| Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
terino gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Δευ Απρ 29 2013, 15:56 | |
| Δυστυχώς για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η παροιμία... "Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει"! Κύριοι των βορείων προαστείων δεν θα έχω την τιμή να σας συναντήσω προς το παρόν... άλλαξαν τα σχέδια μιας και βγήκε κάτι πολύ έκτακτο το οποίο δεν παίρνει αναβολή και το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα δυστυχώς πρέπει να είμαι Αθήνα. Η χάρη μου θα φτάσει μέχρι τη Λάρισα και θα χαρώ να δω από κοντά όσους θα βρίσκονται στα πέριξ και θα μπορούν να συναντηθούμε. Έχω ξενερώσει πάρα πολύ με αυτή την ακύρωση αλλά δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς. Επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά την οποία θα φροντίσω να είναι σύντομα! Καλές γιορτές εύχομαι σε όλους και καλή Ανάσταση να έχουμε! |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Δευ Απρ 29 2013, 16:22 | |
| Ελπίζω να προέκυψε κάτι καλό κι όχι κάτι άσχημο...
ΥΓ. Άντε να βάλω τη βελέντζα στην αποθήκη πάλι... |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Δευ Απρ 29 2013, 16:51 | |
| - gmavrid έγραψε:
- Ελπίζω να προέκυψε κάτι καλό κι όχι κάτι άσχημο...
ΥΓ. Άντε να βάλω τη βελέντζα στην αποθήκη πάλι... Θα δείξει αν είναι καλό ή κακό... ακόμα είναι νωρίς! Υ.Γ.: Κράτα τη βελέντζα μπροστά μπροστά, θα σου χρειαστεί σύντομα...! |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Δευ Απρ 29 2013, 17:23 | |
| - terino έγραψε:
-
Κύριοι των βορείων προαστείων δεν θα έχω την τιμή να σας συναντήσω προς το παρόν... άλλαξαν τα σχέδια μιας και βγήκε κάτι πολύ έκτακτο το οποίο δεν παίρνει αναβολή και το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα δυστυχώς πρέπει να είμαι Αθήνα.
φιου.....την γλυτώσαμε .... ειπα κι εγώ ....χιονια στη Σαλονίκη πρωτομαγιάτικα !!! καλη συνέχεια ρε ...σ οτι κι αν κανεις ....KAI ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΑΣΧΑΣ εμεις θα ειμαστε πάντα ΟΝ ΤΙΜΕ ....its up to you !!!! υ.γ.....κλειδώνει μεχρι νεωτέρας _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Τρι Απρ 30 2013, 19:42 | |
| Είμαι bozo όποιος θέλει έρχεται !!!! |
|
| |
Komotinaios
Τόπος : Διαμονή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Καταγωγή ΚΟΜΟΤΗΝΗ Registration date : 01/05/2013
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Τετ Μάης 01 2013, 21:40 | |
| Καλησπέρα παιδια!
ΨΑΧΝΩ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ, ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ!!
Αύριο επιστρέφω Κομοτηνή, στα πάτρια εδάφη, για Πάσχα!
Μια που την διαδρομή θα την κάνω με την μηχανή, εάν κανείς έχει κανονίσει να πηγαίνει προς τα εκεί για δουλειά ή για διασκέδαση και μπορούμε να συγχρονιστούμε θα ήταν ευπρόσδεκτη η παρέα!!
Σκέφτομαι να περιοριστώ στους επαρχιακούς δρόμους, αποφεύγοντας όσο το δυνατόν περισσότερο την Εγνατία (με εξαίρεση τις στροφές τις Καβάλας που λέω να τις συμπεριλάβω!) γιατί ειλικρινά την έχω σιχαθεί μετά από τόσα χρόνια πάνε έλα..
Όσοι πιστοί καλοδεχούμενοι... |
|
| |
V-STRONG Member
Ηλικία : 54 Τόπος : VARDARIS BEACH Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Πεμ Μάης 02 2013, 00:55 | |
| για δευτερα 2η μερα του πασχα με σερραιο λεμε για ουζακι και χταποδακι προς παραλια διονυσιου βολτιτσα και το ταβερνακι στην αμμουδια!!! για οσους μεινουν στην πολη......... τι λετε δηλωστε και το βραδυ σαββατο γραφω ωρα και σημειο συναντησης 1) v-strong 2) serraios |
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Πεμ Μάης 02 2013, 09:10 | |
| για δευτερα 2η μερα του πασχα με σερραιο λεμε για ουζακι και χταποδακι προς παραλια διονυσιου βολτιτσα και το ταβερνακι στην αμμουδια!!! για οσους μεινουν στην πολη......... τι λετε δηλωστε και το βραδυ σαββατο γραφω ωρα και σημειο συναντησης 1) v-strong 2) serraios 3) AYTOS (Κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι δίπλα στα Φλογητά οπότε θα σας βρω εκεί) 4) 5) _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Πεμ Μάης 02 2013, 16:33 | |
| - Komotinaios έγραψε:
- Καλησπέρα παιδια!
ΨΑΧΝΩ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ, ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ!!
Αύριο επιστρέφω Κομοτηνή, στα πάτρια εδάφη, για Πάσχα!
Μια που την διαδρομή θα την κάνω με την μηχανή, εάν κανείς έχει κανονίσει να πηγαίνει προς τα εκεί για δουλειά ή για διασκέδαση και μπορούμε να συγχρονιστούμε θα ήταν ευπρόσδεκτη η παρέα!!
Σκέφτομαι να περιοριστώ στους επαρχιακούς δρόμους, αποφεύγοντας όσο το δυνατόν περισσότερο την Εγνατία (με εξαίρεση τις στροφές τις Καβάλας που λέω να τις συμπεριλάβω!) γιατί ειλικρινά την έχω σιχαθεί μετά από τόσα χρόνια πάνε έλα..
Όσοι πιστοί καλοδεχούμενοι... Καλό δρόμο αδελφέ, μακάρι να βρεις παρέα. Η διαδρομή είναι ωραία!! _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
V-STRONG Member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Παρ Μάης 03 2013, 01:23 | |
| αλεκο εχει το τηλεφωνο σου ο σακης γιατι εγω δεν το εχω και παραλια διονυσιου εχει ωραια διαδρομη κυριε ντενη |
|
| |
G.M Member
Ηλικία : 54 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/05/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Παρ Μάης 03 2013, 09:43 | |
| Ψήνεται κάνεις για καφεδάκι ????? |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Παρ Μάης 03 2013, 22:03 | |
| για δευτερα 2η μερα του πασχα με σερραιο λεμε για ουζακι και χταποδακι προς παραλια διονυσιου βολτιτσα και το ταβερνακι στην αμμουδια!!! για οσους μεινουν στην πολη......... τι λετε δηλωστε και το βραδυ σαββατο γραφω ωρα και σημειο συναντησης 1) v-strong 2) serraios 3) AYTOS (Κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι δίπλα στα Φλογητά οπότε θα σας βρω εκεί) 4) LORDOS με επιφύλαξη 5) |
|
| |
narcissus moderator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Παρ Μάης 03 2013, 22:08 | |
| για δευτερα 2η μερα του πασχα με σερραιο λεμε για ουζακι και χταποδακι προς παραλια διονυσιου βολτιτσα και το ταβερνακι στην αμμουδια!!! για οσους μεινουν στην πολη......... τι λετε δηλωστε και το βραδυ σαββατο γραφω ωρα και σημειο συναντησης 1) v-strong 2) serraios 3) AYTOS (Κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι δίπλα στα Φλογητά οπότε θα σας βρω εκεί) 4) LORDOS με επιφύλαξη 5) επιφύλαξη με narcissus 6)..... _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
V-STRONG Member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Σαβ Μάης 04 2013, 02:06 | |
| πεσανε στην παρεα τα μεγαλα κυβικα και τρομαξαν τα 650 δεν νομιζω!!!!!!!!!! αντε παλικαρια μου αφου παμε για καλο (φιλανθρωπικο) σκοπο |
|
| |
V-STRONG Member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Σαβ Μάης 04 2013, 02:12 | |
| |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Σαβ Μάης 04 2013, 09:21 | |
| |
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Σαβ Μάης 04 2013, 19:00 | |
| για δευτερα 2η μερα του πασχα με σερραιο λεμε για ουζακι και χταποδακι προς παραλια διονυσιου βολτιτσα και το ταβερνακι στην αμμουδια!!! για οσους μεινουν στην πολη......... τι λετε δηλωστε και το βραδυ σαββατο γραφω ωρα και σημειο συναντησης 1) v-strong 2) serraios 3) AYTOS ( Είμαι δίπλα στα Φλογητά οπότε θα σας βρω εκεί) 4) LORDOS με επιφύλαξη 5) επιφύλαξη με narcissus 6) 7) 8.) 9) ...... - Κώδικας:
-
αντε παλικαρια μου αφου παμε για καλο (φιλανθρωπικο) σκοπο _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
V-STRONG Member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Σαβ Μάης 04 2013, 19:53 | |
| μαλλον συρτη ριχνατε χαρα στην υπομονη σας....... |
|
| |
V-STRONG Member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Σαβ Μάης 04 2013, 20:18 | |
| αναχωρηση 11.00h απο carefour μακεδονια. ''ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ" 1)Η ΜΑΚΡΥΤΕΡΗ απο Αγ. Προδρομο, Ταξιαρχη, Πολυγυρο και παραλια Διονυσιου 2)Η ΜΕΣΑΙΑ απο Επανωμη, Ν. Ηρακλεια,Ν.Καλικρατεια, Πλαγια, Φλογητα και Διονυσιου 3)Η ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΗ απο δρομο χαλκιδικης για Καλικρατεια και απο τον παλιο δρομο για διονυσιου επειδη ειμαστε λιγοι το αποφασιζουμε στο σημειο συναντησης καθως και αναλογα το δρομολογιο το σημειο που θα πιουμε πρωτα εναν καφε. αυριο απογευμα με βραδυ σιγουρεψτε ''οι επιφυλακτικοι''.... ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ |
|
| |
teofilos
Ηλικία : 57 Τόπος : θεσσαλονικη / Δρυμος Registration date : 30/06/2012
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Σαβ Μάης 04 2013, 21:42 | |
| Αντε να δω ποτε θα βολέψει να έρθω και εγω παρέα που μ'αρεσουν κάτι τέτοια Καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ Χρόνια πολλά Καλά να περάσουμε όλοι |
|
| |
narcissus moderator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Κυρ Μάης 05 2013, 22:06 | |
| - V-STRONG έγραψε:
αυριο απογευμα με βραδυ σιγουρεψτε ''οι επιφυλακτικοι''... Μην ξεχάσεις να πάρεις τις ρακέτες σου. Μετά το ουζάκι σε πάω μια παρτίδα…... _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Κυρ Μάης 05 2013, 22:24 | |
| αναχωρηση 11.00h απο carefour μακεδονια. ''ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ" 1)Η ΜΑΚΡΥΤΕΡΗ απο Αγ. Προδρομο, Ταξιαρχη, Πολυγυρο και παραλια Διονυσιου 2)Η ΜΕΣΑΙΑ απο Επανωμη, Ν. Ηρακλεια,Ν.Καλικρατεια, Πλαγια, Φλογητα και Διονυσιου 3)Η ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΗ απο δρομο χαλκιδικης για Καλικρατεια και απο τον παλιο δρομο για διονυσιου επειδη ειμαστε λιγοι το αποφασιζουμε στο σημειο συναντησης καθως και αναλογα το δρομολογιο το σημειο που θα πιουμε πρωτα εναν καφε. 1) v-strong 2) serraios 3) AYTOS ( Είμαι δίπλα στα Φλογητά οπότε θα σας βρω εκεί) 4) LORDOS με επιφύλαξη 5) επιφύλαξη με narcissus 6) niksalonik.... 7) 8.) 9) ...... αντε μικρά καλα μου pony ....παμεεεεεεεεε _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
narcissus moderator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Κυρ Μάης 05 2013, 22:49 | |
| - niksalonik έγραψε:
- αναχωρηση 11.00h απο carefour μακεδονια.
''ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ"
1)Η ΜΑΚΡΥΤΕΡΗ απο Αγ. Προδρομο, Ταξιαρχη, Πολυγυρο και παραλια Διονυσιου
2)Η ΜΕΣΑΙΑ απο Επανωμη, Ν. Ηρακλεια,Ν.Καλικρατεια, Πλαγια, Φλογητα και Διονυσιου
3)Η ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΗ απο δρομο χαλκιδικης για Καλικρατεια και απο τον παλιο δρομο για διονυσιου
επειδη ειμαστε λιγοι το αποφασιζουμε στο σημειο συναντησης καθως και αναλογα το δρομολογιο το σημειο που θα πιουμε πρωτα εναν καφε.
1) v-strong 2) serraios 3) AYTOS (Είμαι δίπλα στα Φλογητά οπότε θα σας βρω εκεί) 4) LORDOS με επιφύλαξη 5) επιφύλαξη με narcissus 6) niksalonik.... 7) 8.) 9) ......
αντε μικρά καλα μου pony ....παμεεεεεεεεε
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
V-STRONG Member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Κυρ Μάης 05 2013, 23:41 | |
| ρακετες θα το κανουμε συνδυασμο με μπανιο |
|
| |
AYTOS moderator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις Δευ Μάης 06 2013, 09:04 | |
| Καλού κακού πάρτε μαζί σας και κανένα αδιάβροχο.... Γιατί στις 5.00 μμ μπορεί να ρίξει καμιά ψιχάλα αν και αυτή την στιγμή έχει ελάχιστα σύννεφα με προοπτική να καθαρίσουν... ΥΓ. η θάλασσα είναι ακόμη κρύα αλλά κάνει για τους τολμηρούς... _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
| Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις | |
|