Σε κλιματιζόμενους χώρους θα μπορούν να βρουν καταφύγιο οι πολίτες και στα Χανιά όσο διαρκεί ο καύσωνας, όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο.
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως «ο δήμος Χανίων, έπειτα από το έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, που εξέδωσε η ΕΜΥ, προειδοποιώντας για τις επόμενες ημέρες, διαθέτει για το κοινό, κλιματιζόμενους δημοτικούς χώρους σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης των επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα».
Έτσι οι πολίτες θα μπορούν να βρουν καταφύγιο δροσιάς στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Χανίων (Κυδωνίας 29), από τις 07.30 έως τις 19.30.
Στα αποκεντρωμένα δημοτικά καταστήματα (πρώην δημαρχεία) Ακρωτηρίου, Ελευθερίου Βενιζέλου, Θερίσου, Κεραμιών, Νέας Κυδωνίας, Σούδας, από τις 07.30 έως τις 15.30.
Στη δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων (Υψηλάντων 29), από τις 08.00 έως τις 15.00.
Στα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ), από τις 08.00 έως τις 15.00.
Στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων, από τις 08.00 έως τις 15.00.
Παράλληλα, ο δήμος καλεί τους πολίτες και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους και όλους όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτές τις ημέρες, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης, σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του Υπουργείου Υγείας.
36ωροαλμερογιώργη θα είμαι στο igloo της holystone για περοσσότερες info ρωτα την μαυρόγρια που τον φιλοξένησα 2 βράδυα , μιλάμε δεν με αφησε να κοιμηθω απο το ροχαλητο Με το φανελακι τον ειχα ολο το βραδυ
36ωροαλμερογιώργη θα είμαι στο igloo της holystone για περοσσότερες info ρωτα την μαυρόγρια που τον φιλοξένησα 2 βράδυα , μιλάμε δεν με αφησε να κοιμηθω απο το ροχαλητο Με το φανελακι τον ειχα ολο το βραδυ
κατάλαβα
giannis roub... Member
ρε παιδια θελω να παρω χειμωνιατικες μποτες αυτεςκαλες ειναι? Waterproof Sport Boot * Special 2012 Price * RRP £149.99 Now £99.99! FREE UK Mainland Delivery
£ και αυτες τις εχει κανεις ειναι ευχαριστημενος?
TCX X-Five Waterproof
TCX X-Five Waterproof Boot RRP £119.99 Free UK Mainland Delivery!
£ 119.99
Perrakis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 40 Τόπος : Heraklion, Crete Registration date : 15/08/2010
Επίσης κρίνω από τις δικές μου και πιστεύω πως είναι καλύτερο να διαλέξεις μια goretex τουριστική μπότα και να μην προτίμησεις αυτες με τις ξύστρες και τα ογκώδη προστατευτικά. πιστέυω πως είναι παραπάνω άβολες για τα δικά μας μηχανάκια και τις βόλτες που κάνουμε!!!!
giannis roub... Member
Δημητρη ευχαριστω πολυ ωραιες επιλογες και καλες σε τιμη αν και μπερδευτικα γιατι δεν ξερω ποια να επιλεξω αλλα θα τα πουμε και μια απο κοντα για να κανουμε την παραγγ ελια
pitsirikas Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ Registration date : 21/12/2009
μάζωξη στις 09:00. να κρατάει ο καθένας τα εργαλεία του, γιατί εκεί δεν έχει τίποτα τέλος εργασιών κατά τις 12:30 οπότε όποιος προλάβει θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
1. almeros 2. geo 3. perrakis (Δεν θέλω να κάνω τίποτα στη μηχανή) 4. kyriakos 5. mpouxlios 6. φιλος almerou 7. Giannis RouB (Αλμέρο πολλά λες) 8. Βλακ ΒΕ (Δεν παίζει μια περασά θα την κάνει)
Επίσης εκτός από το Recycle Bin για τα "σέρβις"..... Υπάρχει και το "εκδρομική ατζέντα" που κάποιος έχει να γράψει κάνα τρίμηνο τώρα!!!!!
Όταν με το καλό έρθει το κοπέλι έτσι θα έιμαι και εγώ "κ@λογεροι"!!!!!!