θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε μαγαζιά που να έχουν κρυφής τοποθέτησης ράφια τοίχου σε γήινες τιμές. κρυφής τοποθέτησης ράφια λέμε τα ράφια που δε φαίνεται το στήριγμα του στο τοίχο. μη μου πείτε praktiker και οικοσυλ, τα ξέρω, άλλα μαγαζιά. είχαμε δυο στον Άγιο, το ένα έκλεισε και το άλλο νομίζει ότι, ότι κιλά σηκώνει το ράφι το θέλει σε χρυσό. για πείτε ...
κάτι σαν αυτά ....
Perrakis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 40 Τόπος : Heraklion, Crete Registration date : 15/08/2010
καλημέρα κοπέλια, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε μαγαζιά που να έχουν κρυφής τοποθέτησης ράφια τοίχου σε γήινες τιμές. κρυφής τοποθέτησης ράφια λέμε τα ράφια που δε φαίνεται το στήριγμα του στο τοίχο. μη μου πείτε praktiker και οικοσυλ, τα ξέρω, άλλα μαγαζιά. είχαμε δυο στον Άγιο, το ένα έκλεισε και το άλλο νομίζει ότι, ότι κιλά σηκώνει το ράφι το θέλει σε χρυσό. για πείτε ...
Μανώλη και σε μαραγκό να πας τέτοια ράφια μπορέι να σου φτιάξει γιατί πρέπει να είναι εξειδικευμένο μαγαζί???
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
δε θέλει δημήτρη μόνο ξυλουργό, θέλει και σιδερά γιατί έχουν μια μεταλλική βάση σε σχήμα Π που βιδώνει στο τοίχο και μετά έρχεται συρταρωτό το ράφι και κουμπώνει.
Perrakis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 40 Τόπος : Heraklion, Crete Registration date : 15/08/2010
δε θέλει δημήτρη μόνο ξυλουργό, θέλει και σιδερά γιατί έχουν μια μεταλλική βάση σε σχήμα Π που βιδώνει στο τοίχο και μετά έρχεται συρταρωτό το ράφι και κουμπώνει.
Έχω βάλει στο σπίτι 2 τέτοια και τα έφτιαξε και τα τοποθέτησε μαραγκός. Τα έχει στηρίξει με 2-3 μεγάλες καβίλιες στο τοίχο που περνάνε και αρκέτα μέσα στο ράφι και στον τοίχο.... Σηκώνουν και αρκετό βάρος το ένα το έχω γεμάτο βιβλία....
painterakis gold member
Δεν θυμάμαι Μανώλη γιατί ήταν πριν 7 χρόνια και μαζί με σύνθετα και ντουλάπες.... Κάνε τον κόπο να πάρεις και τιμούλες από κάνα ξυλουργό, που θα στο βγάλει και ακριβώς τις διαστάσεις που θέλεις!!!!
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010
μπαίνει μια καμβίλια στον τοίχο ( 14αρα τρύπα) και η άλλη άκρη της μέσα στο ράφι.
απλώς πρέπει να μπει αρκετά μέσα στο ράφι και η καμβίλια πρέπει να είναι μισό χιλιοστό περίπου πιο φαρδιά από την τρύπα για να σφηνώσει μέσα.
μην τους έχεις όμως και πολύ μπέσα, διότι με 1-2 κουνήματα πάνω κάτω, ανοίγει λίγο η τρύπα στον τοίχο ( ο σοβάς και το τούβλο δεν έχουν αντοχή στα πάνω κάτω) και μετα κουνάει όλο το ράφι
painterakis gold member
αυτό το έχει σχεδιάσει ένας Έλληνας (Kostas Syrtariotis) που κατοικεί στην Ιταλία αλλά αν και έχω προσπαθήσει να βρώ τιμή. θα μου πείς δε του στέλνεις email; αν δείτε τη τοποθέτηση του: http://www.gef-mobili.com/en/style/booktree/assets/booktree_instructions.pdf θα καταλάβετε ότι θα ζητάει τα μαλλιοκέφαλα, όχι τα δικά μου - έτσι και αλλιώς δεν έχω - αλλά του geo
painterakis gold member
κορίτσια, θα παραγγείλω μια παρτίδα μπουζά ιριδίου από ή-μπέη, συγκεκριμένα μπουζά ιριδίου από ή-μπέη κλίκι θέλει κανείς άλλος που να τα βάλουμε στην ίδια παραγγελία; Η 4άδα έρχεται στα 30? περίπου, ενώ στην Ιαπωνική που ρώτησα έχει 35?... το ένα....
κορίτσια, θα παραγγείλω μια παρτίδα μπουζά ιριδίου από ή-μπέη, συγκεκριμένα μπουζά ιριδίου από ή-μπέη κλίκι θέλει κανείς άλλος που να τα βάλουμε στην ίδια παραγγελία; Η 4άδα έρχεται στα 30? περίπου, ενώ στην Ιαπωνική που ρώτησα έχει 35?... το ένα....
μπλακυ μια 4αδα παρακαλω ( για το σερβις μου των 48.000 χλμ )
paitos gold member