V-STRONG Member
Ηλικία : 54 Τόπος : VARDARIS BEACH Registration date : 11/10/2010
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
kopeli gold member
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
kopeli gold member
Τελικά έβαλα το μεταχειρισμένο ψυγείο λαδιού που μου βρήκε ο Τζίμης! Θελω να πιστεύω οτι θα παμε καλά! Οφείλω να ευχαριστήσω τον Τζίμη για την άμεση ανταπόκριση και την πολύτιμη βοήθεια του όπως και τον Δημόκριτο για την προθυμία του να με βοηθήσει έτσι ώστε να εξυπηρετηθώ άμεσα!
Ρε τι καλά κοπελια εχει "και" η Θεσσαλονίκη!
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
Περιμένοντας τα γεροvstrόmια για τον καθιερωμένο καφέ! !!!
Αααααχ δεν θα το μάθετε πότε....
Το καλοκαίρι ερχόμαστε νωρίς....
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008