Κορίτσια, προς ενημέρωσή σας, το ημερολόγιο της Λέσχης είναι έτοιμο! Πωλείται προς 5? το ένα, και τα έσοδα πάνε για το Χαμόγελο του Παιδιού. Είναι πολύ όμορφο (αφου έχει το Panzer μέσα, και όχι μόνο ) οπότε κοιτάξτε να πάρουμε μερικά κομμάτια ο καθένας για να τα διαθέσουμε σε φίλους και γνωστούς... Μπορείτε να μου λέτε πόσα θέλετε ώστε να κάνουμε μια μαζική αποστολή.
Φ.
Rory moderator
Σήμερα αλλαξα παπουτσάκια Pirelli Angel , δοκιμασμένο sport touring ελαστικό σε 36ωρο και στους δρόμους της Κρήτης μου εβγαλαν 16000 χλμ Η πρώτη αίσθηση ..... μου εδωσε ξανά την φωνή τους που μου ελεγε ......πλάγιασε με , ξάπλωσε με Θρίαμβε
α) μήπως για το Nordkapp? β) μηπως έχει ραντεβού με τον Αη-Βασίλη? γ) μηπως επιτελους ρυθμίζει το sag του? δ) όλα τα παραπάνω? ε) τιποτα απο τα παραπάνω?
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
geo vstromhellasforum Enthusiast
Painter μήπως έιναι εύκολο να μου στείλεις κωδικούς για τα τσιμουχάκια της ζελατίνας??? Είναι δυό από την έξω πλευρά και άλλα δυο από τη μέσα πλευρά με τα πάσα.... ευχαριστώ....
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
Painter μήπως έιναι εύκολο να μου στείλεις κωδικούς για τα τσιμουχάκια της ζελατίνας??? Είναι δυό από την έξω πλευρά και άλλα δυο από τη μέσα πλευρά με τα πάσα.... ευχαριστώ....
δεν θές μέσα-έξω. είναι το ίδιο. θέλεις 2 απο το νούμερο 5 και έχει κωδικό: 94619-36A00
Perrakis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 40 Τόπος : Heraklion, Crete Registration date : 15/08/2010
Μετά απο μιά πολύ δύσκολη διαδρομή Χανιά - Ιεράπετρα συνηθως το εκανα 2 ωρες , αλλα ειχε πολυ βροχη , φυσουσε πολυ στο Ρεθυμνο ειχα κατι χαζογλυστριματα στις σισες , ακομα ενα στο μπαλι΄, χαιρετηθηκα στο δρομο με εναν αλλο κουζουλο με gsxr , ( οι μόνοι είμασταν ) στην Αγία πελαγία εφαγα την πιο πολυ βροχή , αλλα τα pirellia απέδειξαν ακόμα μια φορά οτι βαστάνε και στην βροχή , ηθελα ρεμάλια μου να σας δω αλλα το προγραμμα μου φορτωμενο , επρεπε να ειμαι Ιεράπετρα νωρίς , τελικα το εκανα σε 3 ωρες αααααααααααααααααα να μην ξεχάσω ειναι και Γερος ο μάυρος ο αραπης ο ραν ταν πλαν εδω ??? η εφυγε για Nordkapp???
Καλά είμαι φίλε , τώρα το είδα το ποστ σου . Δεν κατεβαίνω γιατί δεν προλαβαίνω(έχουν κάνει σκατά πρόγραμμα οι Ολλανδοί) και θα ανέβουν οι γονείς μου μια βόλτα.
Υ.Γ Μαύρε , στο δρόμο για το Nordkapp πέρνα άμα θες από δω , κερνάω καφεδάκι.