|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Κυρ Αυγ 09 2009, 13:52 | |
| Εγώ την παραγγελιά μου στην έδωσα πριν φύγεις |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Αυγ 14 2009, 21:20 | |
| κορίτσια αύριο που έρχεται ο ταζ με την τάζαινα θα πάμε κανα βολταράκι... το μεσημεράκι λέω να αναχωρήσουμε για Νότια παράλια πχ Λέντα, Πετράκη κλπ, ποιός ψήνεται;;; |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Αυγ 14 2009, 21:42 | |
| Αύριο εκτάκτως σηκώνομαι απο νωρίς και CORDURιάζομαι ταχιστα για 1 ταξιδάκι-αστραπή μέχρι τη Σητεία όπου φτάνουν το πρωϊ father & brother (ναυτικοί γαρ) να τους δω λίγο μετά απο....κάτι μήνες και επιστρέφω απόγευμα Ηράκλειο!!! Υ.Γ. ωστόσο για 1 πρωϊνη μπουγάτσα στου ΚΙΡ-ΚΟΡ (με γαλατάκι MILKO) είμαι μέσα μόλις φτάσουν τα παιδιά Φίλιππα όπως μιλήσαμε το απόγευμα!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Τρι Αυγ 18 2009, 13:00 | |
| Σας καλημερίζω απο τον Άγιο Παύλο (u know... ΑΙΩΡΕΣ και τα σχετικά) οπού θα.......αιωρούμαι ακόμα μέχρι την Πέμπτη εσπέρας!!! Όποιος θέλει και μπορεί.....του κρατάω αιώρα με θέα την......ΑΦΡΙΚΗ!!! |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Τρι Αυγ 18 2009, 14:34 | |
| Γειά σου ρε Χρήστο...............
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sakismip στις Τετ Αυγ 19 2009, 14:26, 1 φορά |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Τετ Αυγ 19 2009, 14:25 | |
| Αγαπητό κρητικό κλιμάκιο.........το Σάββατο αργά το βράδυ θα βρίσκομαι στο ηράκλειο άρα την Κυριακή έχω να κάψω βενζίνη........επειδή όμως θα έχω και ένα φιλαράκι μαζί μου λέω να πάμε κάπου κοντά σε κανένα partάκι να δούμε και ακούω προτάσεις |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Αυγ 20 2009, 14:49 | |
| καλο μεσημερι boys. τη κυριακη λεω να παω προς Μονη Κουδουμα, τι λετε; θελει να ακολουθησει κανεις; |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Αυγ 20 2009, 15:05 | |
| Εγώ φίλε Μανώλη δεν θα μπορέσω να έρθω διότι θα έχω και φιλοξενούμενο και θα πρέπει να τον πάω σε καμία παραλία για μπανάκι.....
Όποιος είναι για θάλασσα και μπανάκι μου λέει |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Αυγ 20 2009, 15:23 | |
| - sakismip έγραψε:
- Εγώ φίλε Μανώλη δεν θα μπορέσω να έρθω διότι θα έχω και φιλοξενούμενο και θα πρέπει να τον πάω σε καμία παραλία για μπανάκι.....
Όποιος είναι για θάλασσα και μπανάκι μου λέει γιατι εγω σακη μου που λες να παω; για μπανιο οχι για να μονασω. η περιοχη λεγεται μονη κουδουμα γιατι εχει το αντιστοιχο μοναστηρι αλλα εχει και ωραια παραλια (ετσι μου εχουν πει και θελω να παω να δω). |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Αυγ 20 2009, 15:39 | |
| το panzer είναι στο χειρουργείο για το προγραμματισμένο του check-up μετα συσφίξεων (στήθους γλουτών κλπ). Θα το έχω αύριο ή μεθαύριο (Σάββατο) τεσπα, τι να πω... Σκεύτομαι το Σάββατο να την κάνω για τω Χανιώ τα μέρη αλλά Κυριακή είμαι μέσα ότι και να παίξει. Υπόψιν μόνο ότι ο ταζ αναχωρεί από Χανιά την Κυριακή το βράδυ, οπότε ίσως είναι καλύτερα να μην τον απομακρύνουμε πολύ, εκτός αν το διαλύσουμε νωρίς. |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Αυγ 20 2009, 15:46 | |
| ωπα_1: ηντα του κανει ο "φιλος" μου, ο βογιατζης και το θελει 2 μερες μηπως σου ειπε οτι στο σερβις των 24 θα σου ανοιξει καπακια (για βαλβιδες) και πρεπει να βαλει κολλα ωπα_2: πως μου εκατσε οτι ο γιαννης φευγει σαββατο βραδυ , αν ειναι ετσι ... αστη τη μονη κουδουμα και αν ειναι να βρουμε κατι σε βορεια κρητη, κοντα στο ρεθυμνο (π.χ. μπαλι και να παμε μετα απο πανω στις αλοϊδες για γουρουνοπουλο), ωστε ΚΑΙ να δουμε το γιαννη ΚΑΙ να μπορει να ερθει και ο σακης (τωρα ειδα οτι ερχεσαι τη κυριακη και θα ηταν σκοτωμα για σενα να παμε στη μ. κουδουμα) για να ακουω ιδεες... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Αυγ 20 2009, 16:53 | |
| εγώ μπαλί είμαι μέσα......και για γουρουνόπουλο βεβαίως βεβαίως.......... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Αυγ 20 2009, 18:10 | |
| ωραία, Μπαλί μέσα κι εγώ, μένει να ψήσουμε τον Άρη τώρα έφτασες φίλε;;; Για το οπα_1 σου, "εχει πλακώσει δουλειά τώρα ρε ναουμε, έχω άλλα 2 σαν το δικό σου που πρέπει να φύγουνε, άστο κ το απόγευμα θα το πιάσω κλπ κλπ κλπ... " πιστεύω αύριο να το έχει έτοιμο, απλά θέλει ναναι καλυμμένος. Ναι όντως θέλει να κοιτάξει και βαλβίδς κ απόλα κλπ κλπ... θα δούμε, παω εκεί σε λίγο να τα πούμε... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Αυγ 21 2009, 13:27 | |
| κάνω ένα μικρό spam κανένα μαγαζί στο ηράκλειο που να νοικιάζει μοτό??? λογικά αυτά είναι ανοικτά την Κυριακή το πρωί!! |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Αυγ 21 2009, 16:07 | |
| - sakismip έγραψε:
- κάνω ένα μικρό spam
κανένα μαγαζί στο ηράκλειο που να νοικιάζει μοτό??? λογικά αυτά είναι ανοικτά την Κυριακή το πρωί!! εγω ξερω ενα στον αγιο που ενοικιαζει και vstrom, παντως στο ηρακλειο ειδικα προς αμουδαρα εχει πολλα. |
|
| |
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Αυγ 21 2009, 23:47 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Αυγ 22 2009, 11:18 | |
| παίδες ξεκινάω το ταξιδάκι......θα λέμε αύριο........... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Αυγ 22 2009, 11:25 | |
| καλό δρόμο φίλε... και καλό πλου! Τα λέμε αν θες κ για μπουγάτσα στο Κιρ-Κορ |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Αυγ 22 2009, 11:42 | |
| σακη καλο δρομο να εχεις ... λοιπον αυριο θα ειμαι μεταξυ 10 με 10:15 στη γνωστη σκια επι του ΒΟΑκ στη διακλαδωση του γιοφυρου με τελικο ( ? ) προορισμο τα χανια. οποιος θελει τα λεμε εκει ωστε να παμε παρεακι. μπαμπη αν θες να παμε μαζι,τα λεμε στα μαλια στη καφετερια που συχναζεις (απεναντι απο το φορνο) στις 9:30. |
|
| |
kalamaria gold member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ) Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Αυγ 22 2009, 14:00 | |
| ευχαριστω μανολη αλλα δεν θα μπορεσω καλα να περασετε και βγαλτε φωτο να δουμε |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Αυγ 22 2009, 20:01 | |
| Ρε κοπέλια.....έχω χάσει επεισόδια αυτή την εβδομάδα ναούμ!!! Σήμερα γυρίσαμε όλο το ορεινό Ρεθυμνο (Ανώγεια-Ζωνιανά-Λιβάδια κλπ) με τα παιδιά που φιλοξενώ αυτή την εβδομάδα (1 TDM & 1 KAWA ER-6n) και μάλλον ''κουτελωθήκαμε'' με το Γιώργη (GOEF) πάνω στον ΒΟΑΚ το μεσημεράκι!!! Φεύγω σφαίρα για 1 γάμο (μεεε...μικρή καθυστέρηση ) και θα μπω αργά το βράδυ να δω τι έχετε προγραμματίσει για αύριο που φεύγουν και τα παιδιά (taz & lady taz)!! Ελπίζω να μπορέσω να συμμετάσχω σε ότι κανονιστεί!!! Υ.Γ1. έχω και κάτι ρακόμελα επαέ.... Y.Γ2. Άντε ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΡΘΕΙΤΕ ρε Σάκη!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Αυγ 22 2009, 20:59 | |
| θα περιμένω τον painter κ θα την κάνουμε παρέα... όποιος άλλος είναι ξέρετε που να μας βρείτε |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Δευ Αυγ 24 2009, 15:24 | |
| |
|
| |
ganezos Member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Δευ Αυγ 24 2009, 16:12 | |
| κατεβαινω και γω κατω πρωτα ο θεος την κυριακη ελπιζω ταζ να γυρισω με τις καλυτερες εντυπωσεις . γιαννη ακουω παραλιες και οτι καλυτερο ειδες για να εχω στα υποψιν |
|
| |
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Δευ Αυγ 24 2009, 16:14 | |
| - tazakos έγραψε:
υ.γ. Τσέτσαπ! Φαινοσουνα εσυ για κρυφο...Κρητικος. Ετσι εξηγουνται ολα. Αντε και την αλλη θα σε παμε και στα καλα μερη τση Κρητης!! |
|
| |
|