μάζωξη στις 09:00. να κρατάει ο καθένας τα εργαλεία του, γιατί εκεί δεν έχει τίποτα τέλος εργασιών κατά τις 12:30 οπότε όποιος προλάβει θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
1. almeros 2. geo 3. perrakis (Δεν θέλω να κάνω τίποτα στη μηχανή) 4. kyriakos 5. mpouxlios 6. φιλος almerou 7. Giannis RouB (Αλμέρο πολλά λες) τελικα ακυρο γιατι δουλευω...την αλλη φορα ομως θα ειμαι απο τους πρωτους λογου σειρας προτεραιοτητας καλο σερβις και καλο φαγοποτι που ολο και κατι θα παιξει εεε?? 8. Βλακ ΒΕ (Δεν παίζει μια περασά θα την κάνει)
Επίσης εκτός από το Recycle Bin για τα "σέρβις"..... Υπάρχει και το "εκδρομική ατζέντα" που κάποιος έχει να γράψει κάνα τρίμηνο τώρα!!!!!
Όταν με το καλό έρθει το κοπέλι έτσι θα έιμαι και εγώ "κ@λογεροι"!!!!!!
kyriakos II vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 26/06/2011
Όλη μου η ζωή, σε έναν στίχο τυλιγμένη, γίναμε όλοι ξένοι, τι θα φέρει το πρωί δεν ξέρω, κάθε Κυριακή στο αυτοκίνητο κλεισμένοι, όλοι διψασμένοι για μια αλλιώτικη στιγμή πιο μαγική...πιο αληθινή.
Θέλω τους φίλους μου να δώ, να πάμε βόλτα στη πλατεία όλη τη μέρα αλητία και το βράδυ για ποτό. Θέλω τους φίλους μου να δώ, που έχουν χαθεί με τις δουλειές τους, με τις γυναίκες τις καλές τους και έχω μήνες να τους δώ!
Όλη μου η ζωή, μια κερκίδα φωτισμένη, κόσμος μπαινοβγαίνει τι θα φέρει το πρωί δεν ξέρω, κάθε επιλογή μοιάζει καταδικασμένη όμως ορισμένοι ψάχνουν πάντα μια στιγμή πιο μαγική...πιο αληθινή.
το σαββάτο που μας πέρασε ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του γιατί ο απέναντι θεώρησε καλό να οδηγεί και να (δεν εννοώ απλό τσιγάρο) ... και να το αποτέλεσμα ...
το σημείο; "εθνική" στο ύψος των μύλων στον Νικιθανός (μεταξύ Λιμνών και Νεαπόλεως)
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! δε ξέρεις σε τι κατάσταση είναι ο απένταντι
kyriakos II vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 26/06/2011