SOS : Αυριο το πρωι θα ερθω Ηρακλειο για να φορτωσω καποια βαρια πραγματα π,χ ψυγειο , πληντυριο , για να τα μετακομισω στην Ιεραπετρα . Ποιοι απο εσας μπορειτε να ερθετε να μου δωσετε ενα χερακι βοηθειας ??? Μονο για να τα ανεβασω στο 4χ4 που θα εχω !!! Αν ερθετε 2-3 ατομα θα ειναι πιο ευκολο ... Ξερω οτι ειναι ημερα χριστουγεννων , οτι πολλοι θα εισαστε με τις οικογενειες σας , αλλα οποιοι μπορεσετε να ερθετε δεν θα καθυστερησετε πανω απο 20 λεπτα .... Απλα θα με βοηθησετε να τα φορτωσω και ειστε ελευθεροι μετα . SOS
Almero και Dimitrisv .....δεν σας εχω ξεχασει ...... απο εβδομαδα που θα ξαναερθω στο ηρακλειο θα σας "τακτοποιησω " ..
Επισης " χρονια πολλα " σε οσους γιορταζουμε αύριο με μοναδικη ευχη να εχουμε παντοτε υγεια και καλη καρδια !!!
YΓ " ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΗΛ. ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ "
Σας "ευχαριστω" εκ των προτερων .....
kyriakos II vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 26/06/2011
ευχαριστως θα σε βοηθουσα μανωλιο αλλα δυστυχως δουλευω και αυριο.... ολο και καποιο ρεμαλι ομως θα βρεθει να βαλει ενα χερακι... εκτος και αν το παιζουν
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010
SOS : Αυριο το πρωι θα ερθω Ηρακλειο για να φορτωσω καποια βαρια πραγματα π,χ ψυγειο , πληντυριο , για να τα μετακομισω στην Ιεραπετρα . Ποιοι απο εσας μπορειτε να ερθετε να μου δωσετε ενα χερακι βοηθειας ??? Μονο για να τα ανεβασω στο 4χ4 που θα εχω !!! Αν ερθετε 2-3 ατομα θα ειναι πιο ευκολο ... Ξερω οτι ειναι ημερα χριστουγεννων , οτι πολλοι θα εισαστε με τις οικογενειες σας , αλλα οποιοι μπορεσετε να ερθετε δεν θα καθυστερησετε πανω απο 20 λεπτα .... Απλα θα με βοηθησετε να τα φορτωσω και ειστε ελευθεροι μετα . SOS
Almero και Dimitrisv .....δεν σας εχω ξεχασει ...... απο εβδομαδα που θα ξαναερθω στο ηρακλειο θα σας "τακτοποιησω " ..
Επισης " χρονια πολλα " σε οσους γιορταζουμε αύριο με μοναδικη ευχη να εχουμε παντοτε υγεια και καλη καρδια !!!
YΓ " ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΗΛ. ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ "
παρε με τηλ να μου πεις ώρα.
όσο πιο νωρις τόσο πιο καλά, γιατί έχω και δουλειά στην μεσσαρά
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
παρε με τηλ να μου πεις ώρα.
όσο πιο νωρις τόσο πιο καλά, γιατί έχω και δουλειά στην μεσσαρά
Γιωργο θα σου στειλω μηνυμα σημερα κατα τις 9 το βραδυ που θα ξερω ακριβως ωρα αφιξης ...... αν δεν μπορεσεις να ερθεις κι εχεις δουλεια .......να πας στην δουλεια σου και θα παρω το geo και το mikio ........μα νομιζω πως θα ειμαστε αρκετοι ......ευχαριστω πολυ παντως !!!!!
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010