|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Οκτ 09 2009, 21:12 | |
| |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Οκτ 09 2009, 21:58 | |
| |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Οκτ 09 2009, 22:02 | |
| Η διαδρομή για την Μονή Κουδουμά
Η παραλία του Κουδουμά βρίσκεται περίπου 80 χλμ από το Ηράκλειο. Πήρε το όνομά της από το Μοναστήρι Κουδουμά που βρίσκεται εκεί, μέρος του οποίου είναι χτισμένο μέσα σε σπήλαιο. Αξιόλογος προορισμός για όσους έχουν ανάγκη από ηρεμία και χαλάρωση. Τα πεντακάθαρα νερά της απομονωμένης παραλίας είναι πάντα ήρεμα, μιας και η μορφολογία της περιοχής προφυλάσσει καλά από τους ανέμους. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη και δεν προσφέρει στους επισκέπτες της ανέσεις όπως ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνες ή ξαπλώστρες. Εάν η παρουσία σας εκεί είναι διακριτική, το ελεύθερο κάμπινγκ επιτρέπεται. Για να φτάσετε στην παραλία Κουδουμά μπορείτε να έρθετε οδικώς από Ηράκλειο ή Μοίρες, μέσω ενός δύσκολου χωματόδρομου από το χωριό Στέρνες. Αν και ο δρόμος δεν είναι ομαλός, σας δίνεται μια ξεχωριστή ευκαιρία με την κατάβαση, να δείτε από ψηλά τη φανταστική θέα! |
|
| |
nickname Member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Οκτ 09 2009, 22:12 | |
| Κανονίστε τις λεπτομέρειες και αν καταφέρω θα έρθω |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Οκτ 09 2009, 23:03 | |
| καλησπερες μποϊς. λεω να ξεκινησω κατα της 9:30 απο τον αγιο και μεσω καστελιου,εμπαρο να πιασω πυργο, οπου λεω αν ειναι να δωσουμε ραντεβου και πιουμε ενα καφεδακι. πιστευω οτι θα ειμαι εκει σε μια ωρα. τι λετε? |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Οκτ 10 2009, 01:45 | |
| Η εκδρομή φαντάζει καλή παίδες!!! Το θέμα είναι ότι με έχει πιάσει 1 ανυπομονησία τελευταία να λύσω το μηχανάκι και να του περάσω ότι έχω μαζέψει τόσο καιρό και τα έχω εδώ και κάθονται (και δεν θέλω να τα έχω ΑΛΛΟ εδώ και να κάθονται)!!! Βάζει και ο paitos το μηχανάκι του για διάφορες ''αναβαθμίσεις'' και γαργαλιέμαι κι εγώ να πλακωθώ να το λύσω-στολίσω-δέσω την Κυριακή!!! ''to do list'': 1) επιδιόρθωση JEFFoiler 2) εγκατάσταση STIEBEL κόρνας 3) εγκατάσταση προβολάκια 4) εγκατάσταση ασύρματου μετρητή πίεσης ελαστικών 5) αντικατάσταση πίσω φλας 6) εγκατάστηση GIVI κάγκελα τώρα......ή θα έρθω και πιθανόν να φύγω νωρίτερα (π.χ. με GOEF) και θα επιστρέψω τουλάχιστον να λύσω το μηχανάκι όσο με πιάνει μέρα, ή θα με πιάσει και θα πλακωθώ απο την Κυριακή τα ξημερώματα να ασχοληθώ με το μηχανάκι μέχρι.....όσο πάει!! Κανονίστε λοιπόν και βλέπω τι θα κάνω! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Οκτ 10 2009, 07:57 | |
| ειναι σαβατο ακομα και αρχιζει και σπαει η ομαδα........αν ειναι να παμε 2 μιχανες δεν παω πουθενα....θα κανω παρεα στον τζεφφ και αμα κατσει βαζω και τα προβολια μου... |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Οκτ 10 2009, 09:24 | |
| 1. painterakis 2. sakimip 3. mikios + mikia 4. 5. λοιπόν ραντεβού στο καφενείο που είχαμε παει στον Πύργο (απένατνι από τα ΚΑΠΗ ) στις 10.30 δλδ συνάντηση για τους απο'δω στις 9.50 κάτω από τη γέφυρα της ΕΟ στον κόμβο Κατσαμπά (που ξεκινάει η νέα οδός της ΒΙ-ΠΕ για Πεζά). |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Οκτ 10 2009, 09:39 | |
| 1. painterakis + painterakena 2. sakimip 3. mikios + mikia 4. 5. λοιπόν ραντεβού στο καφενείο που είχαμε παει στον Πύργο (απένατνι από τα ΚΑΠΗ ) στις 10.30 |
|
| |
daskdim
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Οκτ 10 2009, 11:38 | |
| Καλημέρα σε όλους! Δημήτρης λέγομαι σωστό. Έχω Μπλε 650 '07. Οπότε το ραντεβού αν καταλαβα καλα ειναι στην αρχή του περιφερειακού που πάει για Αρχάνες/Πεζά αμέσως μετά τη γέφυρα? Σε περίπτωση που δεν εχώ καταλάβει καλά αν είναι ευκόλο ας μου στείλει κάποιος ένα email με το κινήτο του να τον πάρω τηλέφωνο. di_daskalakis1479@yahoo.gr Μονή Κουδούμα δεν έχω πάει, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα. |
|
| |
daskdim
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Οκτ 10 2009, 11:41 | |
| ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Κάτω απο την γέφυρα όπου εκεί βρίσκεται μια Καντίνα σωστά? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Οκτ 10 2009, 18:48 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Σαβ Οκτ 10 2009, 22:03 | |
| - mikios έγραψε:
λοιπόν ραντεβού στο καφενείο που είχαμε παει στον Πύργο (απένατνι από τα ΚΑΠΗ ) στις 10.30 δλδ συνάντηση για τους απο'δω στις 9.50 κάτω από τη γέφυρα της ΕΟ στον κόμβο Κατσαμπά (που ξεκινάει η νέα οδός της ΒΙ-ΠΕ για Πεζά). 1. painterakis 2. sakimip 3. mikios + mikia 4. JEFFakhs 5. GOEF 6. 7. Να συμπληρώσω μόνο πως θα είμαι στο σημείο εκκίνησης (γεφυρα Κατσαμπά, στο ύψος της καντίνας ''Κούρος'') με κατευθυνση στον Πύργο στις 9:00 για να πάω στον Πύργο χαλαρά (που λέει ο λόγος.....να ζεστάνουμε κανα λάστιχο) και να κάτσω να πιώ κι 1 καφεδάκι (οπωσδήποτε) μέχρι τις 10:30 Όποιος θέλει (και μπορεί...μετά απο πιθανό Σαββατιάτικο ξενύχτι) να ξεκινήσουμε στις 9 το πρωϊ ας είναι εκεί, αλλιώς το ραντεβού για Πύργο ισχύει στις 10:30 για το ''κυρίως πιάτο''! |
|
| |
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Κυρ Οκτ 11 2009, 00:12 | |
| 1. painterakis 2. sakimip 3. mikios + mikia 4. JEFFakhs 5. GOEF 6. dimitrisv 7. καφε φαγητο ολα οργανωμενα? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Κυρ Οκτ 11 2009, 00:18 | |
| 1. painterakis 2. sakimip 3.Μπιγκ....(αν μου ξαναπαρει καποιος την σειρα...... ) 4. JEFFakhs 5. GOEF 6. dimitrisv 7.mikios + mikia 8. ειπα αν ειμαστε 1-2 δεν ερχομαι και αμεσως φιλιπα.......να τους μαζεψεις ολους και να με εχεις στην απεξω!!!!ΝΤΡΟΠΗ!!! ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΕ ΤΖΕΦΦ.......ετσι για το γμτο.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Κυρ Οκτ 11 2009, 00:23 | |
| |
|
| |
|