άστα Νικόλα, μέχρι τις 1 καλά ήταν μετά μας τα χάλασε ... αλλά σε λίγο δουλειά, όπου θα γίνει βρέχει δε βρέχει, εκτός και αν πάλι παίζεις με τους διακόπτες και χάσω το μάθημα, όπως εχθές στις 9:20
geo vstromhellasforum Enthusiast
Aλλο ενα ταξιδάκι με συνεχόμενη βροχή απο Χανιά πρός Ιεράπετρα ...μέ τον Τίγρη να πλανάρει , φτάνοντας ο ηλιος επαιζε παιχνίδι με την βρόχα να πεφτει .........στρέιτ θρού !!!!!!!!
Τροχός εμπρός (χ2) SKF 17χ40χ12 5,5?
Τροχός πίσω (χ2) SKF 20χ47χ14 6,5?
Γραναζιέρα (χ1) KOYO 32χ65χ17 12?
Λαιμός (κωνικά x2) SKF 30x55x17 16?
δηλαδή πλήρες σετ περίπου 68? + ΦΠΑ = 83? .... αυτά χωρίς έκπτωση κλπ, αλλά θα πρέπει να πέσει πολύ για να είναι καλή η τιμή...
Rory moderator
Βροχερός ο καιρός χθές βλέποντας τα χιονισμένα βουνά πρός το σελάκανο , αποφάσισα να πιάσω χιόνι ......... ξεκίνησα απο Ιεράπετρα , την κλασική διαδρομή γρά λυγιά , ανατολή , μαλλες , σελάκανο !!!!!!! Φτάνοντας με αρκετή βροχή και ομίχλη παίρνω τηλ το στέλιο μα δεν απαντουσε , συνεχίζω φτάνω στο χωριό και παιρνω τον ασχημο τσιμεντόδρομο με το καταπληκτικο φαράγγι να με αποζημιωνει στην πορεία , φτάνω σε μια διασταύρωση που ελεγε Αγ. σπυρίδωνα , το gps μου εδειχνε δεξιά πορεία προς καθαρό , μά εκεί εδωσε λύση ο παιντερ , να εισαι καλά μανόλη , τηλεφωνικες οδηγίες ηταν σωστές , συνεχίζω με βατο χωματόδρομο ο τίγρης δεν ειχε θέμα , μόνο η πισω ανάρτηση καταχτύπαγε μέχρι τότε καλά , από εκεί και μετα ο΄δρόμος και λόγω της βροχής σε κάποιο σημείο κολησα γκρρρρρρρρρ την τύχη μου μέσα λεω , μέσα στήν ερημιά ουτε σημα δεν είχα στό σημείο αυτό , περιμένω λιγο μα ολες οι προσπάθειες μάταιες να ξεκολήσω , ωσπου σαν απο μηχανής θεός εμφανίστηκε ενα αγροτικό με βοηθησε ο κωστης να ειναι καλα το παληκάρι !!!! Συνεχίζω πορεία προς οροπέδιο καθαρού με πολύ ομιχλη και λίγο χιονάκι στις ακρες του δρόμου , καταπληκτικη διαδρομή , μα μετανιωσα που δεν κραταγα φωτο μαζι μου , μονο απο το κινητο , τέσπα φτάνω καθαρό και παίρνω πορεία προς τζερμιάδο 20 χλμ βατο χωματόδρομο και ορατοτητα στα 2 μετρα μονο !!!! Μετά απο μιση ωρα και επιτέλους πατω ασφαλτο και βγαινω μέσα λασήθι και σε λίγα λεπτά ημουν στο ψυχρό που σταμάτησα για ρακές Ο΄τίγρης ειχε αλλάξει χρώμα το ιδιο και τα αδιαβροχα μου Η ξυλόσομπα στο μαγαζί ηταν ολα τα λεφτα , εμεινα μεχρι που αρπαξα φωτια , καθομαι 1 ωρα και επιστρέφω απο Αγ Νικόλαο με πολυ βροχή ξανά σε ολη την διαδρομή μεχρι την Ιεράπετρα !! Ηταν μιά μοναχική βόλτα που την χάρηκα πολύ
από εκεί και μετα ο΄δρόμος και λόγω της βροχής σε κάποιο σημείο κολησα γκρρρρρρρρρ την τύχη μου μέσα λεω , μέσα στήν ερημιά ουτε σημα δεν είχα στό σημείο αυτό , περιμένω λιγο μα ολες οι προσπάθειες μάταιες να ξεκολήσω , ωσπου σαν απο μηχανής θεός εμφανίστηκε ενα αγροτικό με βοηθησε ο κωστης να ειναι καλα το παληκάρι !!!!
... και να πείς ότι δε στο είπα, στο είπα ποτέ σε χώμα, σε άγνωστα βουνά και με τέτοιο καιρό μόνος.
Rory έγραψε:
Μετά απο μιση ωρα και επιτέλους πατω ασφαλτο και βγαινω μέσα λασήθι και σε λίγα λεπτά ημουν στο ψυχρό που σταμάτησα για ρακές
στα 5 χιλιόμετρα ήμουν (Αγ. Κωσταντίνος) και έπινα ρακές, πάρε ένα τηλέφωνο