δεν φτάνει το λέγε λέγε, έχεις ταράξει και στο γράψε γράψε.
που είναι οι μοδεράτοδες να βάλουν ένα τέλος σε αυτό το μαρτύριο!!!!!!!
εσενα δεν σου εχω πει να μιλας μονο μετα τις 12 το βραδυ και που σαι εεεε αν συνεχισεις ετσι θα σε κανω αναφορα στους μοδερατορες για και ΑΛΛΑ πολλα ..
Rory moderator
Πολλές φορές , ενα ορχηστρικό κομμάτι , σε ταξιδεύει , σε πάει εκεί πού πραγματικά θέλεις , οπως διαβάζεις ενα βιβλίο ..... Μα και να με ρωτήσουν δε θυμάμαι το χρώμα. συγκρατώ την έκφραση. το φως. το γέλιο. τη θλίψη. ξέρω πως φέρουν νέα παράξενα, από κάποιο άλλο άστρο . Καλή ακρόαση ......
Πολλές φορές , ενα ορχηστρικό κομμάτι , σε ταξιδεύει , σε πάει εκεί πού πραγματικά θέλεις , οπως διαβάζεις ενα βιβλίο ..... Μα και να με ρωτήσουν δε θυμάμαι το χρώμα. συγκρατώ την έκφραση. το φως. το γέλιο. τη θλίψη. ξέρω πως φέρουν νέα παράξενα, από κάποιο άλλο άστρο . Καλή ακρόαση ......
kyriakos II vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 26/06/2011
Οτι και να πείς είναι λίγο για αυτό το καταπληκτικό συγκρότημα , Τά διάφανα κρίνα Η σύνθεσή τους Αποτελείτο από τους Θάνο Ανεστόπουλο (φωνή/ ακουστική κιθάρα/ φυσαρμόνικα/ πιάνο/ όργανο), Νίκο Μπαρδή (κιθάρες/ τρομπέτα/ κρουστά/ συνθετητές/ μεταλλόφωνο), Κυριάκο Τσουκαλά (κιθάρες/ πλήκτρα/ κρουστά/ γεννήτρια ήχων), Παντελή Ροδοστόγλου (ηλεκτρικό μπάσσο), Τάσο Μαχά (τύμπανα/ κρουστά)και τον Παναγιώτη Μπερλή (φωνή, πλήκτρα,σύνθεση/ενορχήστρωση, Η κρυστάλινη καταπληκτική φωνή του Ανεστόποπoυλου , μαζί με την κιθάρα που μιλάει του τσουκαλά , δημιούργησαν ενα ηχο πρότυπο για τα δεδομένα του ελληνικού ροκ , τους παρακολουθούσα στενά απο το ξεκίνημα τους το 1991 , μεχρι την διαλυσή τους το 2009 , τους δεί και εγω οπως ειπε και ο κυριάκος πολλές φορές live Eχω σπαταλήσει δεκάδες ωρες , χαλάλι τους , γιά να ακουσω ολα τα τραγούδια τους με τον ψυχεδελικό τους στίχο , που τις περισσότερες φορές εβγαζε , ενα καημό , λες και ηταν σαράβαλες καρδιές !!!!!!!!! Δυό απο τα πολυαγαπημένα μου τραγούδια τους , είναι η << απώλεια εγινε συνήθεια μας , και το << απο το απειρο σε σενα >> θα το εχετε καταλάβει , οτι πολλες φορές εκφραζομαι μέσα απο τα τραγούδια , μιλάω μέσα απο τούς στίχους των τραγουδιών , εχω να πω οτι το ρόκ οπως και η μοτοσυκλέτα είναι τροπος ζωής !!!!!! Κλείνω με τα τελευταία λογια τους , που υπογραφουν την διαλυση τους , εκτος απο τον θάνο Ανεστόπουλο
Καταρχήν, ένα μεγάλο ευχαριστώ κι ένα τεράστιο συγνώμη.
Το ευχαριστώ είναι για την αμέριστη συμπαράστασή σας - ηθική και υλική - ολα αυτά τα χρόνια. Ανεξάρτητα από τις όποιες ικανότητες μπορεί να είχαμε είτε ως μεμονωμένες οντότητες είτε ως δημιουργικό σύνολο, η αλήθεια είναι ότι χωρίς εσάς δεν θα ήμασταν τίποτα. Η συγνώμη είναι γιατί το τέλος μας δεν ήταν αντάξιο της μέχρι τώρα πορείας μας κι αυτό μας αφήνει μια πίκρα. Ομως, ξέρετε, καμμιά φορά ο ηθικός ξεπεσμός, η βία και η μοχθηρότητα δεν αφήνουν χώρο για διαπραγματεύσεις. Κι έτσι ξαφνικά,πέφτει η αυλαία. Και αυτό είναι oλο.
Εσείς κοιτάξτε να διαφυλάξετε στο μυαλό και στην καρδιά σας το μικρό μας κληροδότημα - τιποτε άλλο δεν έχουμε - τη μουσική και τους στίχους μας, που τώρα πια σας ανήκει ολοκληρωτικά. Και να μη στεναχωριέστε γιατί ό,τι εκτινάχθηκε με τέτοιο πάθος δε μπορεί να σβήσει εύκολα κι ας χάθηκε. Τέλος της ιστορίας.
Τώρα τα παιδάκια θα αποσυρθούν στον παιδότοπό τους για να παίξουν με τα λέγκο τους και σε λίγο καιρό, όταν θα βγουν απο εκει, να είστε σίγουροι ότι θα έχουν καινούργιες ιστορίες να διηγηθούν και όμορφα οικοδομήματα να επιδείξουν. Να προσέχετε τους εαυτούς σας και να θυμάστε καλά στην πορεία της ζωής σας τούτη τη φράση του Μάρκου Αυρήλιου ”ο καθένας αξίζει όσο αξίζουν αυτά για τα οποία φροντίζει”.
Η ομορφιά θα θριαμβεύσει. Μας προσμένουν οι μεγάλοι, οι απέραντοι δρόμοι. Θα τα πούμε στη σκηνή.
Οι ταπεινοί σας σύντροφοι