|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Μάης 15 2009, 23:31 | |
| οκ Νικο, δεν πειράζει που δεν βραθήκαμε... κ γω είχα ένα κεφάλι καζάνι. Ελπίζω να ξεκουράστηκες κ συ. Θα τα πούμε λοιπόν την Κυρικαή κ έννοια σου για το μοτόρι, θα γίνει καινούριο |
|
| |
GOEF Member
Τόπος : ΚΡΗΤΗ Registration date : 25/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Μάης 16 2009, 02:31 | |
| - santrikos έγραψε:
- Παιδια πρεπει να μου βρειτε τροπο να γλυτωσω απο τους γαμους αυτο το καλοκαιρι!!! Και Σαββατο και Κυριακη κατσανε, ρε γαμω τη τρελα μου γαμω...
Και το χειροτερο ειναι αυτοι που ερχονται..... Μπρρρρρρ!!! τι λε ρε....??? παντρεύομαι το Σεπτεμβριο, και θέλω v-stroμική συνοδεία,,,!!!! |
|
| |
santrikos
Ηλικία : 44 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Registration date : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Μάης 16 2009, 10:44 | |
| - GOEF έγραψε:
- santrikos έγραψε:
- Παιδια πρεπει να μου βρειτε τροπο να γλυτωσω απο τους γαμους αυτο το καλοκαιρι!!! Και Σαββατο και Κυριακη κατσανε, ρε γαμω τη τρελα μου γαμω...
Και το χειροτερο ειναι αυτοι που ερχονται..... Μπρρρρρρ!!! τι λε ρε....??? παντρεύομαι το Σεπτεμβριο, και θέλω v-stroμική συνοδεία,,,!!!! χαχαχααχαχα φιλε εκει αλλαζει το πραγμα οταν προκειται για το v-stromiko γαμο, δε το συζητω!!!! |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Μάης 16 2009, 14:36 | |
| λοιπον,εχουμε τσε λεμε... αυριο θα δωσουμε ραντεβου στο πρασινο πρατηριο της ΒΡ πανω απο την αγια πελαγια στου γρηγορη. ο λογος ειναι γιατι βολευει το μεγα ψηστη φιλιππα να καταβει απο ρογδια (οσοι μπορειτε να πατε,εγω λογω δουλειας δε μπορω να ερθω) την ωρα θα την πουμε ποιο μετα,περιμενουμε την GOEFινα να κλεισουμε την ωρα (αυτα τα κανουμε μεχρι να παντρευτει ο γιωργαρος -πρεπει να ειμαστε καλοι- μετα ή τον ξεχναμε ή θα ερχεται με το κρανος να εχει μια παντοφλα,πως ειναι της μαριας τα αυτακια;κατι τετοιο αλλα σε παντοφλεξ) μετα βουρ για το σπιτι του νικου,να του πουμε περαστικα και του περασουμε τα προβολακια (αλλα δε θα κατσουμε πολυ μιας και rory-sοn γραφει τη δευτερα πανελληνιες) α... κρατατε και κανα μαγιο καλου κακου,δε ξερεις μπορει να μας την δωσει να κανουμε καμια βουτια. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Μάης 16 2009, 15:38 | |
| οκ κορίτσια, όπως τα λέει ο Μανόλος... ανεβαίνω Ρογδιά, κ σας περιμένω. όποοιος έρθει πιο νωρίς (από τώρα δλδ) να μου φτιάξει κ καφέ κ ένα δικό του αν θέλει (κοινώς κερνάω καφέ) |
|
| |
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Μάης 16 2009, 17:16 | |
| Παιδες εγω λογο υποχρεωσεων αυριο δεν θα τα καταφερω να παρευρεθω....δυστιχως.... μικιος σημερα θα παω παλιοκαστρο...εκει απο κατω απο την ρογδια...ξερεις....παιζει να ανεβω να σας κανω λιγο παρεα αλλα δεν ξερω κιολας αν τα καταφερω....θα ειναι παρεακι απο κατω.... |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Μάης 16 2009, 19:01 | |
| Αγόρια θα προσπαθήσω να έρθω αύριο Χανιά αλλά είναι λίγο δύσκολο γιατί έχω μία υποχρέωση.Αν μπορέσω να τα αναβάλω!!!!θα δούμε!! |
|
| |
GOEF Member
Τόπος : ΚΡΗΤΗ Registration date : 25/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Μάης 16 2009, 20:05 | |
| |
|
| |
TONI-G
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Μάης 16 2009, 21:58 | |
| TI NA ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΤΟΣΕΣ ΦΩΤΟ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΠΑΥΛΟ . ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ Η ΧΑΝΙΑ Η ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΜΕ ΜΑΖΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΩ ΧΑΝΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ. |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Μάης 16 2009, 22:18 | |
| - TONI-G έγραψε:
- TI NA ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΤΟΣΕΣ ΦΩΤΟ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΠΑΥΛΟ .
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ Η ΧΑΝΙΑ Η ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΜΕ ΜΑΖΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΩ ΧΑΝΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ. οπως ειπαμε στο τηλεφωνο ελπιζω να τα πουμε... οσο αφορα εμενα θα ξεκινησω απο τον αγιο κατα της 10 και βουρ στο GOEFοσπιτο, στις 11:30 συναντιομαστε με το mikioψηστη και βουρ (ξανα) στο RORYσπιτο για περαστικα.... α... αμα βρουμε και κανα 650 με yusi (toni-g) θα το παρουμε και αυτο... οι υπολοιποι ηντα θα κανετε; |
|
| |
v-kougi Member
Ηλικία : 45 Τόπος : ροδος - ξανθη Registration date : 25/04/2009
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Μάης 16 2009, 23:26 | |
| εγω εχω κατι δουλειτσες αυριο πρωι πρωι..αν τις παλεψω γρηγορα θα ερθω να σας βρω και εγω... Νικο θα σε παρω τηλ. να μου πεις που ακριβως βρησκεσε.. ελπιζω να σας προλαβω(τι στο καλο διπλα ειμαι) |
|
| |
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Κυρ Μάης 17 2009, 20:38 | |
| ποποπο ρε παιδι μου....πολυ ισιχια εδω μεσα....ρε πιαστε ξεσκονοπανα και ξαραχνιαστρες να το συγιρισουμε λιγο το ροομ εδω μεσα!!!!!την γλωσσα σας την εφαγε η γατα του γειτονα???Η σας πεσανε βαρια τα μπριζολακια του σαββατου??? |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Κυρ Μάης 17 2009, 23:23 | |
| Η αλήθεια είναι ότι μας πέσανε πολλά τα μπριζολάκια για τη κάποιοι δεν λέω ονόματα, δεν ήρθαν ,αλλά τεος πάντων . |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Κυρ Μάης 17 2009, 23:30 | |
| Έχεις δίκιο ρε φίλε,αλλά…….δεν ξεμπέρδεψα νωρίς χτες το βράδυ.Ήθελα πολύ να έρθω |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
skalidis
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Δευ Μάης 18 2009, 16:30 | |
| καλησπέρα σε όλους.... Νομίζω ότι είδα μερικούς απο εσάς...λίγο μετα το μπαλί στη στροφή που επεσε το παληκάρι με το kawasaki...σίγουρα είδα το παιδί με το Lime green της kawasaki στο vstrom του....τα παιδια σταματησαν να δουν τι εγινε....χάρηκα που σας είδα έστω κι ετσι! Σύντομα υπο διαφορετικές συνθήκες ελπίζω....! |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Δευ Μάης 18 2009, 16:31 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την painterakis στις Δευ Μάης 18 2009, 16:43, 1 φορά |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Δευ Μάης 18 2009, 16:40 | |
| - skalidis έγραψε:
- καλησπέρα σε όλους....
Νομίζω ότι είδα μερικούς απο εσάς...λίγο μετα το μπαλί στη στροφή που επεσε το παληκάρι με το kawasaki...σίγουρα είδα το παιδί με το Lime green της kawasaki στο vstrom του....τα παιδια σταματησαν να δουν τι εγινε....χάρηκα που σας είδα έστω κι ετσι! Σύντομα υπο διαφορετικές συνθήκες ελπίζω....! εσυ ησουν,αρχοντα;γιαντα ωρε δεν ηρθες μαζι μας... μηπως φοβηθηκες μη σε χαλασουμε και κανεις κι'αλλες αγορες; που θα παει δε θα βρεθουμε απο κοντα ολοι μας;θα σου κολλησουμε powerbuyτηδα; οντως εμεις ειμασταν,ο goef,ο mikios,ο toni-g με τα μαυροτσουκαλα μηχανακια τους και εγω με τη πρασιναδα μου χωρις πλακα τωρα... κανονισε να βρεθουμε καποια στιγμη σε καλυτερες συνθηκες. υ.γ.:ευτυχως που το κοπελι δεν επαθε τιποτα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την painterakis στις Δευ Μάης 18 2009, 16:41, 1 φορά |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Δευ Μάης 18 2009, 16:40 | |
| Ναι Γιάννη εμείς ήμασταν... μην κάνεις άλλες απουσίες γιατί θα μείνεις κ θα πρέπει να ξανακάνεις τη διαδρομή μόνος σου χαχα ωραία τα παντοφλάκια... Μανόλη είσαι ο μόνος που δεν χαμογελάει.... κ μετά λες για τους φωτογράφους! Φοτο δικές μου το βράδυ, ακόμα δεν έχω προλάβει. |
|
| |
skalidis
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Δευ Μάης 18 2009, 16:45 | |
| το παληκέρι που έπεσε ήταν στην παρέα μας....γι αυτο δεν ακολούθησα....το είχαμε κανονισει καιρό το βολταράκι...όλα στο πρόγραμμα είναι...
εννοείται πωε θα σμίξουμε....αλλα μην με κολλήσετε powerbuyτηδα (όχι ότι δεν ψήνομαι δηλ) αλλα λέμε |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Δευ Μάης 18 2009, 16:48 | |
| - mikios έγραψε:
- χαχα ωραία τα παντοφλάκια... Μανόλη είσαι ο μόνος που δεν χαμογελάει.... κ μετά λες για τους φωτογράφους
τι να χαμογελασω προσπαθω να παρω μια καλη ποζα γιατι ο μικρος γιαπωνεζος με τραβαει σε κατι ασχετες ποζες,αλλα που θα μου παει δε θα πιασω αυτη την μικρη,ασημι φωτογραφικη μηχανη θα δεις τι θα παθει |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Δευ Μάης 18 2009, 19:49 | |
| Μπράβο ρε κοπέλια να είσαστε καλά!!!Νίκο φίλε δεν μπόρεσα να έρθω λόγω υποχρεώσεων…….αλλά που θα πάει……….. Καλά η φωτογράφιση όλα τα λεφτά……. |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Δευ Μάης 18 2009, 22:56 | |
| Προς:
kalamaria santrikos TONI-G GOEF
σας έχω επαέ απο 1 ζευγάρι μπροβόλια μετα των λαμπτήρων τους!!!
Θα κανονίσουμε κανα γκαϊφέ να τα παραλάβετε?
Υ.Γ. Μπαμπίνο! σου έχω κι 1 μπλουζάκι ρε!!! |
|
| |
kalamaria gold member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ) Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Δευ Μάης 18 2009, 22:59 | |
| |
|
| |
|