|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Κυρ Οκτ 04 2009, 14:02 | |
| - nickname έγραψε:
- Είναι κανείς που δεν έχει βάλει ακόμα τα επιπλέον 2 ευρω του man0s να τα βαλουμε μαζι μη παω για ενα διευρο στη τραπεζα
αν μιλάς για τα μεταφορικά ξέχνα το, βάλαμε παραπάνω κ θα στείλει 1 πακέτο σε μένα, οπότε συμπεριλαμβάνεσαι κ εσύ ... εσείς οι υπόλοιποι .... ηρεμήστε λίγο έχω πιαστεί από τα γέλια!!! |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Κυρ Οκτ 04 2009, 14:39 | |
| για τα γυναικεία μπλουζάκια μιλάει αχαήρευτε. Αλλά πού να σ αφήσει η γυναίκα να διαβάσεις το φόρουμ |
|
| |
kalamaria gold member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ) Registration date : 18/01/2008
| |
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Κυρ Οκτ 04 2009, 22:15 | |
| μάλλον έχω χάσει κάτι???? |
|
| |
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Κυρ Οκτ 04 2009, 23:33 | |
| να σου πω και γω το ψαχνω αλλα δεν καταλαβαινω!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Δευ Οκτ 05 2009, 00:26 | |
| - sakismip έγραψε:
- μάλλον έχω χάσει κάτι????
μιλάω για αυτό http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f6/topic-t4975.htm αν εννοείτε το δικό μου ποστάκι... |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Δευ Οκτ 05 2009, 00:27 | |
| για αυτο εδω μιλανε ...
http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f6/topic-t4975.htm |
|
| |
mageiras Member
Ηλικία : 48 Τόπος : ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Δευ Οκτ 05 2009, 16:15 | |
| καλα ειστε για δεσιμο ολοι ... απο πρασινα ανθρωπακια (δεν την παλευω να το βλεπω απο τα γελια) μεχρι για τα λεφτα τα 2 ευρω (που κανενας δεν καταλαβαινει για ποιο προτζεκτ ειναι...........) ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.................. |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Τρι Οκτ 06 2009, 12:59 | |
| καλημερα. τριτη σημερα και σιγα σιγα θα πρεπει να δουμε τι θα κανουμε τη κυριακη. ριχνω 4 ιδεες για τον αυριο καφε στο ηρακλειο,στον οποιο δε θα ερθω, ωστε χαλαρα εσεις να πειτε τι θελετε και να ριξετε νεες ιδεες. οι 3 απο αυτες ειναι solo, καλες οι γυναικες αλλα μια μερα μπορουμε να παιξουμε και εμεις και η 4η ειναι free η επιλογη τους να ερθουν ή οχι. αν κανετε κλικ πανω στη διαδρομη, θα μπορειτε να τη δειτε στο googlemaps1. οροπεδιο λαπαθος - οροπεδιο ομαλου (οχι των χανιων) - ΧΩΜΑ2. Μονη Φανερωμένης - Μεσελέροι - ΧΩΜΑδιαδρομη με πολυ ωραια θεα, βλεπεις κρητικο και νοτιο κρητικο (λυβικο) πελαγος. 3. αναβαση στα 1476μ (πανω απο τη θρυπτη) - ΧΩΜΑαπο εκει βλεπεις ολο το νομο λασιθιου. 4. παμε οπου θελετε ... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Τετ Οκτ 07 2009, 08:15 | |
| φοβερές διαδρομές Μανόλη!! μένει να δούμε αν θα είμαστε με τις γυναίκες μας ή όχι... ίσως να μην πάμε χώμα μήπως μπορεί κάποιος να πάρε τον geo μαζί, μην κάθεται όλη την ώρα μέσα.... ή να τον βάλουμε να παει τη γυναίκα του βόλτα μια φορά! |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Τετ Οκτ 07 2009, 13:31 | |
| - mikios έγραψε:
- φοβερές διαδρομές Μανόλη!! μένει να δούμε αν θα είμαστε με τις γυναίκες μας ή όχι... ίσως να μην πάμε χώμα μήπως μπορεί κάποιος να πάρε τον geo μαζί, μην κάθεται όλη την ώρα μέσα.... ή να τον βάλουμε να παει τη γυναίκα του βόλτα μια φορά!
οι διαδρομες φυσικά και δε μπορουν να γινουν σε μια μέρα,αρα ειναι για το βαθος χρονου. το ωραιο θα ηταν ο καθενας μας να προτεινει διαδρομες που του αρεσουν ή εχει ακουσει ή θα ηθελε να κανει ωστε να εχουμε ενα αρχειο με διαδρομες. αυτο πιστευω να βοηθησει να αποφευγουμε τις κλασικες ... παμε ρεθυμνο, παμε χανια μεσω εθνικης κ.α. εχω περασει σχεδον απο ολα τα ασφαλτινα κοματια πανω στο νησι και την εθνικη την εχω βαρεθει (μαζι και αυτη του ρεχαγκελ).εξαλου μετα την υπεροχη διαδρομη στους χωματοδρομους του ψηλορειτη, εδω θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσια τον jeff γιατι χωρις τη βοηθεια του δε θα μπορουσα να νιωθω ανετα στο χωμα, ανοιξαν νεοι χωματινοι δρομοι. αντε, πειτε τις διαδρομες σας ... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Οκτ 08 2009, 09:16 | |
| Πολύ αγριεμένο σε βρίσκω φίλε……..λοιπόν, εγώ είμαι μέσα και για Σάββατο καμία βολτούλα αλλά και για Κυριακή…….(χτες δεν μπόρεσα να έρθω στον καφέ γιατί κάτι μου έτυχε) ……αααα!!! |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Οκτ 08 2009, 10:22 | |
| δεν είμαι αγριεμένος απλά λεω να έχουμε κάποιες ιδέες για εκδρομές. το σάββατο δε μπορώ, θα είμαι ηράκλειο ... αλλα στο ΠεΠαΓΝΗ. τη κυριακή, αν δε κάτσει τίποτα, είμαι μέσα. αλήθεια τι είπατε (οσοι πήγατε) στο χθεσινό καφέ; έπεσε καμιά ιδέα; |
|
| |
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Οκτ 08 2009, 10:48 | |
| - painterakis έγραψε:
αντε, πειτε τις διαδρομες σας ... Να πώ εγώ μια που την έκανα με ένα παλιό gs650f πρίν 5-6 χρόνια? Ηράκλειο-Ρέθυμνο μέσω Εθνικής, Εδώ είναι το κομβικό σημείο. Έκανα 2 διαδρομές, η μία είναι να τραβήξεις νότια απο Ρέθυμνο για Σπίλι, μονή Πρέβελης, Φραγκοκάστελλο, Χώρα Σφακίων, Φαράγγι Ίμπρου, Χανιά και πάλι Ηράκλειο μέσω Εθνικής Ή απο Ρέθυμνο να πάς Χανιά, να κατέβεις χώρα Σφακίων μέσω του φαραγγιού του Ίμπρου, Φραγκοκάστελλο και να καταλήξεις στις Μοίρες. Μετά απο Εθνική Ηρακλείου Μοιρών είσαι Ηράκλειο. Είναι πολλά τα Χλμ και στις 2 διαδρομές και δεν παίζει καθόλου χώμα, αλλά θα τις θυμάμαι και τις 2 διαδρομές με μεγάλη νοσταλγία... |
|
| |
GOEF Member
Τόπος : ΚΡΗΤΗ Registration date : 25/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Οκτ 08 2009, 11:21 | |
| Σύντροφοι ήντα κάνετε? Aris_n τη διαδρομή αυτή την έχουμε κάνει, καλή η άσφαλτος αλλά και λίγο περιπέτεια στα όρη δε με χαλάει... Κυριακή μπορώ να βολτάρω από το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα Αποφασίστε διαδρομή και θα δω πως θα το κάνω, μελλοντικά θα σας προτείνω μια εκδρομή προς Αστερούσια, την επεξεργάζομαι ακόμη, θα εμπεριέχει πολλές στροφές, ανηφόρες, κακοτράχαλοι δρόμοι και φυσικά μπόλικα κοψίδια!!! |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Οκτ 08 2009, 11:44 | |
| η ωρα της επιστροφης στο ηρακλειο (4) ειναι οτι πρεπει για την εναρξη των χειμερινων εξορμησεων του κριτικου κλιμακιου. (μη κουραστουμε απο την αρχη) εγω προτεινω να παμε στη μονη κουδουμα. ασφαλτος στο περισσοτερο κομματι και βατος χωματοδρομος το υπολοιπο. αυτο θα ειναι καλο για οποιον θελει να φερει και 2ο ατομο, τη γυναικα του, το φιλο του ή το geo. τι λετε; |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Οκτ 08 2009, 11:49 | |
| εγώ μέσα....και θα είμαι και μόνος!!! |
|
| |
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Πεμ Οκτ 08 2009, 15:40 | |
| 1) painterakis 2)sakimip 3)big..... 4) 5) αντε να βλεπω συμετοχες!!!! |
|
| |
Giatros
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Οκτ 09 2009, 00:49 | |
| Εχετε παρει φορα βλεπω, ε? Λοιπον, εγω αυτο το ΣΚ θα ειμαι προς χανια με τον ορειβατικο συλλογο, οροπεδιο ομαλου, με σκοπο την κυριακη να ανεβουμε στην κορυφη του Γκιγκιλου, απεναντι απο το φαραγγι της σαμαριας (δυστυχως εκει δεν παει το Vstrom). Αν τυχον ο δρομος σας, σας βαλει προς τα εκει... θα χαρω να ακουσω γνωριμες κορνες. Αν οχι, η επομενη κυριακη ειναι κοντα! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Οκτ 09 2009, 14:12 | |
| Καλησπέρα στα κοπέλια!!!λοιπόν καλή η ιδέα του Μανώλη……..έχω ένα πρόβλημα ρε γαμώτο,πρέπει να αλλάξω λάδια και φίλτρο, τα έχω αγοράσει αλλά δεν μπορώ να ξεβιδώσω την βίδα από την τάπα στα λάδια…… |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Οκτ 09 2009, 15:18 | |
| Πως κανεις ετσι για λαδια και φιλτρο? Ξερεις τι εχω προγραμματιση για αυριο εκτος απο αυτα?
Αλαγη σωληνακια φρενου με υψηλης Ρυθμιση βαλβιδων Καθαρισμα τρομπας βενζινης και αλλαγης φιλτρου (με φιλτρο απο Ducati, αλλα γι αυτο θα σας πω αφου το βαλω) Πλυσιμο φιλτρου αερα Αλλαγη μπουζι Εγκατασταση κορνας
κλπ κλπ κλπ
Με βλεπω κλειδωμενο στο μαγαζι ολο το Σ/Κ |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Οκτ 09 2009, 15:26 | |
| ρε φίλε έχεις συνεργείο??? |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Οκτ 09 2009, 16:37 | |
| Eγω οχι κολητος ομως εχει, και του εχωπαρει τα κλειδια απο σημερα για να παω νωρις αυριο |
|
| |
nickname Member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Οκτ 09 2009, 19:12 | |
| |
|
| |
daskdim
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin 2 Παρ Οκτ 09 2009, 19:13 | |
| ΩΡΑ & ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ? |
|
| |