Και εγω νοτια παω μεχρι την παλαιοχωρα να ευχαριστηθω λιγο στροφιλικι τωρα που εφτιαξαν λιγο τον δρομο , ισως παρω και τον δρομο απο εκει χωματοδρομο 32 χλμ για ελαφονησι μιας και ο χρηστος μιλαει με τα καλυτερα λογια για το εντουρο , ρεεεεεεεεε ανακαλυπτω διαδρομες για τους χωματερους !!!!!!!!!
Και εγω νοτια παω μεχρι την παλαιοχωρα να ευχαριστηθω λιγο στροφιλικι τωρα που εφτιαξαν λιγο τον δρομο , ισως παρω και τον δρομο απο εκει χωματοδρομο 32 χλμ για ελαφονησι μιας και ο χρηστος μιλαει με τα καλυτερα λογια για το εντουρο , ρεεεεεεεεε ανακαλυπτω διαδρομες για τους χωματερους !!!!!!!!!
αντε βρε,τον εφτιαξαν τον δρομο επιτελους; παντως ο δρομος απο παλαιοχωρα εως ελαφονησι ειναι πολυ καλος,τον περαρα πριν απο 2 χρονια και μαλιστα 2πλος. καλο πατημενο χωμα,χαλαρα. καλα να περασεις...
ασχετο αλλα ειναι η πρωτη κυριακη στο σπιτι και μου την εχει δωσει ας ειναι καλα οι συγγενεις που μου χαλασαν τη κυριακη. χθες ειχαμε μεχρι αργα το shoping therapy...φοβερο σουκου
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
απο προχθες ειμαι κατοχος μιας "καλοκαιρινης" σιτας ψυγειου νερου.
απο θερμοκρασια ειμαι στα ιδια επιπεδα με πριν, και το λεω μετα απο 2ημερη χρηση στη πολη με πολυ ζεστη (εχουμε κοντα στους 38 βαθμους). το βεντιλατερ ειχε την ιδια λειτουργεια με πριν,δλδ δε δουλευει υπερωριες αλλα κανονικα. ειναι φυσικα ιδιοκατασκευη (οχι φυσικα απο μενα) αγορασμενη απο αθηνα, μετα απο προτροπη φιλου. το καλο της ειναι οτι δεν ακουμπα στο ψυγειο αλλα εχει ενα περιθωρειο ενος ποντου,αρα αμα "φαει" καμια καλη εχει ελαστικοτητα. ομως οποιος θελει να την φερει τσιμα τσιμα με το ψυγειο μπορει μια και ρεγουλαρει,εγω την αφησα στον ποντο. περισσοτερα μετα το περας της εβδομαδας οπου θα εχει δοκιμαστει περισσοτερο σε "καλυτερες" συνθηκες ,απο οτι εμαθα θα εχουμε αυξηση θερμοκρασια αρα ευκαιρια να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε αν και τα πρωτα σημαδια ειναι πολυ καλα.
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
Μας στεναχωρείς τους έχοντες τη σήτα από..απλά 1 κομμάτι ''αλουμίνιο με τρύπες''
Όχι ρε φίλε Κώστα, δεν υπάρχει καμμιά στεναχόρια!! Απλά μου φαίνεται πολύ πιο σωστή σαν κατασκεύη και οτι ανταποκρίνεται καλύτερα στην ονομασία της ως ''προστατευτική σίτα ψυγείου'' κατά την ταπεινή μου γνώμη!!
Και το λογοτυπάκι αν ήταν μικρότερο ή και ανύπαρκτο θα ήταν ακόμα καλύτερα κατ'εμέ πάντα!!!
Απλά είναι πως το βλέπεις το θέμα, απο εικαστικής ή πρακτικής πλευράς!!
Θεωρώ οτι η συγκεκριμένη είναι πιο ''ισορροπημένη'' εικαστικά και πρακτικά απλώς! Αυτό σε καμμιά περίπτωση δε σημαίνει οτι οι σίτες που αγοράστηκαν απο τα παιδιά στο ΡΒ οτι είναι κακές ή άσχημες!
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
γράφω εν πλω... από το Ολυμπικ Τσαμπιον! Ακούτε, σε λίγες ώρες πιάνω Πάτρα κ την κοπανάω για Αθήνες... Δέχομαι τηλεφωνικώς παραγγελίες για (μικρά κατά προτίμηση) αντικείμενα εξ-αθηνών με την συμβολική προμήθεια 98% ή πότισμα με ρακή ή μπύρα συνοδευόμενα από τα απαραίτητα ντόπια εδέσματα (αυτά που κάνουν χρου-χρου θα πάρουν πρωτεραιότητα)
οι εξ Αθηνών να ετοπιμάζονται για απόψε, έχει ήδη πέσει τηλεφώνημα... δυστηχώς παίδες ετέλεψε η ρακή... είχα πάρε 5 κιλά μαζί μου αλλά τα έδωσα όλα
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
αντε... πλησιαζεις στο ελαντα...ε; εγω δε θελω τιποτα σπουδαιο... 1. ενα nolan n104 2. ενα demoniz 3. μια kappa 58,5 λιτρα 5. ....
α... ξεχασα το 4... δε πειραζει καλο ταξιδι να εχετε,προσοχη στον εθνικο λαιμοτομο πατρα-κορινθο... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΗ,μη ξεχαστεις. τα λεμε απο κυριακη...
τι ειδα επεσε η καταναλωση,ε; ισχυει τελικα αυτο που λεγαμε πριν φυγεις.
καλη επιστροφη να εχετε παιδια και προσοχη ... εδω ειναι βαλκανια
TONI-G