| ΚΙΤ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Jim The Greek Member
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη - Γκραν Κανάρια Registration date : 02/11/2012
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Τρι Σεπ 10 2013, 01:23 | |
| |
|
| |
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Τετ Σεπ 11 2013, 00:05 | |
| |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Τετ Σεπ 11 2013, 16:41 | |
| Χείρωνα, πολύ καλή η εργασία των μετρήσεων που έκανες!!!
Φυσικά η ονομαστική ισχύς πάει ζευγάρι με την ονομαστική τάση. Εννοείται πως όσο βρίσκεσαι κοντά στις ονομαστικές (nominal) τιμές τάσης τροφοδοσίας του λαμπτήρα θα παίρνεις και τις ονομαστικές (nominal) τιμές ισχύων εισόδου στον λαμπτήρα (στη μεγάλη ή μικρή σκάλα). Νομίζω πως και τα αναγραφόμενα lumens αναφέρονται στις ονομαστικές τιμές τους...
Αυτά όμως απλά αποτελούν τις ονομαστικές τιμές, όχι τις πραγματικές τιμές λειτουργίας. Το ό,τι οι πραγματικές διαφέρουν από τις ονομαστικές δεν είναι μεμπτό ή σφάλμα.
Από την άλλη, τo +x % δεν επιτυγχάνεται από την τάση τροφοδοσίας τους, αλλά από το "εξεζητημένο" μείγμα αερίων και την τεχνολογία νήματος... Συνεπώς αναφέρονται στην ονομαστική τάση και ηλεκτρική ισχύ εισόδου κι επεκτείνονται στις υπόλοιπες τάσεις...
Σε ό,τι αφορά στη θερμική καταπόνηση των κατόπτρων και των ανακλαστήρων νομίζω πως δεν πρέπει να υπάρχει ζήτημα ανησυχίας. Θεωρώ πως αυτά έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με περιθώρια ασφαλείας και με βάση τις "πραγματικές" ισχείς εισόδου στους λαμπτήρες και κατ' επέκταση των αντίστοιχων lumens.
Συνεπώς, οποιοσδήποτε λαμπτήρας είναι "φορεμένος" αυτή τη στιγμή σε αυτοκίνητο ή μοτό λειτουργεί σε μεγαλύτερη ισχύ από την ονομαστική.
Με τη ίδια λογική που η ονομαστική τάση του δικτύου 230V/ 400V (φασική/ πολική) έχει όρια διακύμανσης ±10% (207V-253V για φασική και 360V-440V για πολική) και δε δημιουργεί πρόβλημα στον ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό μας εξοπλισμό.
Καταλήγοντας, στη δική μου περίπτωση δεν παρατήρησα τίποτε ανησυχητικό στο χώρο των λαμπτήρων. Οι "μαμά" λαμπτήρες λειτουργούσαν μια χαρά και αντικαταστάθηκαν συντόμως από ένα set Philips Motovision (αυτές με το πορτοκαλί στεφάνι) εκ των οποίων μετά από εύλογο διάστημα κάηκε η μία... Τώρα φοράω ένα set PHILIPS H4 X-TREME VISION MOTO χωρίς κανένα πρόβλημα...
Περιμένω με ανυπομονησία την υλοποίησή σου. |
|
| |
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Πεμ Σεπ 12 2013, 19:00 | |
| - gmavrid έγραψε:
- Χείρωνα, πολύ καλή η εργασία των μετρήσεων που έκανες!!!
Φυσικά η ονομαστική ισχύς πάει ζευγάρι με την ονομαστική τάση. Εννοείται πως όσο βρίσκεσαι κοντά στις ονομαστικές (nominal) τιμές τάσης τροφοδοσίας του λαμπτήρα θα παίρνεις και τις ονομαστικές (nominal) τιμές ισχύων εισόδου στον λαμπτήρα (στη μεγάλη ή μικρή σκάλα). Νομίζω πως και τα αναγραφόμενα lumens αναφέρονται στις ονομαστικές τιμές τους...
.... Σ'ευχαριστώ! Θεώρησα σαν "ονομαστικές" τιμές των λαμπτήρων τις τιμές που προκύπτουν κάτω από την τάση δοκιμής 13,2 βολτ κατά ECE. Αλλά έχεις δίκιο δεν ειναι σωστό. Αυτή είναι η τάση δοκιμών της ECE και όχι η "ονομαστική" τάση λειτουργίας η οποία είναι 12 βολτ. Εξάλλου το ξεκαθαρίζει αυτό και η Osram στα τεχνικά χαρακτηριστικά που αναφέρει: "Nominal voltage 12 V" - "Test voltage 13.2 V" Και θεωρώ επόμενο πως τα αναγραφόμενα lumens μετρούνται στην τάση δοκιμής. Και όπως ήδη ξέρουμε η πλειοψηφία των λαμπτήρων στα αυτοκίνητα και στις μοτοσυκλέτες δουλεύουν κάτω από την "τάση δοκιμής" με την εργοστασιακή εγκατάσταση. ... Κατ αρχήν περιμένω να παραλάβω τις H4 X-TREME VISION MOTO που αγοράσαμε στο PB. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την έκδοση για αυτοκίνητο που ήδη έχω. Θα τις τοποθετήσω αμέσως μόλις τις πάρω στα χέρια μου. Χωρίς ρελέ αρχικά. Μετά θα έρθουνε τα υλικά από Ιαπωνία. Οι αντιστάσεις θα φτάσουν από Hong Kong καθυστερημένες. Εδώ κάτω που ζω δεν βρίσκω απλά πράγματα που για σας εκεί πάνω είναι συνηθισμένα. Θα τοποθετήσω και διακόπτη για τα φώτα. Έχω λόγους. Πρώτον έτσι έχω συνηθίσει μία ζωή.... Δεν το μπορώ να αποφασίζει η Suzuki για το πότε θα έχω αναμένα τα φώτα μου! Δεύτερον υπάρχουν φορές που πρέπει κανείς να είναι διακριτικός. Δεν μπορείς πχ να τυφλώνεις ανθρώπους που έκατσαν κάπου να πιούν τον καφέ τους. Ή να φωτίζεις ζευγαράκια επειδή σου ήρθε βραδιάτικα να κάνεις βόλτες στις ερημιές...... Και τρίτον δεν θέλω να ξελιγώνω την μπαταρία πριν βάλω μπρος. Ή θέλω να κάνω κάποιες δοκιμές. Δεν είναι ανάγκη να ανάβουν τα φώτα κάθε φορά που ανοίγω τον διακόπτη. Ανάπηρος είμαι; Στην πορεία θα τα ανάβω για λόγους ασφαλείας. Εξάλλου είναι κακό για την υγεία του ανορθωτή να λειτουργεί η μηχανή με σβηστά φώτα κυρίως σε υψηλές στροφές. Θα έχετε τα νέα του πρότζεκτ... |
|
| |
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Παρ Σεπ 20 2013, 20:26 | |
| Χθές παρέλαβα κάποια υλικά από τον Κάστορα. Μου μένουν ακόμα κάτι ψιλά αλλά σιγά σιγά προετοιμάζομαι (ψυχολογικά ) για την επιχείρηση. Ερώτηση προς τον gmavrid: α) Την καλωδίωση από την μπαταρία προς το φανάρι από ποια μεριά του σκελετού να την δρομολογήσω; β) Έχω την εντύπωση πως ο κονέκτορας που χρησιμοποιείς είναι τοποθετημένος πολύ πίσω προς την μπαταρία. Ακόμα δεν έχω πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει πίσω από τα πλαστικά αλλά δεν θα ήταν καλύτερα να τοποθετηθεί κάπου κοντά στα ρελέ δηλαδή πίσω από τα φανάρια;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Χείρων στις Παρ Σεπ 20 2013, 20:50, 1 φορά |
|
| |
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Παρ Σεπ 20 2013, 20:47 | |
| Θα βάλω λοιπόν και διακόπτη φώτων όπως είχα πει. Και να ο δεξιός "RH Switch" μας διακόπτης. Παρατηρεί κανείς στο μέσον του μία πλακίτσα που κάτι κρύβει: Μα τι κρύβει, μα τι κρύβει.... Αχά! : Μπά; Ένας διακόπτης από SV με διακοπτάκι αλάρμ στη θέση της πλακίτσας. Δηλαδή διακοπτάκι on-off ...αν πιάσατε το υπονοούμενο...... ΥΓ Σε καποιο παλαιότερο GSX υπάρχει στον ίδιο ακριβώς RH διακόπτη με τον δικό μας στην μεσαία θέση κανονικός διακόπτης φώτων "OFF - Στάσης - Πορείας". Κατά 99% αν βρίσκονταν κάπου το εσωτερικό διακοπτάκι θα κάθονταν "κουτί" . Αλλά οι απατεώνες οι έμποροι δεν πουλάνε σαν ανταλλακτικό το διακοπτάκι. Σου πουλάνε όλο το σετ 100+ ευρώ.... |
|
| |
socrates vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα, Χαλκίδα Registration date : 25/06/2010
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Δευ Σεπ 23 2013, 14:10 | |
| Συνοψίζοντας όσοι το έχουν δοκιμάσει λένε ότι αξίζει η απευθείας τροφοδοσία με ρελέ κλπ Επειδή το να φτιάξω εξ' αρχής την καλωδίωση είναι κάπως... υπάρχουν δύο επιλογές: Ο Καστορίδης (ξάδερφος του Μαυρίδη) http://www.easternbeaver.com/Main/Bike_Specific/VStrom/vstrom.html#h4dual Και μία άλλη πρόταση (πιο φθηνή) από http://www.amotostuff.com/dl650_electrical/05002.html Εσείς που κόβει το μάτι σας για πείτε τι προτείνετε από τα δύο; Πέρα από την τιμή.. μας καλύπτουν; Edit: Τώρα που το τσέκαρα είδα ότι το κόστος αποστολής είναι δυσανάλογα υψηλό Συμφέρει μόνο αν γίνει ομαδική αλλά υπάρχει και το δίλημμα με την εκτελώνιση. |
|
| |
kojo Member
Τόπος : Αθήνα - Γέρακας . Registration date : 06/05/2013
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Δευ Σεπ 23 2013, 14:33 | |
| Υπάρχει και η λύση της ιδιοκατασκευής . Είναι πολύ απλό και αν δεν μπορείς μόνος σου μπορεί να στο κάνει ένας ηλεκτρονικός για πλάκα . Πολύ ποιο φτηνό αφού γλυτώνεις και τα μεταφορικά και το τελωνείο . |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Δευ Σεπ 23 2013, 15:23 | |
| - Χείρων έγραψε:
- α) Την καλωδίωση από την μπαταρία προς το φανάρι από ποια μεριά του σκελετού να την δρομολογήσω;
Επέλεξα την δεξιά πλευρά, αφού μπροστά δεξιά στο fairing τοποθέτησα τα relay λόγω χώρου. Από την άλλη μεριά υπάρχει η πλεξούδα. Δες, κρίνε και πράξε αναλόγως... - Χείρων έγραψε:
- β) Έχω την εντύπωση πως ο κονέκτορας που χρησιμοποιείς είναι τοποθετημένος πολύ πίσω προς την μπαταρία. Ακόμα δεν έχω πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει πίσω από τα πλαστικά αλλά δεν θα ήταν καλύτερα να τοποθετηθεί κάπου κοντά στα ρελέ δηλαδή πίσω από τα φανάρια;
Φυσικά. Αν το έκανα τώρα πιθανόν να διάλεγα αυτήν την προσέγγιση. Η λογική μου τότε ήταν να τον βρίσκω εύκολα κάτω από τη σέλα, αλλά το ίδιο εύκολα ή και ευκολότερα τον βρίσκεις και μέσα στο fairing. Καλά μαστορέματα. Περιμένουμε το αποτέλεσμα. - socrates έγραψε:
- Εσείς που κόβει το μάτι σας για πείτε τι προτείνετε από τα δύο; Πέρα από την τιμή.. μας καλύπτουν;
|
|
| |
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Τετ Σεπ 25 2013, 19:36 | |
| - gmavrid έγραψε:
- Χείρων έγραψε:
- α) Την καλωδίωση από την μπαταρία προς το φανάρι από ποια μεριά του σκελετού να την δρομολογήσω;
Επέλεξα την δεξιά πλευρά, αφού μπροστά δεξιά στο fairing τοποθέτησα τα relay λόγω χώρου. Από την άλλη μεριά υπάρχει η πλεξούδα. Δες, κρίνε και πράξε αναλόγως...
- Χείρων έγραψε:
- β) Έχω την εντύπωση πως ο κονέκτορας που χρησιμοποιείς είναι τοποθετημένος πολύ πίσω προς την μπαταρία. Ακόμα δεν έχω πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει πίσω από τα πλαστικά αλλά δεν θα ήταν καλύτερα να τοποθετηθεί κάπου κοντά στα ρελέ δηλαδή πίσω από τα φανάρια;
Φυσικά. Αν το έκανα τώρα πιθανόν να διάλεγα αυτήν την προσέγγιση. Η λογική μου τότε ήταν να τον βρίσκω εύκολα κάτω από τη σέλα, αλλά το ίδιο εύκολα ή και ευκολότερα τον βρίσκεις και μέσα στο fairing.
Καλά μαστορέματα. Περιμένουμε το αποτέλεσμα.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Κάθε βοήθεια και ιδέα σημαντική! |
|
| |
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Τετ Σεπ 25 2013, 19:43 | |
| |
|
| |
socrates vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα, Χαλκίδα Registration date : 25/06/2010
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Τετ Σεπ 25 2013, 22:34 | |
| Έχω ήδη βάλει πάνω στην μηχανή 30μ καλώδιο για διάφορα έξτρα, οπότε δεν το φοβάμαι. Ωστόσο προτιμώ την έτοιμη καλωδίωση (όταν υπάρχει και είναι προσιτή) από το να την φτιάχνω μόνος μου. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ωστόσο αμφινταλαντεύομαι λόγω κόστους. |
|
| |
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Πεμ Σεπ 26 2013, 01:16 | |
| - socrates έγραψε:
- Έχω ήδη βάλει πάνω στην μηχανή 30μ καλώδιο για διάφορα έξτρα, οπότε δεν το φοβάμαι. Ωστόσο προτιμώ την έτοιμη καλωδίωση (όταν υπάρχει και είναι προσιτή) από το να την φτιάχνω μόνος μου. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ωστόσο αμφινταλαντεύομαι λόγω κόστους.
Τι το σκέφτεσαι τότε; Βουρ στο πλαν Μπι |
|
| |
iannag vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Παρ Μαρ 07 2014, 09:40 | |
| Τέτοια ρελέ βρίσκουμε στην Ελλάδα ή σε περίπτωση που πάθει κάτι το 1 θα πρέπει να περιμένουμε να έρθουν απο το εξωτερικό; |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Παρ Μαρ 07 2014, 14:06 | |
| Εγώ εχω βάλει αυτή εδω και 3 μηνες και ειναι μια χαρα.
http://www.ebay.com/itm/400564144245?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Παρ Μαρ 07 2014, 15:05 | |
| - loverdos11 έγραψε:
- Εγώ εχω βάλει αυτή εδω και 3 μηνες και ειναι μια χαρα.
http://www.ebay.com/itm/400564144245?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Και πως τα σύνδεσες; Έκοψες τους κονέκτορες και σύνδεσες τις υποδοχές για Η4; |
|
| |
giorlesvos Member
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Παρ Μαρ 07 2014, 16:26 | |
| Εγώ εχθές έκατσα έφτιαξα και τοποθέτησα την καλωδίωση να παίρνω απ ευθείας ρεύμα απο την μπαταρία. Έβαλα κιόλας δυο γραμμές μια για τα φώτα και μια για τα προβολάκια ξεχωριστά η κάθε μια και με ξεχωριστές ασφάλειες. Έβαλα και διακόπη στα φώτα ώστε να τα σβήνω όποτε θέλω. Όντως μια βόλτα που έκανα το βράδυ εκτός πόλης βλέπω αρκετή διαφορά σε σχέση με πρίν. Πήγαινα κανονικά με μικρή σκάλα και δεν χρειάστηκε να αλλάξω σε μεγάλη ενω πρίν πάντα με μεγάλη πήγαινα. Και ολα αυτά εννοείται χωρίς προβολάκια αναμμένα. Με τα προβολάκια απλά έβλεπα ακόμα καλύτερα κοντά στην μηχανή βέβαια. Μέσα στην πόλη πήγαινα μόνο με τα προβολάκια αναμμένα και έβλεπα μια χαρά χωρίς να χρειαστεί να ανάψω καθόλου τα φώτα. Τελικά αυτα τα πισινοπρόβολα είναι πολύ καλά για τα λεφτά τους. Να σαι καλά ρε Θεόφιλε.
Μια απορία τώρα: Απο που θα πάρω εντολή για να ανάβουν τα προβολάκια οταν θα κάνω σινιάλο? |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Παρ Μαρ 07 2014, 19:11 | |
| - iannag έγραψε:
- loverdos11 έγραψε:
- Εγώ εχω βάλει αυτή εδω και 3 μηνες και ειναι μια χαρα.
http://www.ebay.com/itm/400564144245?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Και πως τα σύνδεσες; Έκοψες τους κονέκτορες και σύνδεσες τις υποδοχές για Η4; Δεν έκοψα τίποτα ( μαλλον εκοψε , γιατι τα εβαλε ο hristos13gr )απλά τα σύνδεσα όπως ηταν. |
|
| |
ReBeLoS Member
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Παρ Μαρ 07 2014, 22:37 | |
| Μιας και δεν εχω xenon αλλα τα μαμα φωτα, υπαρχει ετοιμο σετακι στο ebay για plug n play τοποθετηση ? Να το φτιαξω δεν παιζει μιας και δεν με εμπιστευομαι σε αυτα οποτε ψαχνω κατι ετοιμο. |
|
| |
K0k0$ vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Παρ Μαρ 07 2014, 23:04 | |
| Ρε μαγκες, ελεος!
http://www.ebay.co.uk/itm/H4-H4-Headlight-Headlamp-Black-Booster-Wire-Harness-Cable-/151211948494?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2334ef39ce
Με 8 ευρωπουλα ετοιμο στην πορτα σας!
|
|
| |
ReBeLoS Member
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Παρ Μαρ 07 2014, 23:13 | |
| - K0k0$ tis Aravias έγραψε:
- Ρε μαγκες, ελεος!
http://www.ebay.co.uk/itm/H4-H4-Headlight-Headlamp-Black-Booster-Wire-Harness-Cable-/151211948494?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2334ef39ce
φιλε μου το χτυπαω αφοβα ? Ειμαι με το χερι στο buyit now !!! Κανενα αλλο απο πιο αξιοπιστο πωλητη ? |
|
| |
giorlesvos Member
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Παρ Μαρ 07 2014, 23:52 | |
| Αργά το Βάλατε ρε παιδιά αυτό τώρα πια το εφτιαξα, σχεδόν 60 ευρώ μου κόστισαν να τα αγοράσω απο εδώ Μυτιλήνη και μισό ντεπόζιτο βενζίνη για να τα συγκεντρωσω όλα. Απο 8 μαγαζιά ψωνισα για να τα μαζεψω όλα. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Σαβ Μαρ 08 2014, 00:19 | |
| - K0k0$ tis Aravias έγραψε:
- Ρε μαγκες, ελεος!
Με ποιότητα οχτάευρου όμως; Κάτι μου κάνει το διάφανο ρελέ. Κατα τα άλλα δεν είναι κακό! |
|
| |
ReBeLoS Member
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Σαβ Μαρ 08 2014, 00:35 | |
| υατο μηπως ειναι καλυτερο ? Το οτι εχει ασφαλεια 30Α μας καλυπτει ?
http://www.ebay.co.uk/itm/Car-4-H4-HID-Xenon-Headlight-Fog-Lamp-Fuse-Relay-Wire-Harness-DC-12V-/181134178692?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a2c703984
|
|
| |
ReBeLoS Member
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Σαβ Μαρ 08 2014, 00:46 | |
| βρηκα και αυτο.
http://www.ebay.co.uk/itm/1-7M-Long-4-H4-HID-Xenon-Conversion-Kit-Relay-Wiring-Harness-30A-Fuse-for-Car-/400609181379?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item5d462afec3
Ας απαντησει καποιος απο τους γνωστες ποιο πρεπει να αγορασω. |
|
| |
| ΚΙΤ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ | |
|