κατεβαινω και γω κατω πρωτα ο θεος την κυριακη ελπιζω ταζ να γυρισω με τις καλυτερες εντυπωσεις . γιαννη ακουω παραλιες και οτι καλυτερο ειδες για να εχω στα υποψιν
Γιώργο, Μπάλος και ελαφονήσι οι καλύτερες παραλίες που έχω πάει ποτέ μαζί με το πόρτο κατσίκι της Λευκάδας. Σημείωση:στον μπάλο να πας με καραβάκι από Κίσαμο (λίγο τσουχτερό 22ε) γιατί αλλιώς έχει μια τρελοανηφόρα 2+ χλμ με τα πόδια αν πας μόνος όταν θα γυρνάς από την παραλία και θα σου βγει η ψυχή.
Φαλάσαρνα πάλι καλή πολύ με τρελό νερό αλλά όχι μαγική όπως οι προαναφερθήσες.
Γενικά τα Χανιά είναι πιο πράσσινα από την λοιπή Κρήτη και έχει μέρη όπως το φαράγγι του Θερισσου που περάσαμε χθες και είναι πολύ ομορφα ενώ καταλήγει στον θέρισσο όπου μπροστά στο άγαλμα φάγαμε τέλεια χθες.
Το Ηράκλειο είναι πόλη θηρίο κ για αυτό και δεν την λάτρεψα ιδιαίτερα. Λάτρεψα όμως μικιό και μίκαινα οπότε να περάσεις και από εκεί να τους δεις.
Ρέθυμνο μια όμορφη πόλη με ωραία περπατάδα όπως και η παλιά πόλη των Χανιών.
Μια από τις πρώτες μέρες κάναμε 8 μηχανές διαδρομή από Ρέθυμνο -> Φραγκοκάστελο (κάστρο) -> Σφακιά -> κάπου ορεινά για μαμ. και ήταν τέλεια, πολύ στροφιλίκι αλλά με αρκετό αέρα και σύνολο 400χλμ από Χανιά και πίσω στο κρυσφήγετο του μικιού.
ΠΡΟΣΟΧΗ στους δρόμους, γυναίκες και αγροτικά είναι εστίες κινδύνου, πάντα από αριστερά προσπέραση και με απόσταση ασφαλείας. Γενικά οι δρόμοι δεν είναι πολύ άθλιοι όπως περίμενα και αν κάτι δυσκολεύει την κατάσταση είναι ο έντονος άνεμος που είχαμε τον περισσότερο καιρό που σου έρχεται σαν σφαλιάρα με το που περνάς κάθετα δίπλα από φαραγκάκια!
Καλή διασκέδαση φίλε μου,είμαι πολύ χαλασμένος που γύρισα, ήταν πολύ ωραία.
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
10 μέρες στην Κρήτη 600 ? χαμένη ευκαιρία να κάτσεις 3 μέρες παραπάνω... ανεκτίμητη βλακεία έτσι, θα στο τρίβω στη μούρη μέχρι να μάθεις να το λες σωστά... "τσέεεετσαπ" το λένε το πράααμαα...
Φίλε πέρασαν μπαμ οι μέρες... ούτε που το κατάλαβα! Χαρά μας που σας είχαμε, το σπίτι μας δικό σας! Θα τα ξαναπούμε σύντομα
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
κατεβαινω και γω κατω πρωτα ο θεος την κυριακη ελπιζω ταζ να γυρισω με τις καλυτερες εντυπωσεις . γιαννη ακουω παραλιες και οτι καλυτερο ειδες για να εχω στα υποψιν
Γιώργο, Μπάλος και ελαφονήσι οι καλύτερες παραλίες που έχω πάει ποτέ μαζί με το πόρτο κατσίκι της Λευκάδας. Σημείωση:στον μπάλο να πας με καραβάκι από Κίσαμο (λίγο τσουχτερό 22ε) γιατί αλλιώς έχει μια τρελοανηφόρα 2+ χλμ με τα πόδια αν πας μόνος όταν θα γυρνάς από την παραλία και θα σου βγει η ψυχή.
Φαλάσαρνα πάλι καλή πολύ με τρελό νερό αλλά όχι μαγική όπως οι προαναφερθήσες.
Γενικά τα Χανιά είναι πιο πράσσινα από την λοιπή Κρήτη και έχει μέρη όπως το φαράγγι του Θερισσου που περάσαμε χθες και είναι πολύ ομορφα ενώ καταλήγει στον θέρισσο όπου μπροστά στο άγαλμα φάγαμε τέλεια χθες.
Το Ηράκλειο είναι πόλη θηρίο κ για αυτό και δεν την λάτρεψα ιδιαίτερα. Λάτρεψα όμως μικιό και μίκαινα οπότε να περάσεις και από εκεί να τους δεις.
Ρέθυμνο μια όμορφη πόλη με ωραία περπατάδα όπως και η παλιά πόλη των Χανιών.
Μια από τις πρώτες μέρες κάναμε 8 μηχανές διαδρομή από Ρέθυμνο -> Φραγκοκάστελο (κάστρο) -> Σφακιά -> κάπου ορεινά για μαμ. και ήταν τέλεια, πολύ στροφιλίκι αλλά με αρκετό αέρα και σύνολο 400χλμ από Χανιά και πίσω στο κρυσφήγετο του μικιού.
ΠΡΟΣΟΧΗ στους δρόμους, γυναίκες και αγροτικά είναι εστίες κινδύνου, πάντα από αριστερά προσπέραση και με απόσταση ασφαλείας. Γενικά οι δρόμοι δεν είναι πολύ άθλιοι όπως περίμενα και αν κάτι δυσκολεύει την κατάσταση είναι ο έντονος άνεμος που είχαμε τον περισσότερο καιρό που σου έρχεται σαν σφαλιάρα με το που περνάς κάθετα δίπλα από φαραγκάκια!
Καλή διασκέδαση φίλε μου,είμαι πολύ χαλασμένος που γύρισα, ήταν πολύ ωραία.
ευχαριστω για τις πληροφοριες ταζ θα επισκεφτω της προτασης που μου εκανες και αν ο μικιος πινει ουζακι εγω ειμαι μεσα .
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
ΡΕΘΥΜΝΟ ............... Παιδια ειμαι πολυ ευχαριστημενος και συγκινημενος , πριν απο λιγο ανακοινωθηκαν οι βασεις για τα ΑΕΙ και τελικα ο γιος μου ο Δημητρης μπαινει στο τμημα φιλοσοφικων και κοινωνικων σπουδων Κρητης στο ΡΕΘΥΜΝΟ
ΡΕΘΥΜΝΟ ............... Παιδια ειμαι πολυ ευχαριστημενος και συγκινημενος , πριν απο λιγο ανακοινωθηκαν οι βασεις για τα ΑΕΙ και τελικα ο γιος μου ο Δημητρης μπαινει στο τμημα φιλοσοφικων και κοινωνικων σπουδων Κρητης στο ΡΕΘΥΜΝΟ
νικολα συγχαρητηρια για τον μικρο. μπαινει εκει που ηθελα (αν θυμαμε καλα) και εσυ θα εχεις πολλες ... δικαιολογιες για καφε στο ρεθυμνο
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
καλημερα "χωματεροι" συμφουρμιστες. με αφορμη δυο γεγονοτα: 1. το υπεροχο βιδεο του μεγαλου_τζο με τις φωτο του μικρου και 2. τη βολτα του πατερα μου σε μια ορεινη διαδρομη (με 4Χ4 πηγε ...ου ου ου ) στα σητειακα ορη παραθετω εικονες, οχι για την κατακτηση μιας διαδρομης απο τα μηχανακια μας που δεν πανε χωμα, αλλα μιας .... ΚΟΡΥΦΗΣ στα 1476 μετρα (γιατι καλα τα 1200 που πιασαμε απο ορ. λασιθιου σε ορ. καθαρου αλλα τα 1476 ειναι αλλη φαση)
στο http://maps.google.com/ βαλτε τις συντεταγμενες 35.086577,25.88429 για να δειτε που λεω.
τη διαδρομη αυτη θα ηθελα καποια στιγμη να την κανω και η καλυτερη στιγμη θα ειναι στα τελη του σεπτεμβρη που περνα το γρεϊντερ και στρωνει το δρομο. (αυτη τη στιγμη ειναι χαλια και με το 4Χ4 ο πατερας μου και οι φιλοι του ζοριστηκαν) ετσι για να μη ξεχναμε οτι εχουμε μηχανη ΠΟΥ ΔΕ παει στο χωμα καλημερα και καλες χωματινες διαδρομες...