Καλού κακού πάρτε μαζί σας και κανένα αδιάβροχο.... Γιατί στις 5.00 μμ μπορεί να ρίξει καμιά ψιχάλα αν και αυτή την στιγμή έχει ελάχιστα σύννεφα με προοπτική να καθαρίσουν... ΥΓ. η θάλασσα είναι ακόμη κρύα αλλά κάνει για τους τολμηρούς...
Ναι μπορεί και να χιονίσει!!!!
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
Αν δεν δουλευω το Σαββατο θα παω στο μαγαζι του πατερα μου να κανω ενα μικρο σερβις την μηχανη. Θα το ξερω σιγουρα αυριο αυτο. Αν καποιος θελει να ερθει να μαστορεψει το μηχανακι του ή να με κανει παρεα ας ερθει.
Αναλογα ποσοι θα μαζευτουμε μπορει να παιξει και ψησιμο...
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
Αν δεν δουλευω το Σαββατο θα παω στο μαγαζι του πατερα μου να κανω ενα μικρο σερβις την μηχανη. Θα το ξερω σιγουρα αυριο αυτο. Αν καποιος θελει να ερθει να μαστορεψει το μηχανακι του ή να με κανει παρεα ας ερθει.
Για πες, για πες…!!!!
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
Για πες, για πες…!!!!
Αυριο θα το πω και θα πω και την διευθυνση που θα ξερω σιγουρα αν θα δουλευω το Σαββατο ή οχι!
Απο Κυριακή 19/5 μέχρι και Παρασκευή 24/05 θα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη. Εκτός απο τον καφέ της Τετάρτης, που κατα 99,9% θα έρθω, άμα ψήνεστε για καμία άλλη συνάντηση πείτε το. Επειδή δεν ξέρω σίγουρα αν θα έχω internet, θα παρακαλούσα έναν απο τους Lordos ή ammoulianiotis να με ενημερώσουν τηλεφωνικά. Το ωράριο εργασίας μου, λογικά θα είναι 9:00 με 17:00 οπότε τις υπόλοιπες ώρες είμαι ελεύθερος και για καφέ/τάβλι για όποιον θέλει.