| ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ..? | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
KATMAN646
Registration date : 12/04/2015
| Θέμα: ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ..? Δευ Απρ 13 2015, 16:42 | |
| ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ V-STROM MΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ 2007 ΜΕ ABS ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΟΚΚΑΛΩΣΕ ΤΟ ΠΕΝΤΑΛ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΦΡΕΝΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΙΟΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΝ Η ΔΑΓΚΑΝΑ...ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΤΑΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ? |
|
| |
NIKOlaS505 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 49 Τόπος : ΜΟΣΧΑΤΟ - . . . -ΚΟΡΙΝΘΟΣ-. . . -AΧΕΡΟΝΤΑΣ- Registration date : 30/06/2012
| Θέμα: Απ: ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ..? Δευ Απρ 13 2015, 19:33 | |
| XRONIA ΠΟΛΛΑ & ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ
ποσο καιρο εχεις να αλαξεις υγρα φρενων ? |
|
| |
REDPOWER vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ..? Δευ Απρ 13 2015, 19:35 | |
| Καλησπερα φιλε,Αληθως Ανεστη ο Κυριος.Υγρα φρενων πισω δαγκανας να φανταστω εχεις ελεγξει οτι ειναι οκ!!!Το θεμα σου προφανεστατα ειναι η μπιχλα που σιγουρα εχουν μαζεψει τα πιστονακια γυρω γυρω αλλα και γενικοτερα η δαγκανα σου με αποτελεσμα να μη δουλευουν σωστα-μαγκωνουν.Βγαλσιμο δαγκανας,λυσιμο της,καλο καθαρισμα με προσοχη στα o-rings ειδικα και επειτα δεσιμο ξανα με προσοχη να μπουν σωστα τα o-rings(τα αποια θα εχεις βρεξει λιγο με υγρο φρενων) και επανατοποθετηση δαγκανας.Τελος εξαερωση καλη και θα δεις οτι θα δουλευουν τελεια και σιγουρα ακομα καλυτερα απο οτι πριν σου μαγκωσουν.Αν δεν ξερεις πως να βγαλεις τα μαγκωμενα πιστονακια χρησιμοποιησε πεπιεσμενο αερα καλη ωρα απο βενζιναδικο.Προσοχη ομως γιατι ειναι ευκολο να σου ερθουν στα μουτρα τα πιστονακια οταν θα φανε τον αερα.Φυσας με τον πεπιεσμενο αερα στην τρυπα που αφηνουν οι βιδες στη μερια της δαγκανας που ειναι τα γραμματα δηλαδη πισω απο τα πιστονακια.Οτι δε καταλαβες εδω ειμαι και εγω αλλα και οποιοδηποτε αλλο μελος του φορουμ μας να σε βοηθησει.
Edit:Γραφε με μικρα Ελληνικα γραμματα διοτι με τα μεγαλα ειναι σα να φωναζεις. |
|
| |
KATMAN646
| Θέμα: Απ: ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ..? Δευ Απρ 13 2015, 22:36 | |
| Μαλιστα φιλε μου αρκετα κατατοπιστικος θα ελεγα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν την ολη διαδικασία θα μπορεσω να την κανω απο την αρχη η μεχρι το τελος αψογα και επειδη προκειται για φρενα κατην ασφαλεια μου να προτιμησω κανενα μαστορα λεω, δεν νομιζω να με παρει τοσα πολλα... |
|
| |
DoUdoU vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Registration date : 02/09/2009
| Θέμα: Απ: ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ..? Τρι Απρ 14 2015, 00:06 | |
| - KATMAN646 έγραψε:
- Μαλιστα φιλε μου αρκετα κατατοπιστικος θα ελεγα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν την ολη διαδικασία θα μπορεσω να την κανω απο την αρχη η μεχρι το τελος αψογα και επειδη προκειται για φρενα κατην ασφαλεια μου να προτιμησω κανενα μαστορα λεω, δεν νομιζω να με παρει τοσα πολλα...
δεν ειναι τιποτα μπορεις σιγουρα μονος σου .... οριστε και μια βοηθεια Motorbike brake calliper servicing |
|
| |
jou vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 17/03/2010
| Θέμα: Απ: ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ..? Τρι Απρ 14 2015, 18:35 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ..? Τρι Απρ 14 2015, 20:29 | |
| καλώς ήρθες φιλε στην παρέα μας και καλή παραμονή . Για την καλύτερη πλοήγηση σου στις ενότητες του φορουμ μπορεις να ακολουθείς χρήσιμες οδηγίες απο εδώ κι οτι χρειαστείς μη διαστάσεις να ρωτήσεις .Τα μέλη της ομαδας διαχείρισης και συντονισμου αλλα κι ολα τα παιδια εδω μέσα θα ειναι πάντα πρόθυμα να σου παρέχουν καθε πληροφορία η βοήθεια ...ελπίζω οτι οι σμβουλες των παραπανω φιλων πιάσανε τόπο ...αν οχι δες κανοντας εξαέρωση αν φτήνει υγρά μπας κι εχει εγκλωβίσει αερα το κυκλωμα ... και παλι _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ..? Τρι Απρ 14 2015, 21:57 | |
| |
|
| |
KATMAN646
| Θέμα: Απ: ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ..? Τρι Απρ 14 2015, 22:28 | |