σε περίπτωση που αύριο οργανώσετε καφεδακι σας εχω μια πρόταση ...
12 το μεσημερι παίζω για την 16αδα Νικητών με ενα πολύ καλο φιλο απο θεσσαλονίκη ...και οι δυο μας πήγαμε παρα πολύ καλά κια αυριο δίνουμε εξ ισου τον ιδιο σημαντικότερο αγώνα σε μεγαλο ευρωπαικο open ....
δεν θα θελα ουτε εγω ουτε αυτος να τύχει να παίξουμε μαζι ...αλλα ετσι ειναι η κλήρωση εχει πάντα και τα τυχερά της ....
ΘΑ ΧΑΡΩ ιδιαιτερα αμα εχω δίπλα μου καποιες απ τις φατσες που τοσο πολύ γουστάρω !!!
βεβαια ειναι ενα αθλημα που οι περισσοτεροι απο σας ισως το θεωρείτε ανιαρό η δεν το γνωρίζετε καν ...αλλα το τρίσποντο μπιλιάρδο παγμοσμιως ειναι πολύ διαδεδομένο ....
αν παλι δεν τα καφερετε δεν εγινε και τιποτε ...ουτως η αλλως θα υπάρχουν πολλοι θεατές ....κι ουτε φυσικά θα το εκλάβω αρνητικά ...
το billiard center βρίσκεται ΒΑΣ.ΟΛΓΑΣ 123 (Mεταξύ μποτσαρη και π.συνδίκα) 50 μ απο την εκκλησίας της ανάλυψης ....
ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ λόγω των ευρωπαικων προδιαγραφών ...αλλα υπάρχει καπνιστηριο με μεγαλα τζαμια και η θεα απο εκει ειναι εξαιρετική ....
δεν αποκλέιεται η κλήρωση να μας φερει στο τραπεζι Νο5 οπου και γίνεται live streaming
ΕΔΩ
να σημειωθεί οτι καθ ολη την διαρκεια του αγώνα υπάρχει απόλυτη ησυχία κι εγω δεν θα μπορώ κι ουτε πρεπει να ανταλλάζω μαζι σας ουτε καν ματιές ..το παιχνίδι απαιτει απ την φύση του απόλυτη αυτοσυγκέντρωση ...αλλα σίγουρα λιγο πριν και μετα τον αγωνα θα κανουμε και τον χαβαλε μας ....
Νικητής ειναι αυτός που θα κανει 30 τρισπονδες καραμπολες με οριο τις 50 επισκέψεις στο τραπέζι ...(στη χειρότερη 1ωρα και κατι )
το σκορ γραφεται απ τον καθε παιχτη στον πινακα ....και στη μεση ειναι οι στεκιες (αριθμος επισκεψεων ) στο παραδειγμα παρακάτω οι στεκιές ήταν 26 (μεγαλη επιτυχία ).. σκορ που γραφεται σε μεγαλα σαλονια [/url]
η λήψη βιντεο και η φωτογράφιση ΧΩΡΙΣ φλασ επιτρέπονται
bandit οτι πρέπει για σενα ...να βγάλεις και μεροκάματο
σας περιμενω
μακια ρε μάγκες
υ.γ. ... υπάρχει και τετοιο θέαμα
και για την ιστορία το καλύτερο παιχνίδι της σειράς αυτης
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την niksalonik στις Τετ Απρ 03 2013, 00:43, 4 φορές συνολικά
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
Σαλεπι; Με αυτη την ζεστη; Θα ιδρωσεις ρε μαστορα...
Ασχετο, Δευτερα 1/4/2013 θα παμε για test ride στο Makina?
Ειναι το καλυτερο ροφημα αδερφε, αυτη η εποχη ειναι η πιο πονηρη για να την πατησεις!! Οποτε μεχρι τον μαιο μπορουμε να πινουμε!! Που ειναι αυτος ο makina?
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009