ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ... ο άνθρωπος πάει κανονικά, οι άλλοι πάνε αναποδα
πριν ανοίξει ο κόμβος στον αϊ γιάννη, τότε που είχα ακόμα μαύρο το vstrom γύρω στο μισό χιλιόμετρο ποιό πάνω στη στροφή, είχε γίνει ατύχημα επι της εθνικής κάτω απο τη γέφυρα που πάει στην πλατεία σινάνι. ένας παππούς με μια άσπρη κλουβα τουοτα αποφάσισε οτι δε μπορεί να περιμένει μέχρι να ανοίξει ο δρόμος και έκανε αναστροφή. ευτυχώς είχα κόψει, όπως και οι υπόλοιποι αλλά τον είδα ξαφνικά μπροστά μου και ... έφαγε το κράξιμο απο τους άλλους οδηγούς (εγώ είχα χάσει τα λόγια μου) και έκανε ξανά αναστροφή ... τώρα προς την κανονική φορά κίνησης. τελικά μετά απο τόσα χρόνια ... υπάρχουν ακόμα.
geo vstromhellasforum Enthusiast
Xαρίζεται κόρνα μαμά απο τον Τίγρη μου ..............αλλαξα την κορνα , επαιζα πάλι με τα κουμπάκια σορυ με τις ασφαλειες και τα ρελέ , ηθελα να πώ , τοποθετησα διπλή κορνα , εβαλα και τα προβολάκια του τζεφ μεσω του παίτου , μιλαμε κανει την νυχτα μερα τι αλλο μενει για το 36ωρο !!!!!!!
απο τα πρωτα δευτερολεπτα της χθεσινης βραδιας καταλαβα οτι ειχα κανει καλα που ειχα κανονισει με τον φιλο tanuki να παμε στη συναυλια του Παυλου Παυλιδη στο studio... ειχα καιρο να παω σε καποια συναυλια και μου ειχε λειψει η ατμοσφαιρα, τα συναισθηματα, η ανατριχιλα... τελικα οσα χρονια και να περασουν απο την πρωτη νοτα σε κατακλυζουν εικονες που νομιζεις οτι εχουν ξεχαστει αλλα παντα βρισκονται καπου εκει πισω και εμφανιζονται με την πρωτη ευκαιρια...
απλα μαγευτικη βραδια...
Rory moderator
Μπράβο κυριάκο , αυτά ακριβως τα ιδια συναισθήματα οπως λες, η μαγεία που βγαίνει αν ο καλλιτέχνης αξίζει και θα φανεί η δουλειά του στο live , την επικοινωνια που θα εχει με το κοινό του , κατι αντίστοιχο σαν τον πομπό και τον δέκτη , πραγματικά σε καθηλώνει ο παυλίδης , τον εχω δεί πολές φορές στην Αθήνα και σόλο και με τα ξύλινα σπαθιά Ελπίζω να ειπε το Αγαπημενο μου ......
Το για που το βαλες καρδιά μου ειναι του ορφέα περίδη , αλλα το εντυσε ο παύλος μοναδικά ...
paitos gold member