| τοποθέτηση προβολέων twalcom σε gsa 1200 | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: τοποθέτηση προβολέων twalcom σε gsa 1200 Δευ Απρ 11 2011, 12:32 | |
| Καλημέρα κύριοι, αν και πρόκειτε για αλλόθρησκο μηχανάκι ωστόσο πιστευω πως και στα Vstrom αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη μοτοσικλέτα ο τρόπος τοποθέτησης είναι ο ίδιος. Βήματα.... 1. αγορά προβολέων απο γνωστό ιντερντετικό μαγαζί της επαρχείας (προβολείς twalcom ) 2. τηλέφωνο σε άτομο που έχει γνώσεις....βλέπε BRETSOS 3. Ραντεβού 4. ξεβράκωμα μοτοσικλέτας 5. τοποθέτηση πλεξούδας προβολέων 6. κλέφτης ρεύματος και δοκιμαστικό τεστ 7. ντύσιμο μοτοσικλέτας 8.ζεστό μπάνιο.....και υπνο όλα αυτά μαζί σε μόλις 5 ώρες Ξεκινάμε. Προβολέας [img] [/img] Πλεξούδα και διακόπτης [img] [/img] τοποθέτηση βάσης προβολέα ( είναι το μαύρο έλασμα πάνω απο το κάγκελο ) [img] [/img] [img] [/img] τοποθέτηση Ρελέ και πλεξούδας (παράλληλα με τα μαμά καλώδια ) Η σύνδεση γίνεται στον θετικό πόλο της μπαταρίας , σε εμφανες σημείο μπαίνει και η ασφαλειοθήκη. Γενικότερα τα καλώδια θέλουν λίγη προσοχή στο "πιασιμο" για να αποφεύγοντε οι υψηλές θερμοκρασίες του κινητήρα και των ρακόρ του ψυγείου λαδιού. [img] [/img] ο διακόπτης βιδώνει εύκολα στην βάση του καθρέπτη και τα καλωδια ακολουθούν την πορεία των καλωδίων του αριστερού χειριστηρίου. Η φωτογραφία ΔΕΝ είναι αντιπροσωπευτική...μετά από αυτά κλέβουμε ρευμα απο τα φώτα. Βγάζουμε τάπα απο τα φώτα της μεσαίας σκάλας τοποθετούμε τον "κλέφτη" στο κίτρινο καλώδιο αφού πρώτα περάσουμε το καλώδιο του διακόπτη απο μια μικρή εσοχή που έχει το καβούκι απο τα φώτα . τσεκάρουμε για τελευταία φορά αν λειτουργούν (γίνονται και μ@λ@κίες) , κλείνουμε την τάπα απο τα φώτα και ξεκινάμε το δέσιμο της μοτοσικλέτας! το Δέσιμο μας ταλαιπώρησε , πολύ βίδα ρε παιδί μου! το αποτέλεσμα [img] [/img] [img] [/img] Για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τον Χρήστο (bretsos k2 ) ......ρε συ.....εκείνες οι δύο βίδες που περίσεψαν που σκατά μπαίνουν!!!χαχαχα [img] [/img] _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: τοποθέτηση προβολέων twalcom σε gsa 1200 Δευ Απρ 11 2011, 12:37 | |
| Μην αγχώνεσαι... πάντα περισσεύουν βίδες... και ο Ορφέας έχει 4 στα χέρια και ψάχνει που μπαίνουν!!! Καλορίζικα Μήτσε, είναι γαμ@τα!!! |
|
| |
white angel vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: τοποθέτηση προβολέων twalcom σε gsa 1200 Δευ Απρ 11 2011, 12:53 | |
| |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: τοποθέτηση προβολέων twalcom σε gsa 1200 Δευ Απρ 11 2011, 15:51 | |
| αφού προσθέτεις κάτι πάνω, κάτι πρέπει και να περισσεύει... έβαλες 2 προβολάκια, περίσεψαν 2 βίδες... όλα καλα! έτσι δεν είναι....? καλορίζικα Μήτσε! |
|
| |
LARRY Member
| Θέμα: Απ: τοποθέτηση προβολέων twalcom σε gsa 1200 Δευ Απρ 11 2011, 16:10 | |
| |
|
| |
Translatoras Member
Ηλικία : 52 Τόπος : τα Βράχια της Πειραϊκής Registration date : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: τοποθέτηση προβολέων twalcom σε gsa 1200 Δευ Απρ 11 2011, 16:38 | |
| Χμμμμμμμμμμ!!! Βρε λες να φωτίσω και εγώ λίγο το δρόμο μπροστά μου;;;; |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: τοποθέτηση προβολέων twalcom σε gsa 1200 Δευ Απρ 11 2011, 16:49 | |
| - Translatoras έγραψε:
- Χμμμμμμμμμμ!!!
Βρε λες να φωτίσω και εγώ λίγο το δρόμο μπροστά μου;;;;
εσύ παιδί μου, όποιν δρόμο και να διαβείς φωτισμένος είναι...!!! |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: τοποθέτηση προβολέων twalcom σε gsa 1200 Δευ Απρ 11 2011, 17:00 | |
| Κουκλάκια Μήτσο! Ωραία δουλειά με ωραίο αποτέλεσμα! |
|
| |
Translatoras Member
Ηλικία : 52 Τόπος : τα Βράχια της Πειραϊκής Registration date : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: τοποθέτηση προβολέων twalcom σε gsa 1200 Δευ Απρ 11 2011, 17:35 | |
| |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: τοποθέτηση προβολέων twalcom σε gsa 1200 Τρι Απρ 12 2011, 00:09 | |
| Οφείλω να ομολογήσω πως φάγαμε απίστευτο πακέτο και όχι βέβαια στην συνδεσμολογία αλλά στο λύσε-δέσε!! Η λεπτομέρεια στην εφαρμογή των πλαστικών και γενικότερα όλη η μοτοσυκλέτα είναι από άλλων πλανήτη!! Ως τόσο κάναμε απίστευτη δουλειά και αρκετό χρόνο μας έφαγε η ευθέτηση και όλο το νοικοκύρεμα της έξτρα πλεξούδας. Μήτσο ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και όπως ξέρεις είναι χαρά μου!! Ευχαριστώ και εγώ για όλη την περιποίηση!! edit. Ααα! ξέχασα και το σημαντικότερο.... βίδες πολλές βίδες, βίδες μικρές, βίδες μεγάλες, βίδες εδώ, βίδες εκεί, βίδες παραπέρα και όλες τόρξ..... όχι άλλες βίδες!! |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: τοποθέτηση προβολέων twalcom σε gsa 1200 Τρι Απρ 12 2011, 10:38 | |
| Απ'ότι έχω τσεκάρει πλέον οι περισσότεροι το γυρνάνε σε τορξ βίδες. Είναι πιο ασφαλείς στο θέμα κλωτσήματος. Από προσωπική εμπειρία στη δουλειά, όπου δουλεύω τορξ δεν έχω ποτέ πρόβλημα, σε άλλεν έχω προβλήματα συνέχεια. Όσο για την ποιότητα της εφαρμογής των πλαστικών τι να πω... με τόσα λεφτά αυτό έλειπε να μην είναι έτσι! Χρηστάρα μπράβο για άλλη μία καλή πράξη. |
|
| |
| τοποθέτηση προβολέων twalcom σε gsa 1200 | |
|