| Μου κλέψανε τα φρένα BREMBO. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Μου κλέψανε τα φρένα BREMBO. Κυρ Οκτ 13 2013, 23:05 | |
| - Bretsos έγραψε:
- μαζι με τον τουμπανο θα φωναξεις και εμενα, δεν το συζητω.
..... ναι καλά ..κι εγω απ την απ όξω ...αμ δε ... ας βρεθει ο γαμωτοσπιτιτουοπαλιόπουστας κι ας μην ειμαι εκει ... που θα μαι δηλαδή - JEFFakhs έγραψε:
-
υ.γ.........ΑΛΙ ΚΑΙ 3ΑΛΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣΕΙ ΕΝΤΟΣ.......ΓΑΛΑΞΙΑ!!! μ@λ@κ@ Τζεφ μονο που το διάβασα μ ηρθε ...ίλιγγος μη το δουμε κι αυτο _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
DiverStrom Member
Ηλικία : 42 Τόπος : Σέρρες - Ασπροβάλτα Registration date : 02/04/2011
| Θέμα: Απ: Μου κλέψανε τα φρένα BREMBO. Δευ Οκτ 14 2013, 00:10 | |
| Ψυχραιμία πάνω απ' όλα, γιατί όσα φέρνει η στιγμή δεν φέρνει ο χρόνος όλος.
Ψυχραιμία γιατί αν τον αντιληφθείς τι γίνεται μετά ???
Να πάει να G@mithei ο αληταράς..
Εσύ να είσαι καλά και όλα τα φιλαράκια εδώ μέσα !!! |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Μου κλέψανε τα φρένα BREMBO. Δευ Οκτ 14 2013, 09:16 | |
| Κρίμα ……. υπομονή φίλε μου………. Θα έχω και το νου μου εδώ γύρω………….. |
|
| |
Highlander vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Μου κλέψανε τα φρένα BREMBO. Δευ Οκτ 14 2013, 09:37 | |
| Χρήστο, δεν μπορώ να πω πολλά. Κρίμα. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα βρεθούν και ας είναι σε ένα χρόνο.
Αρχίζω ήδη να λυπάμαι τον "αγοραστή"
|
|
| |
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010
| Θέμα: Απ: Μου κλέψανε τα φρένα BREMBO. Δευ Οκτ 14 2013, 09:48 | |
| ο κόσμος έχει ξεφύγει πλέον
τι να πει κανείς;
εγω πήγα μια μέρα να πάρω την μηχανή και έλειπαν 2 βίδες από τα καβαλέτα που κρατάνε το τιμόνι!!!!!
πάλι καλά που το είδα δηλαδή και δεν μου έμεινε το τιμόνι στα χέρια σε καμιά σούζα, λέω τώρα εγώ...
βλέπω σε λίγω να ξεβιδώνουν τις δαγκάνες, να παίρνουν τα τακάκια και να τις ξαναβάζουν στην θέση τους.
κύριοι....
|
|
| |
kgalano vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Άγιος Δημήτριος Registration date : 04/08/2010
| Θέμα: Απ: Μου κλέψανε τα φρένα BREMBO. Δευ Οκτ 14 2013, 10:22 | |
| Tι είπες τώρα ρε Χρηστάρα??? Πραγαμτικά εύχομαι με το που τις βάλλει επάνω, να μην πιασουν τα φρένα και να φάει τα μουτρα του ο μ@λ@κ@ς!!!! Δεν λες πάλι καλά που έχεις τη μαμα 16αρα τρόμπα και δεν κάνεις μπαμ να "κλαις" και αυτή τώρα... Κάνε και μια αναζήτηση στο car.gr μήπως είναι τόσοι χαζοί και τις ανέβασαν και θα έχω και εγώ το νου μου. |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Μου κλέψανε τα φρένα BREMBO. Δευ Οκτ 14 2013, 10:28 | |
| Τι είπες τωρα ρε φιλε? Το οτι είναι από μέσα η δουλειά βρομάει πολύ..... Τέλοσπάντων αν χρειαστείς και κανα κομπιουτεράκι για να υπολογίσεις το κόστος της ζημιάς, πες το. |
|
| |
pisherman Member
Ηλικία : 49 Τόπος : ΓΙΩΡΓΟΣ - Αθήνα, Ηράκλειο - Κρήτης Registration date : 24/10/2011
| Θέμα: Απ: Μου κλέψανε τα φρένα BREMBO. Δευ Οκτ 14 2013, 10:31 | |
| Ααα καλά ....έχουμε ξεφύγει εντελώς, το άκουσα εχθές στην εκδρομή Εσένα βρήκανε ρε παιδάκι μου για να στις βουτήξουνε. Πάνε καλά? Κανονικά με το βλέπανε ότι είναι δικό σου εργαλείο έπρεπε να την κάνουνε με ελαφρά!!! Μακάρι να επιστραφούν. Έχουν πολλά παιδιά από δω μέσα το νου τους σε αυτό. |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Μου κλέψανε τα φρένα BREMBO. Δευ Οκτ 14 2013, 13:56 | |
| Έλα ρε φίλε... είναι δυνατόν;;;;; Χρήστο αν μπορώ να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο, είμαι στη διάθεσή σου. |
|
| |
Sifounas Administrator
| Θέμα: Απ: Μου κλέψανε τα φρένα BREMBO. Δευ Οκτ 14 2013, 14:20 | |
| εχθες το εμαθα και εγω Χρηστο,πραγματικα η κατασταση εχει ξεφυγει τελειως!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι μόνο επειδή εμείς είμαστε γονατιστοί. Pierre-Joseph Proudhon, 1809-1865, Γάλλος αναρχικός
|
|
| |
jealous guy
Registration date : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Μου κλέψανε τα φρένα BREMBO. Δευ Οκτ 14 2013, 19:57 | |
| Μου έκλεψαν κι εμένα πράγματα από τη μηχανή και στα καινούργια που πήρα τα σημάδεψα. Είναι υπερβολικό, αλλά το έκανα. Με κολλητηρι στα πλαστικά μέρη, με πόντα στα μεταλλικά και ΑΝ πετύχεις τον κλεπταποδόχο του ξηγιέσαι ανάλογα.
Περαστικά Χρήστο, έχει παραγίνει το κακό, οι μπάτσοι μόνο τους πολίτες δεν προστατεύουν. Κατ εμέ, οι χειρότεροι δημόσιοι υπάλληλοι. Οι μισοί χοντροί σε γραφεία βάζουν σφραγίδες και οι άλλοι μισοί προστατεύοντας (=κάνοντς ψώνια στην κυρία) βουλευτές, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους. Και εν τω μεταξύ κλοπές παντού, παραβάσεις του ΚΟΚ που σκοτώνουν.
|
|
| |
iliastrom Member
Ηλικία : 63 Τόπος : Νίκαια...Πειραιάς Registration date : 17/08/2010
| Θέμα: Απ: Μου κλέψανε τα φρένα BREMBO. Δευ Οκτ 14 2013, 21:15 | |
| Καλύτερα που δεν πέτυχες το δράστη φίλε......μπορεί να ξεπερνουσες τα ορια σου..... Θα ευχηθώ με τη σειρά μου να τις βρείς ...αλλά ας ειμαστε ρεαλιστές....... Θα το κάνεις καλύτερο το εργαλείο ειμαι σίγουρος |
|
| |
DAEKRIS
Registration date : 22/01/2013
| Θέμα: Απ: Μου κλέψανε τα φρένα BREMBO. Δευ Οκτ 14 2013, 21:45 | |
| περαστικα φιλε,και κατι που δεν ρωτησε κανεις,συναγερμο ειχες? |
|
| |
gatos 1000 gold member
| Θέμα: Απ: Μου κλέψανε τα φρένα BREMBO. Δευ Οκτ 14 2013, 23:16 | |
| Ντροπη. Μονο αυτο εχω να πω. Κολοπαιδια του κερατα. Να εχουμε ολοι τον νου μας γιατι μπορει να πουληθουν σε αλλη πολη...
|
|
| |
djkostas Member
| Θέμα: Απ: Μου κλέψανε τα φρένα BREMBO. Δευ Οκτ 14 2013, 23:37 | |
| Εγώ μένω σε μονοκατοικία και το δωμάτιό μου είναι στην ταράτσα. Την μηχανή την παρκάρω από κάτω ακριβώς, έχω 6 κουλούρες και λουκέτα, συναγερμό, κουκούλα και έναν τσιμεντόλιθο ακριβώς από πάνω. Άμα πάρω χαμπάρι κανέναν να πειράζει την μηχανή μου, ειλικρινά, θα φάει τον τσιμεντόλιθο στο κεφαλι, θα τον διπλώσω σε μπλε σακούλα και θα τον πετάξω στην θάλασσα. |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Μου κλέψανε τα φρένα BREMBO. Τρι Οκτ 15 2013, 01:45 | |
| Κρίμα ρε Χρηστάρα για το συμβάν. Φιλαράκο εσύ να είσαι καλά και ποτέ ξανά. Μακάρι με κάποιον τρόπο να επιστρέψουν στα χέρια σου. |
|
| |
endurasx vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 43 Τόπος : Περιστερι Registration date : 28/11/2012
| Θέμα: Απ: Μου κλέψανε τα φρένα BREMBO. Τρι Οκτ 15 2013, 04:04 | |
| Χρησταρα κριμα ρε φιλε παντως και εγω πιστευω οτι θα βρεθουν και μιας και εχουν μαζευτει διαφορα περιστατικα ελπιζω και ευχωμαι να μην ειναι δουλεια εκ των εσω.........!! Κατα τα αλλα αν αντιληφθεις τιποτα φερνω χειροπεδες εσυ βαζεις το λυπαντικο ο τουμπανος τα red bull και ο ammoylianiotiw την ορεξη (λογο ταξιδιου) και τον εξαφανιζουμε................!!
|
|
| |
VSTROMAKIAS vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Μου κλέψανε τα φρένα BREMBO. Τετ Οκτ 16 2013, 21:37 | |
| ΓΑΜ@ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ Μ@ΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΜΕΣΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...............ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ. ΑΡΕ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ. ΤΣΑΚΩΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΦΕΡΤΩΝ ΚΛΟΤΣΙΔΩΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.....ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΜΕΙΝΑ. |
|
| |
panosvstrom577
| Θέμα: Απ: Μου κλέψανε τα φρένα BREMBO. Τετ Οκτ 16 2013, 21:49 | |
| οτι και να πω κ εγω ειναι λιγο...εγω παρακαλαω να τους εβλεπες αλλα να ειμασταν εκει κοντα ολοι...με ενα τηλ θα ειμασταν καμια 50 μηχανες σε δευτερολεπτα και θα σου ελεγα εγω ποσα γαμησια θα ετρωγε κ αυτος κ ολο του το σοι...αστο διαολο πια το εχουν ξεφτυλισει τα τσογλανια... |
|
| |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Μου κλέψανε τα φρένα BREMBO. Τετ Οκτ 16 2013, 22:11 | |
| απιστευτα πραγματα,να μην δεις οτι λειπουν και να στουκαρεις πουθενα ....
τι να πω ρε φιλε ευχομαι να τις βρεις... |
|
| |
Delta.S gold member
| Θέμα: Απ: Μου κλέψανε τα φρένα BREMBO. Πεμ Οκτ 17 2013, 16:17 | |
| |
|
| |
tolismark vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Μου κλέψανε τα φρένα BREMBO. Πεμ Οκτ 17 2013, 16:58 | |
| |
|
| |
ΓιαννηςΚ9 Member
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Registration date : 12/11/2009
| Θέμα: Απ: Μου κλέψανε τα φρένα BREMBO. Παρ Οκτ 18 2013, 20:05 | |
| Χρηστο μην χαλιεσαι.Σιδερα ειναι και θα τα ξαναπαρεις..Ειναι ομως μεγαλη μαλακια, εσυ που εχεις βοηθησει τοσους στο συγκεκριμενο θεμα (φανταζομαι και σε αλλα) να ερχονται τωρα και να στα κλεβουν..Τι να πω, η κατασταση εχει ξεφυγει για τα καλα στην Ελλαδα απο οτι φαινεται. Υπομονη! |
|
| |
fousekis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Μου κλέψανε τα φρένα BREMBO. Κυρ Οκτ 20 2013, 17:24 | |
| εϊχα ποσες μερες να μπω λόγω απουσία μου και μπαινώ και βλέπω......... τι να πω τι ευχή να δωσω ελεος δηλαδη!!!!!!!!!!! Που να του ξερεθούν τα κουλά του ρε. Χρήστο θα βρεθούν γιατι πολύ απλα κάνουν μπαμ. |
|
| |
AkisKs
Τόπος : Athens - Serres Registration date : 27/06/2013
| Θέμα: Απ: Μου κλέψανε τα φρένα BREMBO. Κυρ Οκτ 20 2013, 18:38 | |
| - jealous guy έγραψε:
Μου έκλεψαν κι εμένα πράγματα από τη μηχανή και στα καινούργια που πήρα τα σημάδεψα. Είναι υπερβολικό, αλλά το έκανα. Με κολλητηρι στα πλαστικά μέρη, με πόντα στα μεταλλικά και ΑΝ πετύχεις τον κλεπταποδόχο του ξηγιέσαι ανάλογα.
Περαστικά Χρήστο, έχει παραγίνει το κακό, οι μπάτσοι μόνο τους πολίτες δεν προστατεύουν. Κατ εμέ, οι χειρότεροι δημόσιοι υπάλληλοι. Οι μισοί χοντροί σε γραφεία βάζουν σφραγίδες και οι άλλοι μισοί προστατεύοντας (=κάνοντς ψώνια στην κυρία) βουλευτές, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους. Και εν τω μεταξύ κλοπές παντού, παραβάσεις του ΚΟΚ που σκοτώνουν. Συμφωνώ απόλυτα φίλε.. πρεπει ο Δένδιας να βαλει απο εναν μπατσο σε καθε εναν απο εμας να του φυλάει την μηχανη...αλλωστε δεν ειναι κ πολλες οι μηχανες στην αθηνα! Χρίστο σου εύχομαι να βρεθούν φίλε γρήγορα!! Μ@νοπανα θα έρθει κ η ώρα σας! |
|
| |
| Μου κλέψανε τα φρένα BREMBO. | |
|