| ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Παρ Φεβ 07 2014, 20:58 | |
| Ανοιξα αυτο το τοπικ στο οποιο ο καθενας μπορει να εκφραζεται ελευθερα οπως οταν βρισκεται στον καφε της τεταρτης. Ξεκιναω λοιπον.
Την τεταρτη που πολλοι ησασταν αποντες πληροφορηθηκαμε λιγο καθυστερημενα το ατυχημα του Σακη (σερραιος). Ευχομαι ο φιλος μας να αναρωσει πολυ γρηγορα και ποτε ξανα.
Παμε Παρακατω.
Διαπιστωσα μια κατασταση πολυ περιεργη και την ανεφερα στα παιδια που ηταν στον καφε.Αλλα θελω να το συζητησουμε και εδω.
1)Γιατι οταν καποιος απο εσας οταν εχει ατυχημα ειτε αυτο ειναι μικρο η μεγαλο και ενω μπορειτε να επικοινωνησετε μαζι μας ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ? (Δεν ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΗ)
Ντρεπεστε?? φοβαστε να μην σας πουν κουλο? φοβαστε μην πεσετε στα ματια των αλλων? Γιατι ρε το κανετε αυτο εξηγηστε μου σας παρακαλω!!
θα μου πειτε μερικοι .... Ε ρε συ Ηλια δεν θελω γιατι δεν γουσταρω. Εγω θα σου απαντουσα .. Ειμαστε φιλοι η οχι???? Θα μου απαντησεις ΝΑΙ. Και η δικια μου απαντηση θα ειναι.Ε τι σκατα φιλος σου ειμαι οταν δεν ξερω τι κανεις και ποτε δεν εισαι καλα για να μπορεσω να σε βοηθησω η να σου πω ενα απλο ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.
Αποφασιστε εαν ειμαστε φιλοι που μοιραζομαστε τα καλα και τα ασχημα που μας συμβαινουν η απλα καποια οντα που θα μαζευτουν να πουνε περι μηχανων και μαλακιες τουμπανα για να περασει η ωρα!
αυτα ειχα να πω εγω!!!
**Ολα τα παραπανω δεν τα γραφω ουτε σαν διαχειριστης ουτε σαν moderator ..Απευθυνομαι σε ολους σαν φιλος σας και τιποτα παραπανω**(αυτο το εγραψα γιατι καποιοι μονιμως παρεξηγουν τα γραφομενα μου ως εντολες) _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vezouvios στις Πεμ Φεβ 13 2014, 00:48, 1 φορά |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Παρ Φεβ 07 2014, 21:24 | |
| ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Δεν είναι πλέον μόνο η μοτοσυκλέτα που καβαλάμε αλλά είτε το θέλουμε είτε όχι είμαστε............................................................... ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ !!!
ΦΙΛΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ
ΝΑ ΓΙΑΤΙ V-STROM FORUM HELLAS !!!
|
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Δευ Φεβ 10 2014, 19:42 | |
| Πίνω καφεδάκι ....μόλις τελείωσα απ την δουλειά. Κανείς όρεξη για κουβέντα ??? |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Δευ Φεβ 10 2014, 20:03 | |
| Θες να το κανουμε chat room? Καλη ξεκουραση φιλε μου!
Με την ευκαιρια καιρο εχεις να κανεις εκπομπη στο ραδιο! |
|
| |
Αchilleas vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Δευ Φεβ 10 2014, 20:10 | |
| |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Δευ Φεβ 10 2014, 20:15 | |
| Κάντε άλλο ρε .... Λες ???????? (για ράδιο ) .............. Ψες πήγαμε στους TDM κόψανε πίτα ...καμιά 20 αριά αυτοί και καμιά 15 αριά εμείς ..... Αφού είπα : Να ΞΑΝΑΚΌΨΟΥΜΕ !!!! Περάσαμε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ και τα παιδιά του TDM μας έκαναν και νιώσαμε πολύ ωραία ....ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΟΛΟΙ !!!! |
|
| |
metallidhs Member
| |
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Δευ Φεβ 10 2014, 20:26 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Δευ Φεβ 10 2014, 20:30 | |
| |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Δευ Φεβ 10 2014, 21:10 | |
| http://lordos.listen2myradio.com/ |
|
| |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Δευ Φεβ 10 2014, 21:18 | |
| δωσε ρε ψηλε να γουσταρουμε λιγο |
|
| |
Minas Member
Ηλικία : 54 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 28/09/2011
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Δευ Φεβ 10 2014, 21:26 | |
| Βαγγέλη καλησπέρα και με γεια το άβαταρ. Τη μηχανή τη βλέπω on the road, εσένα off the road. Νοσταλγείς κανένα...on-off??? |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Δευ Φεβ 10 2014, 21:46 | |
| Μισό γιατί μουλάρωσε !!!!! |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Δευ Φεβ 10 2014, 21:52 | |
| http://lordos.listen2myradio.com/
ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ |
|
| |
Nikosam1984
Ηλικία : 40 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 08/11/2013
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Δευ Φεβ 10 2014, 22:00 | |
| Rina??? |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Δευ Φεβ 10 2014, 22:28 | |
| |
|
| |
V-STRONG Member
Ηλικία : 54 Τόπος : VARDARIS BEACH Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Τρι Φεβ 11 2014, 16:54 | |
| rina?... απο το κατερινα?... στανιση εβαλες αγορι μου?... |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Τετ Φεβ 12 2014, 20:09 | |
| Έχει ένα βροχοαστραπόβροντο έξω άλλο πράααμα...κουβεντούλα κανείς |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Τετ Φεβ 12 2014, 20:56 | |
| Ασε και ειμαι στη δουλεια και μια εχω ρευμα, μια δεν εχω... Ευτυχως ηρθα με το αμαξι και θα γυρισω σπιτι στεγνος! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Τετ Φεβ 12 2014, 21:02 | |
| Καλό υπόλοιπο αγορίνα...και προσοχή στην επιστροφή(κι ας είσαι με 4 ρόδες) |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Τετ Φεβ 12 2014, 21:08 | |
| - Αchilleas έγραψε:
- Καλό υπόλοιπο αγορίνα...και προσοχή στην επιστροφή(κι ας είσαι με 4 ρόδες)
Ευχαριστω φιλαρακι! Ασε, το αμαξι τον εχει μαθει το δρομο πλεον μια και ημουν φανταρος στην Ν. Σαντα. Μπαινω μεσα, του λεω 'πηγαινε με σπιτι' και με πηγαινει! Χεχεχε! |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Δευ Σεπ 29 2014, 12:32 | |
| Κοπέλια, παίζει να εχετε περίσσευμα μια αυτοκόλλητη βάση στήριξης μονάδας Midland bt2! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Πεμ Δεκ 04 2014, 11:42 | |
| Το λοιπον αγορια χτες αγορασα απο φιλο που εμπορευεται ρουχα για λαικες ενα επι πλεον τζιν με φανελα που δε μπαζει με τιποτα ΄΄΄΄ φουρνος τα ποδια λεμε ΄΄΄΄ ειναι το δευτερο που αγοραζω γιαυτο και το λεω με πληρη γνωση ΄΄΄΄ το πουλαει 20 για μας και το παιρνω εγω για οποιον θελει ... Επισης αγορασα με 5 γιουρος γαματη μπαλακλαβα ΄΄΄ απο ισχυρο εξωτερικο νεοπρεν και εσωτερικο κατι σα βελουτε πααααρα πολυ ζεστο ΄΄΄ οποιος ενδιαφερεται μου λεει κι αν υπαρχει μεγαλυτερο ενδιαφετον παμε για ομαδικη παραγγελια και ριχνουμε και τιμη αναλογα " /> [img] [/img] _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Πεμ Δεκ 04 2014, 13:54 | |
| Δηλώνω ενδιαφέρον ...........................
Πες λεπτομέρειες ... |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις Πεμ Δεκ 04 2014, 20:36 | |
| - LORDOS έγραψε:
- Δηλώνω ενδιαφέρον ...........................
Πες λεπτομέρειες ... το παντελονι ειναι εξαιρετικής γραμμής καλη ποιοτητα τζιν αλλα και επενδυση με φανελλα αριστης ποιοτητας ( το χει πλύνει η κυρα μαγδα 6-7 φορες ) ειναι πολύ ζεστό σε σχεση με τα συνηθισμένα τζίν και η τιμη του ασυναγωνιστη (20 γιουρος) .... η μπαλακλάβα ειναι αυτή στα 5? την προτείνω ανεπιφυλακτα ( ποιοτική ...ελαστική ...παααρα πολύ ζεστή ) δεν ειναι φλισ που με 2-3 πλυσίματα γινεται τσουβάλι ειπαμε ...αν υπάρχει 20-30 κομμάτια θα το παμε χαμηλότερα π.χ 3? _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
| ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (βορειων)...ερωτήσεις αποριες προτάσεις | |
|