| Κλεψανε το εργοστασιο μου στην θερμη θεσ/νικης | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pantzi Member
Ηλικία : 60 Τόπος : thesaloniki Registration date : 01/12/2011
| Θέμα: Κλεψανε το εργοστασιο μου στην θερμη θεσ/νικης Τετ Απρ 30 2014, 04:02 | |
| Καλησπερα παιδια σημερα κατα τις 2 η ωρα με πηρε τηλ. η σεκιουριτι και η αστυνομια οτι ανοιξαν το μαγαζι μου και το κλεψανε. Απο μια πρωτη ματια εχουν κλεψει οτι μικροεργαλειο υπηρχε καλουπια μπρουτζινα μπλουζακια ατυπωτα κασκολ λαβαρα και διαφορα ψιλα μηχανηματα Απ οτι μου ειπε η αστυνομια ηρθε η σημανση αλλα μου ειπε συνηθως δεν βρησκουν τιποτε με λιγα λογια με γαμησαμε ΥΓ Μαζι με τα αλλα πηραν απο την εκθεση και 2 μπλουζακια μαυρα ενα XL και ενα XXL που εχουν τυπωμα απο μπροστα το αναγλυφο που γραφει VSTROM σε χρωμα πρασινο φωσφοριζε και πισω στην πλατη το σημα του FOROUM οποιος δη να φοραει τετοιο μπλουζακι και δεν ειναι δικος μας τσαλακωστε τον. |
|
| |
zagaros Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Μηλίτσα Καστοριάς Registration date : 26/02/2010
| Θέμα: Απ: Κλεψανε το εργοστασιο μου στην θερμη θεσ/νικης Τετ Απρ 30 2014, 06:46 | |
| Επρεπε να τους πετύχουν την ωρα που ήταν μεσα.ερε τι θα γινοταν...... |
|
| |
costas v gold member
Τόπος : ΚΟΖΑΝΗ Registration date : 09/06/2008
| Θέμα: Απ: Κλεψανε το εργοστασιο μου στην θερμη θεσ/νικης Τετ Απρ 30 2014, 07:08 | |
| |
|
| |
Αchilleas vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Κλεψανε το εργοστασιο μου στην θερμη θεσ/νικης Τετ Απρ 30 2014, 07:25 | |
| Τι να πω ρε Παναγιώτη...περαστικά και ποτέ ξανά...μακάρι να βρεθούν οι κοπρίτες αν και δυστυχώς όπως λές και εσύ...δύσκολα.Έχει παραγίνει το κακό ρε φίλε και δυστυχώς πάμε προς το χειρότερο. |
|
| |
endurasx vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 43 Τόπος : Περιστερι Registration date : 28/11/2012
| Θέμα: Απ: Κλεψανε το εργοστασιο μου στην θερμη θεσ/νικης Τετ Απρ 30 2014, 08:04 | |
| Παναγιωτη κριμα ρε φιλε παντως αν δω εγω κανεναν με τετοιο μπλουζακι και δεν ειναι του φορουμ θα σου στειλω φωτογραφιες με το πριν και το μετα!! |
|
| |
apogt moderator
| Θέμα: Απ: Κλεψανε το εργοστασιο μου στην θερμη θεσ/νικης Τετ Απρ 30 2014, 08:25 | |
| |
|
| |
V-cosmo gold member
Ηλικία : 37 Τόπος : Ξεσσαλονίκη Registration date : 14/04/2012
| Θέμα: Απ: Κλεψανε το εργοστασιο μου στην θερμη θεσ/νικης Τετ Απρ 30 2014, 08:33 | |
| Οτι και να πω για τους τυπους θα ειναι λιγο. Για ακομα μια φορα, μιας και απο οτι θυμαμαι σου το ξανανοιξανε, κουραγιο. Δεν μπορω να φανταστω τι νοιωθεις οταν χτυπαει το τηλεφωνο και σου λενε κατι τετοιο.
Ο κοσμος εχει ξεφυγει, αλλα μην αγχωνεστε, το μερισμα ερχεται να μας σωσει! |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Κλεψανε το εργοστασιο μου στην θερμη θεσ/νικης Τετ Απρ 30 2014, 09:13 | |
| Κουραγιο Πανο! Μακαρι να βρεθουνε! |
|
| |
Jim The Greek Member
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη - Γκραν Κανάρια Registration date : 02/11/2012
| Θέμα: Απ: Κλεψανε το εργοστασιο μου στην θερμη θεσ/νικης Τετ Απρ 30 2014, 17:42 | |
| - V-cosmo έγραψε:
- Ο κοσμος εχει ξεφυγει, αλλα μην αγχωνεστε, το μερισμα ερχεται να μας σωσει!
πες το έτσι να πούμε ...... τώρα ηρέμησα |
|
| |
gatos 1000 gold member
| Θέμα: Απ: Κλεψανε το εργοστασιο μου στην θερμη θεσ/νικης Τετ Απρ 30 2014, 17:58 | |
| Οχι ρε να παρει. Παναγιωτη ελπιζω να βρεθουνε τα πραγματα σου. Και ποτε ξανα |
|
| |
casper7 Member
| Θέμα: Απ: Κλεψανε το εργοστασιο μου στην θερμη θεσ/νικης Τετ Απρ 30 2014, 19:38 | |
| Κρίμα ρε φίλε, συμπάσχω μαζί σου αν και δεν σε ξέρω, μιας και έχω τύχει και ο ίδιος σε παρόμοια θέση. Μακάρι γρήγορα να βρείς πάλι το δρόμο σου.. Και να θυμάσαι "ουδέν κακόν αμιγές καλού"!! Υ.Γ. Να είστε προσεκτικοί με όποιον δείτε να φοράει μπλουζάκι τέτοιο, γιατί μπορεί να τη πληρώσει κάποιος που δε φταίει!! |
|
| |
aggelos k9 vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Κλεψανε το εργοστασιο μου στην θερμη θεσ/νικης Τετ Απρ 30 2014, 20:08 | |
| όχι ρε γαμώτο μακάρι να τα βρεις τα υλικά που σου πήραν!!!!! |
|
| |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Κλεψανε το εργοστασιο μου στην θερμη θεσ/νικης Τετ Απρ 30 2014, 21:04 | |
| τι να πεις ρε φιλε ..
σε καταλαβαινω απολυτα,πριν κανα 2μηνο ειχα τα ιδια δυστηχως στο μαγαζι μου πηραν μια ηλεκτροκοληση μεγαλη και δυο τροχους. απο οτι ειπαν οι αστυνομικοι ειναι βουλγαρογυφτοι...μπαινουν καταπαραγγελια...
ευχομαι να βρεις ακρη.. |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Κλεψανε το εργοστασιο μου στην θερμη θεσ/νικης Τετ Απρ 30 2014, 23:37 | |
| Αχ ρε Παναγιώτη... Η εταιρία security που πληρώνεις τι ειπε?
ποτέ ξανά και όλα να πάνε καλά. |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Κλεψανε το εργοστασιο μου στην θερμη θεσ/νικης Πεμ Μάης 01 2014, 00:06 | |
| τι να πεις και τι να κανεις ...."το τρώς και λές ποτε ξανα" ....
σε καταλαβαίνω απόλυτα φιλε Πάνο ...μακαρι να σκασει στο δρόμο μας κανας βλάκας που να φοράει μπλουζακι (οπως το περιγράφεις_) ...αλλα μπα ..τοοοσο βλάκας ...
ποτε ξανα και να δείξεις δύναμη ...
πρώτο βημά : αποδέχομαι την κατάσταση ως εχει
κανε το πρώτο και θαρθει σύντομα και το δεύτερο
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊΣ !!!!
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
| Κλεψανε το εργοστασιο μου στην θερμη θεσ/νικης | |
|