Κάρτερ ημών το εν της μηχανής, αγιασθητω το βολάν σου, ελθετω η μπαταρία σου, γεμισθητω το ρεζερβουάρ σου, ως εν λιπαντικον και επί της μηχανής, το στροφαλον ημών τον επιουσιον, σώσε ημην σήμερον και αφες ημην από τα μικροπροβλήματα των ηλεκτρικών, ως και ημείς αφιωμεν τις βαλβίδες ημών, στων αντιπροσώπων και των μηχανικών, αλλά ρήσε ημάς από τα ιμιτασιόν, Αμην.
fousekis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/01/2009
Μάγκες ΧΆΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που γνώρισα αρκετούς απο εσάς ειλικρινά έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις . Οτι κ να πω ειναι λίγο !!!!! Σας ευχαριστω παρα πολυ για την τέλεια φιλοξενία , μακάρι να ήταν περισσότερος ο χρόνος και αυτο που έχω να σας πω ειναι να είστε όλοι καλα,συνεχίστε με την όμορφη παρέα που έχετε και επίσης δώστε τρέλα γιατι την χρειαζόμαστε όλοι !!!!!! Σας ευχαριστω κ πάλι !!!!! Ραντεβού πανελήνια τώρα !!!!!!
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
Βοήθεια σας αγαπημένα μου τέκνα... Για άλλη μια φορά συναντηθήκαμε και ανταλλάξαμε απόψεις και ευχές παρουσία των εκλεκτών μακρινών μας φίλων και αδερφών.
Να είμαστε όλοι καλά,και στην επόμενη....ΑΜΗΝ!!!
Vtolis gold member
Ηλικία : 62 Τόπος : Αριδαια Ν. Πελλης Registration date : 11/01/2012
Για μια ακομη φορα χθες πραγματοποιηθηκε μια πολυ ομορφη συναντηση καλωσορισμα στους αδελφους Adder-Fousekis . Υπεροχο το μαγαζι απλετο το ποτο και η Παρεα μας η καλυτερη. Γιορτασαμε και τα γενεθλια του ΜΑΚΙΑ μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sakisserraios vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη/μακεδονια Registration date : 21/02/2010
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ................................!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ( ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΑΦΘΟΝΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΥΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΚΑΣΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΜΠΥΡΟΤΟΥΡΤΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΛΟΓΩ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΑ 3650............ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΤΟΥ Σ/Κ ΚΥΡΙΟ ADDER ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ...................ΟΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙ - ΑΓΚΑΛΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
Adder να σαι καλά για την καλή σου παρέα. Και μην ξεχνάς όλα 12 ?. V-toli και Makia να στε καλά ευχαριστούμε για την καλή παρέα. Μάκια ευτυχώς δεν έπινες ουίσκι στην τούρτα...(φωτιά θα μας έβαζες)
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009